![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio zmieniany przez rycho : 25.09.2010 o godz. 15:58 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To niech mi ktoś powie jaką lodówkę kupić, 180 wzrostu i 55 grubości?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
Taka Chuda?
To tylko do zabudowy. K 9757 ID Polecam! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Do zabudowy odpada, taka cena też.
![]() Musi być chuda, bo 60 nie wchodzi 56 - 57 max... Poważnie się pytam... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Zlotowicz
Poważnie to nie wiem.
Sam poszukuje takiej prawiezadarmo 55cm. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Zrezygnowałem ze 180 cm na rzecz 160, za prawiedarmo to mi się ta spodobała: LG GC 279 SVA
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Zlotowicz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
czas na mnie
w ciagu najblizszego miesiaca chce wymienic odkurzacz czyli sie nie pali - jak ktos wiec o obecnych albo zblizajacych sie promocjach chetnie skozystam wymagania: dosc znana firma zeby problemow nie bylo, cichy w miare (nie musi byc jakis totalnie bezglosny, ale zeby mnie glowa w czasie odkurzania nie bolala), system bezworkowy (obojetnie czy mechaniczny czy wodny, ale nie chce worka i juz) oczywiscie im taniej tym lepiej niestety z tego co widze to bezworkowy+cichy oznacza dosc drogi a jak ma byc tanio, to albo to, albo to, albo firma typu Optimum
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko zebys sie czasem na zelmera zadnego nie pokusil.
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
no wlasnie myslalem o Zelmerze lub Electroluxie
![]() spodobal mi sie Galaxy 2, ale juz mialem dlugie zeby jak zobaczylem pokredlo regulacji mocy (jakos identycznie wygladalo jak w chinskich badziewiach) a jak w sklpeie go podlaczylem i wlaczylem, to stwierdzilem ze wyje jak potepieniec ![]() co do ceny - najchetniej w granicach 200 (marzenie scietej glowy ), powiedzmy ze 300-400 tez wchodzi w gre, ale nie chce doplacac za tysiac koncowek, czy kabel milion metrow albo limitowany lakier fortepianowo-perlowy, wiec bez szalenstw
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 13.10.2009 o godz. 14:42 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...acz_bezworkowy
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Zelmer ma ladne rury + osprzet do nich i wg mnie na tym sie konczy. Wyglad w zasadzie powiedzmy ze tez na plus.
Jednak porownaj sobie takiego zelmera z np philipsem (minus to waz - kawalek zwyklej rury karbowanej - tu mu dalego do zelmera) To stwierdzisz ze niewiele sie w nim zmienilo od czasow kilkunastu. Wytlumienia to prawie nie ma zadnego. Wiec co bys nie robil to ciche byc nie moze Plus dla zelmera to bogate wyposazenie, reszta niestety juz nie. Choc exploatacja tez sie moze okazac tania.
|
|
|
|
#13 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Co ty chcesz od zelmerów? W porównaniu z innymi badziewiami są ciche, co prawda mówię o workowych.
Chyba z 2 tyg temu matka kupiła, 5 lat gwary ma na niego (nie na wszystkie było 5 lat) i całkiem cicho się sprawuje. Mały lekki 1400W. Sam też mam cobrę zelmera (może już z 10 lat) i też cichy, choć ostatnio zrobił się trochę głośniejszy jak zaciągnąłem nim wodę Niby wysuszyłem wszystko dokładnie, ale chyba łożyska coś załapały ![]() A z philipsów to ja już nie chcę nic.....może tylko kiedyś skuszę się na maszynkę do golenia, jak moja stara wyzionie ducha. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Cytat:
![]() Wybralem sie wiec do "idiotow" porownalem na miejscu zelmera i philipsa i to mi wystarczylo I przyznac musze ze na najwyzszych obrotach philips jest glosny, bo zamiast silnika slychac ssace powietrze w rurze.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ostatnio przełaziłem temat odkurzaczy. Wodne odpadły, bo to wylęgarnia bakterii jest. Bezworkowy też chciałem mieć, ale się okazało, że nie ma to jak workowy z dobrymi filtrami jak się ma alergię na pył. A i przy wywalaniu z worka się nie posypie jak z tych pojemników.
Philips, owszem, cichy, ale i dwa razy droższy i to nie tylko w zakupie, ale i w eksploatacji od Zelmera. Zelmery miałem wcześniej i nie narzekałem, ale jak zacząłem robić rozeznanie to się okazało, że część produkcji Zelmera jest robiona w Chinach (m.in. ten Galaxy) i to już nie jest ta jakość. Kupiłem w końcu Cobrę II Silent, bo trafiła się promocja za 199 zł i nie powiem, jestem zadowolony - cichy + regulacja mocy, bardzo duży worek, a podobno nie spada siła ssania wraz zapełnianiem, no, siła ssania doskonała, i możliwość podłączenia dodatkowych akcesoriów typu turboszczotka, elektroszczotka. |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
| Kupno pralki i lodówki - prośba o doradzenia | Kunte | Off topic | 2 | 27.03.2009 11:38 |