![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ogladaliscie bieg Justyny Kowalczyk? Fantastycznie walczyla!a.. nareszcie jakis medal - braz, a zloto bylo tak blisko. naprawde Justyna pokazala klase
![]() za Jej sukces
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !!!
Cytat:
Bieg oglądałem od 10 km - to było to na co czeka każdy kibic, Polak - kiedy serce zaczyna bić coraz szybciej ... Wspaniale rozegrała ten bieg taktycznie, była silna - bardzo silna - jakby chciała pokazać, że te dwa ostatnie niepowodzenia to był przypadek itd. A tak niewiele zabrakło do złota Ale brąz to i tak wielki sukces naszej młodej zawodniczki !!! Jeszcze raz wielkie gratulacje !!!!!! ro29 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do igrzysk to mam pytanko, taK z czystej ciekawosci:
w jakiej dyscyplinie mozna zdobyc medal najszybciej (w tym sensie, ze dana konkurencja jest rozgrywana w najkrutszym czasie) i w jakiej dyscyplinie trwa to najdluzej ![]() moje skromne typy to: co do pierwszego to chyba skoki narciarskie. dwa skoki po kilka sekund + eliminacje i juz ![]() zas najdluzej to chyba hokej. kilka meczy z czego kazdy trwa bodajze godzinke lub jakies biegi narciarskie dlugodystansowe (ale biegi mnie kompletnie nie interesuja wiec nie mam nawet zielonkawego pojecia ile moze trwac bieg na najdluzszym dystansie- a wogole jaki jest najdluzszy dystans w tej dyscyplinie?). jak uwazacie bardzo sie myle
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
fakt, zupelnie zapomnialem o curlingu!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Człekokształtny
a wie ktos moze na czym dokladnie polega carling?
zartobliwie sie do tego podchodzi, jako zamiatanie lodowiska i slizganie czajnika.. a tak na serio, to o co w tym chodzi?
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Chodzi o to, żeby po wszystkich rzutach krążek danej drużyny znajdował się jak najbliżej środka. A właściwie, żeby jak najwięcej krążków się tam znajdowało. I tak za każdy najbliżej środka dostaje się jeden punkt, jeśli więcej krążków jest bliżej od krążków przeciwnika to tyle punktów, ile ich jest. Liczy się tylko krążki znajdujące się w obrębie najbardziej zewnętrznego koła. Te, które zostaną z niego wybite już nie biorą udziału w grze. I to chyba wszystko, wbrew pozorom zasady są banalne. To w czasie gry trzeba na ich podstawie opracowywać pewną strategię.
|
|
|
|
#9 |
|
the one
CDRinfo VIP
Mamy medal!
Brązowy, a złoty był tak cholernie blisko.... Ale i tak
|
|
|
#10 | |
|
*Dziadziuś*
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
Cytat:
ale jak pech to pech
|
|
|
|
|
#11 |
|
Człekokształtny
no to sie Rosjanom dostalo w hokeja
Finowie zagrali dobry mecz. Przewyzszali Rosjan o klase <w moim odczuciu>. Byli lepsi w obronie i ataku.. dokladniejsi i bardziej zgrani.. po Rosjanach nie bylo tego widac. duzy indywidualizm, niedokladnosc i nerwowosc odbily sie na koncowym wyniku zapowiada sie swietny final: Szwecja - Finlandia
|
|
|
#12 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdyby meta byla pod gore to by jej rady nie daly!!
ale bedziemy miec z niej jeszcze nie raz pocieche!!!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#13 |
|
the one
CDRinfo VIP
Wszystko super (jak napisałem wyżej
), ale już po 10 minutach mi się niedobrze robi, jak słyszę te opiewania w zachwyty w telewizji.. Dość szybko zapomnieli, jak jeszcze dwa dni temu jechali ją od góry do dołu.. Ehhh.. to jednak jest smutne i takie pozostanie - że doceniamy tylko zwycięzców natomiast wyjątkowo paskudnie gardzimy brakiem sukcesów.. Tak czy inaczej gratulacje jeszcze raz i cierpliwości dla mnie, jak będę dzisiaj we wszystkich stacjach słuchał, jak to oni od samego początku w nią wierzyli, wiedzieli, że zdobędzie medal itp. itd....
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Przed chwilą w studio wyraźnie powiedzieli, że dziś nie liczyli na medal ... Ale to jest sukces i należy się z niego cieszyć. Wszyscy liczyli na Adama, a tutaj młoda Justyna, pokazała, że mamy nową gwiazdę. Kiedy będzie "pełna" dekoracja ?? Bo tutaj dostały po kwiatkach i bez hymnu ?? A mi się bardzo podobała ta córeczka złotej medalistki - najmłodsza uczestniczka olimpiady - bo ma już akredytację ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 24.02.2006 o godz. 13:58 |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A ta dekoracja to wydaje mi się, że to już wszystko. Hymn chyba przez chwilę był, jak tak na baczność na podium stały. Ale mogę się mylić, bo medali nie wiedziałem..
|
|
![]() |
|
|