![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Morgenstern i Kofler fantastycznie skakali. Zdecydowanie są teraz najlepsi
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
a wie ktos moze kiedy Polacy w bobslejach startuja a moze juz startowali??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam
![]() Cóż prawie sprawdziła się jedna z moich prognoz ... niestety ta pesymistyczna. O ile występ naszych reprezentantów na średniej skoczni naprawdę był niezły - to tutaj .... cóż kiepsko było. Może się mylę - ale jak napisałem chyba wczoraj, miałem obawy, że po udanym pierwszym konkursie, zejdzie z Polaków powietrze. I chyba tak w części się stało. Zgadzam się z Tobą @andrzejj9 - konkurs był naprawdę emocjonujący - szczególnie końcówka - a zarówno złoty i srebrny medaliści z Austrii pokazali klasę - najwyższą. Wygrać różnicą tylko 0,1 pkt ... ![]() A na koniec dwa cytaty dnia - może nie dosłowne - bo nie zapisałem - ale w przybliżeniu: - Andrzej Person w studiu TVP powiedział: - "Prawdą jest, że liczy się udział w olimpiadzie - tylko czemu Polacy tak bardzo wzieli sobie tę maksymę do serca i jadą tam tylko aby być - a inni jadą po to, aby zdobywać medale" - Siguard Petersen powiedział niedawno: "wszystko co leci, musi kiedyś spaść" Pozdrawiam ro29 EDIT - w sprawie pytania o bobsleje - pierwsze starty w tej konkurencji już były: http://turyn2006.interia.pl/wyniki/konk/3748 a reszta będzie: http://turyn2006.interia.pl/terminarz/dys/5 Polacy starują w czwórce - 24 i 25 lutego Ostatnio zmieniany przez ro29 : 18.02.2006 o godz. 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wymiatacz
![]() |
dzieki zobacze jak Ci chlopacy sobie poradza...az sam sie dziwie ale przez olimpiade spodobaly mi sie dyscypliny tj. saneczkarstwo czy ten skeleton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozostaje tylko podziekowac rosjanom za porzyczenie boba naszym zawodnikom
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
To ja już wolę curling pooglądać, tam też Polacy medali nie zdobędą.
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Człekokształtny
jesli chodzi o bobsleje, to jest skandal, by reprezentacja jechala na Olimpiade i nie miala wlasnego bobsleja!! dodatkowo gdzies wyczytalem, ze jak cos nawali, to bedziemy Czechow o pomoc prosic, bo serwismenow tez nie mamy. pieniadze byly by wyslac do Turynu <i jeszcze utrzymac> szerokie grono dzialaczy, a na te sprawy pieniadzy nie ma. to jest prawdziwa kpina. czy w naszym Kraju wszystko musi byc postanowione na glowie?
trzeba szybko konczyc studia i wygonic tych wszystkich oszolomow z sejmu ![]()
![]() |
#68 | ||
Guru
![]() |
Witam ponownie !
Cytat:
I to mi się podoba, każdemu mogą puścić nerwy, szczególnie w chwili takiej jak wtedy - ale trzeba umieć przyznać się do błędu (choć to czasem bardzo trudne ...). Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozatym jak pisalem wczesniej cos sie z nim stalo z rosyjskim bobem maja szanse na miejsce 10 ot taka mala roznica w sprzecie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guru
![]() |
Witam !
Cytat:
Oczywiście za wypożyczenie też musimy zapłacić - nie pamietam dokładnie - ale ładnych parę tysięcy Euro (albo i więcej). Więc tani sport to nie jest ... ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Człekokształtny
Cytat:
a tak poza tym nie wiem czy o tym bylo wczesniej bo calego tematu nie czytalem ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Choć jak dla mnie jest w tym coś więcej - ale ogólnie, nie akurat w tym wypadku. Otóż najwięcej mówią o danym człowieku nie jego obserwacje na codzień, kiedy może przybrać jakąś maskę i tak się pokazywać. Człowiek staje się takim, jakim jest wewnątrz naprawdę, właśnie w sytuacjach kryzysowych, kiedy dana sprawa angażuje go tak bardzo, że nie starcza już uwagi na utrzymywanie tej maski. Co nie znaczy, że ten trener jest gburem, który napada na ludzi, daleki jestem od takiego stwierdzenia. Po prostu warto czasami przyjrzeć się ludziom, kiedy stają się.. "nie sobą". Bo może to właśnie wtedy pokazują jakąś część siebie, która jest normalnie głęboko skrywana. (ale to taki zdecydowanie off-topic ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A jak konkretnie widzisz to budowanie od podstaw? (może być na priva)
![]() |
![]() |
#75 |
the one
CDRinfo VIP
Podobno jakiś bardzo brzydki wypadek był podczas jazdy figurowej na lodzie. Nie oglądałem, ale pewnie w podsumowaniu dzisiejszego dnia olimpiady coś pokażą. Podobno bardzo brzydko partnerka o lód uderzyła..
![]() |
|
|