Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.02.2006, 23:28   #1
Ice
***Fakt jest faktem..***

Data rejestracji: 09.05.2002
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
spokojnie !!! .... jeszcze nie ma dowodow ze kogos tam okradli wiec wnioski trzeba zachowac na pozniej .... ale jakby okazalo sie ze to prawda to do piachu z takimi !!!

Pozdrawiam Ice
Ice jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.02.2006, 23:48   #2
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
jak czytam o czyms takim to jestem za wprowadzeniem iscie barbarzynskich kar dla zlodziei typu obcinanie rak
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2006, 00:58   #3
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
W sprawie tych podejrzeń o okradanie zwłok - to oczywiście jak już ktoś stwierdził - nie ma jeszcze na to pewności - ale gdyby się okazało to prawdą - to ... wcale bym się nie zdziwił ...cóż
Taka jest polska rzeczywistość - a jak sam napisałem po tej tragedii - pewne sprawy wyjdą na światło dzienne po kilku - kilkunastu dniach - i jak nas uczy doświadczenie - chyba miałem rację ...
A co tych podejrzeń - skoro zakłady pogrzebowe potrafiły zabierać zwłoki i składować je jeden na drugim, byle tylko zarobić, to czemu by je nie okraść ??
Oczywiście jest to bardzo, bardzo przykre - wręcz karygodne - tylko co nas jeszcze w naszym kraju może zaskoczyć ?? To piękny kraj, a ludzie tacy pomysłowi

ro29

P.S. Przepraszam za tą ironię, ale jak się tego słucha i patrzy, to człowiek sam już nie wie jak na to reagować ...

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2006, 08:39   #4
**mondeo**
*Dziadziuś*

Data rejestracji: 27.10.2005
**mondeo** zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
W sprawie tych podejrzeń o okradanie zwłok -

A co tych podejrzeń - skoro zakłady pogrzebowe potrafiły zabierać zwłoki i składować je jeden na drugim, byle tylko zarobić, to czemu by je nie okraść ??
Oczywiście jest to bardzo, bardzo przykre - wręcz karygodne - tylko co nas jeszcze w naszym kraju może zaskoczyć ?? To piękny kraj, a ludzie tacy pomysłowi

ro29

P.S. Przepraszam za tą ironię, ale jak się tego słucha i patrzy, to człowiek sam już nie wie jak na to reagować ...
to nie ludzie to HIENY żerują na ludzkiej tragedii
Stary 09.02.2006, 01:10   #5
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mnie to troche dziwi..ogladalem dzisaj Tv i tam sie wypowiadal babka jakas ktora nawet nie byla na tych targach a wie ile i gdzie kase mial maz na pewno byl ktos nieuczciwy i zabral cos nie swojego z miejsca tragedii ale sadze ze rowniez niektorzy klamia ze ktos tam mail kasey full zeby jeszcze cos wyludzic
Stary 09.02.2006, 09:27   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Niestety takie przypadki zdarzają się przy każdej tragedii, tacy już są Polacy..

Teraz po prostu w telewizji i generalnie mediach ciągnie się chwytliwy temat. O ofiarach i o samym wypadku już nie ma co mówić, to teraz się chwyta innych rzeczy z tym związanych.. Dla mnie to jest również żerowanie na ludzkiej tragedii...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2006, 18:39   #7
simensm35
Bywalec

Data rejestracji: 10.08.2002
simensm35 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
[QUOTE=andrzejj9]Niestety takie przypadki zdarzają się przy każdej tragedii, tacy już są Polacy..

Nie tylko Polacy.Tak samo było po 11 września, tak było po tsunami, po trzęsieniach ziemi w Turcji, a i Nowy Orlean też niebył wyjątkiem. Takie zachowanie leży, niestety, w ludzkiej naturze, co rzecz jasna nikogo takiego nie usprawiedliwia. Zawsze znajdą się "ludzie" żerujący na tragedii innych.
simensm35 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2006, 19:05   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
[QUOTE=simensm35]
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Niestety takie przypadki zdarzają się przy każdej tragedii, tacy już są Polacy..

Nie tylko Polacy.Tak samo było po 11 września, tak było po tsunami, po trzęsieniach ziemi w Turcji, a i Nowy Orlean też niebył wyjątkiem. Takie zachowanie leży, niestety, w ludzkiej naturze, co rzecz jasna nikogo takiego nie usprawiedliwia. Zawsze znajdą się "ludzie" żerujący na tragedii innych.
Może rzeczywiście masz rację.. Po prostu przykre jest uogólnianie, przy którym trzeba znaleźć się w jednej grupie z takimi... "osobami"..

Stary 31.03.2006, 10:26   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

heh.. czeka***322;em, kiedy takie informacje si***281; pojawi***261;..

http://fakty.interia.pl/news?inf=729544

I zgadzam si***281; z pierwszym komentarzem..

Stary 29.01.2006, 15:13   #10
Brambus
Rezerwista

Data rejestracji: 13.12.2004
Brambus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
Kolego nie miejsce i nie pora na takie tony i obraźliwe słowa
Z pewnością masz "rację" kolego czechoj, ale jeżeli dla Ciebie słowo "polak" obraźliwym nie jest, więc daj mi spokój i zajmij się sobą. Nie pozwolę na to, aby ktokolwiek wykorzystując bezmiar tej tragedii obrażał mnie i moją Ojczyznę - przeto delikatnie proszę Ciebie - kolego czechoj, jak i kolegę cybucha nie mnie delikatnie proszę - wyłączcie się "panowie".
Brambus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2006, 15:26   #11
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Brambus
Z pewnością masz "rację" kolego czechoj, ale jeżeli dla Ciebie słowo "polak" obraźliwym nie jest, więc daj mi spokój i zajmij się sobą. Nie pozwolę na to, aby ktokolwiek wykorzystując bezmiar tej tragedii obrażał mnie i moją Ojczyznę - przeto delikatnie proszę Ciebie - kolego czechoj, jak i kolegę cybucha nie mnie delikatnie proszę - wyłączcie się "panowie".
Bez obrazy kolego, ale chyba trochę przeginasz.
Napisałem specjalnie słowo Polak z małej litery, a jeżeli nie zrozumiałeś intencji, to lepiej nic nie pisz, zwłaszcza, że to ani czas, ani miejsce na kłótnie i pyskówki

Twoje uprawnienia: