![]() |
A tak swoją drogą, będąc obecnym tyle czasu na tym forum mógł chociaż powiedzieć nam pa pa. Szkoda, jego wiedza była bardzo pomocna. A może zaczniemy słać błagalne e-maile z prośbą o powrót.
|
Cytat:
|
Paput, powiedz ty mnie, jak to robisz, że udaje ci się tak ładnie ująć to, co w mojej wersju zostałoby w 90% wygwiazdkowane?;)
Sid, przeczytaj mojego drugiego posta w tym temacie i tam właśnie znajdziesz odpowiedź, dlaczego nie najechałem personalnie na ciebie, odwołując się do twojej korelacji z Yaholem. zresztą nie uważam, byś był podstawową przyczyną... |
Chmm...coz moge powiedziec co jeszcze nie zostalo powiedziane? Ja chyba rozumiem Yahola i powody dla ktorych odszedl, sprawdzalem i konta Majordomus tez nie ma w spisie uzytkownikow. Szkoda, wielka szkoda ze zdecydowal sie odejsc z tego forum, byl tu jednym z madrzejszych userow, sam wiele skorzystalem z jego wypowiedzi no i jego zart zawsze byl na poziomie. Nie jest pierwszym ktory robil poziom tego forum i podziekowal i odszedl niepotrzebnie, albo przestal pisywac.
|
Pomimo swoich nicków i avatarów jestesmy w większości dla siebie bezimiennymi postaciami w wirtualnym świecie, gdzie każdy może powiedzieć co myśli i powiedzieć to w dowolnej formie oraniczonej jednak pewnymi zasadami. Większość z nas próbuje pokazać swoje lepsze oblicze, czasami te złe - czy my takimi jesteśmy, czy my tylko tu takimi jesteśmy? - nie wiadomo. Czy chcąc coś powiedzieć na forum głeboko się zastanawiamy się nad tym co powiedział poprzednik, czy tylko dążymy do wypowiadania swoich jedynie słusznych i poważnych opinii.
Szkoda Yahola - ale jest to strata tylko dla tego forum, dla niego być może nie stanowi to już żadnego problemu - tak to jest jak się nie szanuje starych bywalców i kolegów kładąc jako kartę przetargową swoje jedynie słuszne opinię. |
qrde jakieś czas mnie nie było, a tu tyle sie działo ...
szkoda Yahola ... |
yahol obrazil sie personalnie na mnie - mial mnie dosc bo jak to ladnie ujal - jestem szczeniakeim, gnojkiem i czymstam jeszcze...
maps - przeciez wiedziales o co mu poszlo - trzeba bylo odrazu powiedziec wszystkim... nie bylo by tych placzow i lamentow mozecie mi podziekowac wszyscy razem |
Dragal też dawno już się nie odezwał... 8)
|
fakt faktem, bylem zdziwiony że nic nowego z Yaholem w popisie się nie pojawilo ale nie skojarzylem tego z tym sławetnym postem od razu / charakteryniak jeden, zrobił jednak to co obiecywał /
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Przecież wypowiedzi, które czytamy są rzeczywiste. A komputer czy internet są tylko technicznymi gadżetami, które nam to umożliwiają i używanie pojęcia "jesteśmy częścią wirtualnego świata" jest dla mnie problematyczne. A wypowiedzi i zachowania pseudoemocjonalne są wszędzie zobacz np. ile osób idzie na pogrzeb zabitego taksówkarza. Nikt go prawie nie zna, a na tej smutnej uroczystości są setki ludzi i często pokazują to we wszystkich dziennikach. Tacy po prostu jesteśmy, tacy są polacy, na ulicy, w szkole, pracy i na forum. Więc niepotrzebny jest chyba Twój smutek, bo gdybyś przeanalizował więcej takich sytuacji to chyba zasmuciłbyś się na śmierć. |
Cytat:
|
Cytat:
Na pewno jest w tym nasza wina, ale jak się jest w środowisku wielu ludzi to się trzeba do niego dostosować (czytaj znosić je) lub próbować je zmienić - to akurat robią mniej lub bardziej udanie moderatorzy. Ja również miałem parę nieciekawych uwag pod swoim adresem i wiele rzeczy nie podoba mi się na forum, ale traktuje to spokojnie. W końcu w życiu też spotyka się różnych ludzi, których niestety trzeba znosić np. swojego szefa w pracy. Pozdrawiam |
- tak po prostu:( ??!!
- tak zwyczajnie :o !!! - Yahol, tak nie można :cisza: !! |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:06. |