![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2zl dalem.. taka mala tubeczka.. ale starcza na dlugo
![]() pozdro
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
w TV ciagle raklemy, widzialem nawet reportarz o tym... obroty filmy wzrosly kilka razy Tak jak pisalem wczesniej... moja mama pracuje w szkole... dzieciaki ciagle o tym gadaja i sie bawia
|
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2004
![]() |
co jak co ale dzieki takim smierdzielom mozna sie niezle zabawic wczasie lekcji :p to wrzucic jakies dziewczynie (ktorej nie lubicie) to nauczycielce ktora was ostatnio zdenerwowala
|
|
|
|
#19 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.06.2004
![]() |
Niektórzy kibice mają z tego polew, mianiem Śmierdzieli określa się kibiców pewnego klubu, nie będe pisał jakiego. Ale zabawki gid! chętnie bym się na lekcji takim pobawił.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
no nie wiem czy ktos by wrzucil zabawke za ponad 25zl... mozna juz jej nie odzyskac.
nie lepiej cos z trwanika? taniej, efekt bardziej pirunujacy...
|
|
|
#21 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Czy znajdzie sie ktos mily co zasponsoruje mi smroda
Ludzie juz nie maja pomyslow na zabawki
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ja mysle powinni wrucac smrodki do chipsow. Np. w cebulowych bylby Kamil krowi placek (pamietam jak sie z tego powodu Kamil Durczok oburzyl kiedys w wiadomosciach
)
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Serowo celulowe to niezly smrodek... nie trzeba juz nic wrzucac
|
|
|
#24 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#25 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Mie takim ostatnio w autobusie jakis młoszy ode mnie koleś potraktowął ale fajnie od tego biło to chyba było cuś jak rzygi...
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() choroba lokomocyjna ![]() Nie mylic z powrotami z imprecy
|
|
|
|
#27 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja opowiem swoja historie (jak najbardziej autentyczna)
:Kiedys, dawno w podstawowce (3klasa chyba) kupilem takie bomby smierdzace (wygladaly jak czopki, mialy taki sam ksztalt). Bylo ich trzy sztuki, wiec szkoda mi bylo ich wyprobowac, poza tym nie mialem gdzie, wiec zanioslem je na drugi dzien do szkoly. Na ktorejs przerwie z kumplem postanowilismy je wyprobowac. Za bardzo nie wiedzielismy gdzie. Zeszlismy na dol, do szatni i dalej szukalismy miejsca. Zadzwonil dzwone i wszyscy pobiegli szybko pod klasy. W tym czasie ja z kumplem wbieglismy do szatni (dosyc szybko wszystko robilismy, bo sami nie chcielismy sie spoznic). Wyjalem szybka jedna z tych bomb i rzucilem nia o podloge, zeby sie rozwalila (jak juz pisalem, nie wiedzialem jaki to ma zapach i jak intensywny). Po tym, pobieglismy do klasy (lekcje mialem na parterze, zaraz nad szatnia). Gdzies w polowie lekcji zaczelo czyms smierdziec, dosc mocno. Taki zapach utrzymywal sie do konca lekcji. Po niej zeszlismy na dol, zeby sprawdzic... Zatrzymalismy sie na schodach do szatni. Z dolu bil taki smrod ze sie nie dalo wytrzymac, nikt nie zchodzil na dol. Biegala tylko sprataczka otwierajac wszystkie okana i wydzierajac sie na wszystkich, ze co oni sobie mysla. Najgorzej mieli ci co teraz konczyli lekcje, nie mieli jak zejsc po kurtki. naprawde smrod byl niesamowity (zapach zgnilych jaj), i tak intensywny, ze zbieralo na wymioty. Autentycznie, jak skonczylem lekcje (mialem jeszcze jedna), zszedlem na dol (smrod sie dalej utrzymywal, ale juz nie tak intensywnie widac bylo slad po wymiocinach, ktos chyba nie wytrzymal ).Nie obeszlo sie bez konsekwencji, trzy dni po calym zdarzeniu rodzice zostali wezwani do szkoly i malo brakowalo a zakonczylo by sie nagana. Ale ze sie w miare dobrze uczylem to jakos przeszlo bokiem (podobnie z kumplem). Dodam tylko, ze kurtka musiala byc prana ze 3 razy, zanim pozbyla sie smrodu .Teraz wiem, ze trzeba bylo to przetestowac gdzie indziej, na otwartym powietrzu, no ale coz... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
ale z ciebie urwis czero
![]() jak doszli to tego, ze to wy?? ja taka bombke z kumplem rozwalilem w McDonaldzie
|
|
|
#29 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
.Wiesz, 3 klasa podstawowki, to sie jeszcze latalo do nauczycieli na skargi .Do tej pory nie wiem kto to wygadal
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |