![]() |
a ja myslalem ze @Yahol ma urodziny ale jak poczytalem to stwierdzilem :D jednak zdziwienie ze kiedys tez sie na forum kucili panowie weterani :D
|
heh, Yahol to Yahol... :D
pozdro :) ogolnie duzo odpadlo...moj towarzysz gier i rozmow o sprzecie Laser (ale czasami pykne na gg rozmowe) , SidTheRat (tutaj czescie w css) , brzuszki, mapsajm... Fajna wiara... |
Cytat:
Tam bylo sloneczko, tu jest (po roznych) Klapouchy. Edit: Byl jeszcze bardzo nerwowy i zaczepny CZ :D pamietacie, wpadal jak po ogien, namieszal i wypadal. :) |
Tez kurde szoku doznalem - Yahol'a nie ma a przecie on mi kiedys z nagrywarka na forum pomagal ?!? Na szczescie to temat z przed 2 lat. BTW takie male spostrzezenie :
Yahol data rejestracji: 27-05-2003 czyli 10 dni po tym jak ten temat zostal zalozony ;) czyli szybki powrot :D |
Witaj pewnie mnie jeszcze nie znasz ;). Ja jestem tutaj dość nowy, ale witaj :D
|
Cytat:
:( pewnie kolejna okazja to bedzie 10 lecie :/ |
Ale załapałem film :haha:
Patrzę, że niby @Yahol odszedł :| Ale przecież go widziałem ostatnio, a tu temat sprzed 2 lat :spoko: |
No wlasnie Yahol i Dragal co z wami sie dzialo... skoro ludzie sprzed 2 lat taka dyskusje zalozyli...
|
Wyciągnęliście bardzo stary i ponury post.
Teraz jak na niego odpowiedział Yahol to skojarzyło mi się to ze zmartwychwstaniem. Pozdrawiam |
Cytat:
No, no witam dawno nie widzianego :D Gdzies bywal, cos porabial :D Pozdrowienia Y. |
hehe
Cytat:
|
Cytat:
ale nie przjemuj się. ja np. nie potrafię pisać takich długich postów. i do tego sensownych... rzeczywiście brak am wspólnego wroga. |
Cytat:
Spróbowałbyś sie ustosunkowac do odpowiedzi Cany? Bo ja sie podpisuję:chytry: :idea: |
Cytat:
|
i to jest dołujące że aktualnie każde wyjście jest i dla Yahola /napisał co napiał i zachował sie <jak to w "Agencie dołu" napisał Wolski > jak charakterniak/ i dla nas złe / w jakim sensie złe to niech każdy się domyśli / or niewygodne z róznych powodów
kicha Panowie ! choć ja nie rozmumiem osobiście dlaczego tak wyszło / jasna dla mnie jest tylko końcówka ale pomińmy to milczeniem bo było mineło i nie da sie już tego odwrócić :(/ choć może? / ale tu jestem realistą/ a na zaśkę to mała prośba do wszystkich / o ile mogę o coś prosić i ktokolwiek bedzie miał ochotę tego wysłuchać /to przeczytać : wszelkie animozje i niejasności wyjasniać do granic bólu i robić to na priva i niepsóć zaszlościami atmosfery bo to jest zaraźliwe BTW brak aktualnie jakiegoś wspólnego wroga więć uprasza się Administrację i Moderatorów o stworzenie jakiegoś trolla wędrownego (lub odziału trolli spadochroniarzy :) ) bo pojawienie się takiego wirtualnego osobnika/ów jak widać z praktyki zawsze konsoliduje wszelkie fora/ grupy dyskusyjne / że nie wspomnę o narodach || sensem istnienia każdego forum jest jak mi się wydaje scieranie się poglądów i nastepująca przy tym wymiana informacji i tego się trzymajmy, starając się jednoczesnie by było nam wszystkim miło / i pożytecznie / zagladać na forum i popisać i głupoty < to dla siebie rezerwuje, bo to lubię :) > i pisać/odpowiadać o rzeczach ważnych i calkiem niepoważnych qrde ale komunały ładuje ;), ale przecież do tego się to sprowadza / poza kreowaniem własnego necikowego wizerunku jeslo jest to dla kogoś ważne ( BTW jestem ciekaw czy jak by pojawiła się ankieta n ten temat jakie by były odpowiedzi ? ma mozę ktoś pomysł na pytania? / cóż to co robimy w sieci nie różni się tak znacznie od reala / przynajmniej w kwestii konwersacji i wymiany poglądów ( i oczywiście zasad je okreslajacych) oraz tworzenia u innych swojego wizerunku ( w obydwu wypadkach / dosyć ściśle ze sobą powiązanych/ mamy niestety tylko słowa [ a szkoda bo mordki nie oddają alles stanów emocjonalnych oraz mimiki twarzy nie mówiąc już o mowie ciała ] ) ups chyba się zagalopowałem.... i niestety nie piszę tak ładnie i poprawnie / jesli chodzi o budowę zdan i tym podobne wymysły ;) polonistów / jak np Mapsajm więc prosze wybaczenie jeśli jest to ciut chaotyczne / wolę mówić niż pisać ( bo mówie duuuzo szybciej niz pisze :) 8)/ i do tego jako że pisze dużo wolniej niż mówię to uleciało gdzieś takie fajne zakończenie :) / ale może je złapię i wtedy przyszpilę ja w swoim poscie jako mały add-on || / pozdro chyba już pójdę spać :) boję sie czytać tego posta od początku :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:08. |