![]() |
Cytat:
|
Ja próbowałem przekonywać na priva:(
|
Jeżeli chodzi o decyzję Yachola to przede wszystkim czarę goryczy przepełnił post o słynnych nowych prawach .Myślę jednak że była to ostatnia kropla ale wcześniej czarka byla prawie pełna .Wydaje mi sie ze było trochę winy z naszej strony bo powinniśmy jakoś załagodzić sprawę .Niespodziewałem sie natomiast że Yachol odejdzie,myślałem poprostu że na jakiś czas się przestał odzywać a teraz jest mi głupio bo nic nie zrobiliśmy .Może to zabrzmi pompatycznie ale naprawdę żałuję że nie ma go na forum .Wprawdzie bardzo w to wątpię aby skusił się na jakieś nasze prożby z o powrocie ale może warto wysłać mu ten post ???
|
Cytat:
a władca much się kłania -> to dla niedowiarków ddobra z mojej stron EOT :) bo naprawdę muszę jeszcze pare pierdółek przed świętami w tyrce zrobić :) pozdro |
Cytat:
Zło jest normą, dobro... |
Cytat:
ale i tak NORMA TO JA :) a takie dywagacje nt marginesu i ogółu / co za chore słowo ogół (prawie jak ta fatamorgana zwana demokracją)/ są w tym wyapdku z góry skazane na wyniosłe ;) milczenie :) no to podreperowaliśmy klimat topica i zbliza się on powoli do stanu neutralno pozytywnego / łapie dobra karme ( byle nie dla psów 8) ) / pozdro ps BTW a cóż to jest zło :) też można rozpatrywać za pomocą tego wyrwanego cytaciku Loży44 / wnioski są zaiste ciekawe || / |
Cytat:
"Odkąd to normą jest margines, a nie ogół?" ;) |
Cytat:
BTW wykrakałem sobie i juz się niestety nie nudzę /ale zepsuć jeszcze nadal nic nie zepsułem/ :( pozdro |
Cytat:
|
nudzę sie i pisze co klawiórka przyniesie :) a te słowa naprawdę mi się podobają ;)
BTW norma to ja :) jeszcze 3.5h do weekendziku / z jednej strony fajnie z drugiej nie jestem fanem świąt i zlotów rodzinnych/ pozdro |
Cytat:
Ale uwagi, które zastosowałeś nazwałbym jako osobiste. Dobrze, że jesteś szczery. Chwile prawdy są bardzo pomocne, mimo wzrostu ciśnienia u niektórych osób. |
Cytat:
psychopata też fanie brzmi :) stany hipermaniakalne róznież fajnawe konotacje mają :) 8) ij chyba musze coś teraz zepsuć bo mnie energia rozpiera i schodzę poniżej mojej normy / ciekawe czy to wogóle mozliwe ;)/ pozdro |
niby sie nie kreci - ale jak jest zle - to 'od kiedy jest tu sid jest zle...'...
:) |
Cytat:
Pamiętaj otóż, że forum nie kręci się wokół ciebie. btw mapsajm - zauważyłem, bo jak tu nie zauważyć, jak widzisz na liście "deleted user"... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56. |