Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Yahol... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/yahol-20017/)

paput2000 18.04.2003 23:59

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Ja próbowałem przekonywać na priva:(
Chyba nie wyszło.:buu:

brzuszki 18.04.2003 20:25

Ja próbowałem przekonywać na priva:(

jacoob 18.04.2003 20:12

Jeżeli chodzi o decyzję Yachola to przede wszystkim czarę goryczy przepełnił post o słynnych nowych prawach .Myślę jednak że była to ostatnia kropla ale wcześniej czarka byla prawie pełna .Wydaje mi sie ze było trochę winy z naszej strony bo powinniśmy jakoś załagodzić sprawę .Niespodziewałem sie natomiast że Yachol odejdzie,myślałem poprostu że na jakiś czas się przestał odzywać a teraz jest mi głupio bo nic nie zrobiliśmy .Może to zabrzmi pompatycznie ale naprawdę żałuję że nie ma go na forum .Wprawdzie bardzo w to wątpię aby skusił się na jakieś nasze prożby z o powrocie ale może warto wysłać mu ten post ???

cana 18.04.2003 14:26

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
:cool:
Zło jest normą, dobro...

zło czy dobro to kwestia spinu
a władca much się kłania -> to dla niedowiarków
ddobra z mojej stron EOT :) bo naprawdę muszę jeszcze pare pierdółek przed świętami w tyrce zrobić :)

pozdro

Pedros 18.04.2003 14:11

Cytat:

cana napisa***322;(a)
BTW a cóż to jest zło :) też można rozpatrywać za pomocą tego wyrwanego cytaciku Loży44 / wnioski są zaiste ciekawe || /
:cool:
Zło jest normą, dobro...

cana 18.04.2003 14:05

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Z góry przepraszam - stary tekst z Loży44:
"Odkąd to normą jest margines, a nie ogół?"
;)

znam to :)
ale i tak NORMA TO JA :)
a takie dywagacje nt marginesu i ogółu / co za chore słowo ogół (prawie jak ta fatamorgana zwana demokracją)/ są w tym wyapdku z góry skazane na wyniosłe ;) milczenie :)
no to podreperowaliśmy klimat topica i zbliza się on powoli do stanu neutralno pozytywnego / łapie dobra karme ( byle nie dla psów 8) ) /
pozdro

ps BTW a cóż to jest zło :) też można rozpatrywać za pomocą tego wyrwanego cytaciku Loży44 / wnioski są zaiste ciekawe || /

Pedros 18.04.2003 13:56

Cytat:

cana napisa***322;(a)
i niech tak zostanie ;)
pozdro

Z góry przepraszam - stary tekst z Loży44:
"Odkąd to normą jest margines, a nie ogół?"
;)

cana 18.04.2003 13:54

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
OK. Norma to Ty ;)
i niech tak zostanie ;)
BTW wykrakałem sobie
i juz się niestety nie nudzę /ale zepsuć jeszcze nadal nic nie zepsułem/ :(
pozdro

Pedros 18.04.2003 13:46

Cytat:

cana napisa***322;(a)

...
BTW norma to ja :)
...
pozdro

OK. Norma to Ty ;)

cana 18.04.2003 12:36

nudzę sie i pisze co klawiórka przyniesie :) a te słowa naprawdę mi się podobają ;)
BTW norma to ja :)
jeszcze 3.5h do weekendziku / z jednej strony fajnie z drugiej nie jestem fanem świąt i zlotów rodzinnych/

pozdro

para 18.04.2003 12:27

Cytat:

cana napisa***322;(a)
ja znam, ja znam :) i bardzo mi się ono podoba :) /aż ego rośnie :)/
psychopata też fanie brzmi :)
stany hipermaniakalne róznież fajnawe konotacje mają :) 8)
ij chyba musze coś teraz zepsuć bo mnie energia rozpiera i schodzę poniżej mojej normy / ciekawe czy to wogóle mozliwe ;)/
pozdro

Bez określenia normy nie można zejść poniżej.
Ale uwagi, które zastosowałeś nazwałbym jako osobiste.
Dobrze, że jesteś szczery.
Chwile prawdy są bardzo pomocne, mimo wzrostu ciśnienia u niektórych osób.

cana 18.04.2003 12:24

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Ech... czyżbyś nie znał takiego dłuuugiego słowa - "megalomania"?

ja znam, ja znam :) i bardzo mi się ono podoba :) /aż ego rośnie :)/
psychopata też fanie brzmi :)
stany hipermaniakalne róznież fajnawe konotacje mają :) 8)
ij chyba musze coś teraz zepsuć bo mnie energia rozpiera i schodzę poniżej mojej normy / ciekawe czy to wogóle mozliwe ;)/
pozdro

-Sid-The-Rat=> 18.04.2003 12:19

niby sie nie kreci - ale jak jest zle - to 'od kiedy jest tu sid jest zle...'...
:)

Pedros 18.04.2003 12:06

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
przeczytalem - nie wywolalbys - bo mialbys racje - to BYLA moja (no dobra - 'miedzy innymi") wina - mialem od jakeigos momentu zla opinie u yahola - nie wiem od ktorego - bo nigdy mi nic otwarcie nei powiedzial az do postu TOMMYx'a - no i w koncu mnie nie zdzierzyl
Ech... czyżbyś nie znał takiego dłuuugiego słowa - "megalomania"?
Pamiętaj otóż, że forum nie kręci się wokół ciebie.

btw mapsajm - zauważyłem, bo jak tu nie zauważyć, jak widzisz na liście "deleted user"...

-Sid-The-Rat=> 18.04.2003 09:04

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
Paput, powiedz ty mnie, jak to robisz, że udaje ci się tak ładnie ująć to, co w mojej wersju zostałoby w 90% wygwiazdkowane?;)

Sid, przeczytaj mojego drugiego posta w tym temacie i tam właśnie znajdziesz odpowiedź, dlaczego nie najechałem personalnie na ciebie, odwołując się do twojej korelacji z Yaholem. zresztą nie uważam, byś był podstawową przyczyną...

przeczytalem - nie wywolalbys - bo mialbys racje - to BYLA moja (no dobra - 'miedzy innymi") wina - mialem od jakeigos momentu zla opinie u yahola - nie wiem od ktorego - bo nigdy mi nic otwarcie nei powiedzial az do postu TOMMYx'a - no i w koncu mnie nie zdzierzyl

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56.