Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.11.2005, 16:27   #16
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a nie mzoez ztyej karty wlozyc do innego telefonu i zadzwonic na *111? bo jesli to ejst jedyny problem ze nie da sie zaladowac konta....

a przekazami chyba nie amsz co sie pzrejmowac, bo od kad pamietam u ojca na kazdej nokii tak pisalo,a nic zlego sie nie dzialo
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2005, 16:30   #17
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@mikas, a działają na tym fonie numery alarmowe?

Sprawdź z kartą i bez.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2005, 17:02   #18
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Stef wkładałem kartę do innego telefonu i się da zadzwonić.
@joujoujou nie działają
Stary 06.11.2005, 17:19   #19
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mikas
[...]
@joujoujou nie działają
Telefon do naprawy albo rzuć nim jak najdalej potrafisz...
Stary 06.11.2005, 18:20   #20
diacom1
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.10.2004
diacom1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przekierowania

Koledzy witam, nie róbcie sobie żadnych wyrzutów a tym bardziej kosztów ze zmianą ustawień E-Promu i Bóg wie gdzie jeszcze, to nie wina telefonów lub ich ustawień indywidualnych lecz i wyłącznie OPERATORA SIECI.
U nich jest ta opcja aktywowana i takie meldunki w telefonie jak: przekierowanie aktywne lub tp oraz KTO TAM to jest tylko i wyłącznie sprawa aktywowania tych działań przez Operatora.
Dowiadywałem się już przeszło 6 miesięcy temu i takie właśnie niechętne wyjaśnienia otrzymałem od nich. Nic na to nie poradzicie i nie usuniecie tego nigdy, chyba że zrobicie wiję u Operatora o deaktywowanie tego draństwa. Wprawdzie to nie rzutuje na pracę telefonu i jego połączeń wych/przych i można z tym żyć. Zyczę miłego dnia i służę w razie potrzeby pomocą.
piszcie na maila : diacom1@wp.pl
Diacom1

Ostatnio zmieniany przez diacom1 : 06.11.2005 o godz. 18:29
diacom1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2005, 14:33   #21
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mikas
@Stef wkładałem kartę do innego telefonu i się da zadzwonić.
@joujoujou nie działają
To mozna sie pokusic o wgraniu mu ponownie softu, ale czy cos to da?
Stary 09.11.2005, 19:20   #22
diacom1
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.10.2004
diacom1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witaj Kolego, ponowne wgranie softu lub ustawień dostępowych do telefonu nic nie zmieni. Przecież po zmianie i tak musisz się zalogować do sieci operatora a ten znowu będzie na swoich ustawieniach. Nie martw się tymi komunikatami, to nie rzutuje na pracę telefonu (przekierowania) tylko to że jest wk...ce. Tego się nie pozbędziesz. Ja kiedyś jak to miałem dziennie deaktywowałem różne opcje w telefonie i tylko pomagało doraźnie (w tym sensie że w danej chwili tego nie pokazywało aż do momentu sygnału przychodzącej rozmowy). Pozdrawiam wszystkich. diacom1
diacom1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2005, 19:28   #23
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez diacom1
Witaj Kolego, ponowne wgranie softu lub ustawień dostępowych do telefonu nic nie zmieni. Przecież po zmianie i tak musisz się zalogować do sieci operatora a ten znowu będzie na swoich ustawieniach. Nie martw się tymi komunikatami, to nie rzutuje na pracę telefonu (przekierowania) tylko to że jest wk...ce. Tego się nie pozbędziesz. Ja kiedyś jak to miałem dziennie deaktywowałem różne opcje w telefonie i tylko pomagało doraźnie (w tym sensie że w danej chwili tego nie pokazywało aż do momentu sygnału przychodzącej rozmowy). Pozdrawiam wszystkich. diacom1
Czy ty tego nie wiedzisz, ze tu nie rozchodzi sie o przekierowanie? Kolega nie potrafi wykonywac polaczen!
Stary 09.11.2005, 19:38   #24
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Czy ty tego nie wiedzisz, ze tu nie rozchodzi sie o przekierowanie? Kolega nie potrafi wykonywac polaczen!
Dokładnie
Stary 09.11.2005, 19:58   #25
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Może nie tyle "nie potrafi" co nie może, ale obawiam się, że to może być problem z HW, nie SW.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: