![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Ile razy korzystałeś z aukcji internetowych ? | |||
| Nigdy |
|
13 | 48.15% |
| od 1 do 3 razy |
|
8 | 29.63% |
| od 4 do 6 razy |
|
2 | 7.41% |
| od 7 do 10 razy |
|
1 | 3.70% |
| od 11 do 15 razy |
|
0 | 0% |
| od 16 do 25 razy |
|
0 | 0% |
| powyżej 25 razy |
|
3 | 11.11% |
| Wszystkich głosów: 27. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
uuuuuuu wiem coś o tym tesh miałem takiego sukinsyna na allegro
zamiast dobrej nagrywary sprzedał zepsutą . Jak bym go dopadł to byłoby jush po nim
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
niektórzy z tego zyją
kumpel kupuje ksiązki na bazarach i sprzedaje na allegro calkiem ładną kase ciągnie.Ja kupiłem kiedys cos na aukcji w sklepie internetowym www.wirtualny.com i wszystko ok ! |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednym sie uda bo trafia na uczciwych a innym nie.
Ze zdrowego (nie mówie że macie chory) rozsądku nie kupuje nic przez internet. Sami widzicie jeden dostal puste pudelka inny zepsutą nagryware ... No cóż takie mamy chamskie czasy ...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 19.09.2002 o godz. 19:30 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Ja od ponad roku sprzedaję i kupuję na allegro.
Podstawa to kupować od zaufanych ludzi, którzy mają dużo pozytywnych komentarzy.Jest to gwarancją udanej transakcji, bo nikt (zawsze znajdzie się ktoś nie będzie ryzykował swojej dobrej opinii dla nieuczciwej transakcji.Na allegro kupiłem pierwszą nagrywarkę, parę komórek, car audio, tuner tv i parę innych rzeczy. Zadna z nich nie okazała się bublem. Może mam szczęście..? Zachęcam do tej formy zakupów, zwłaszcza jeśli można kupic szukaną rzecz dużo taniej, jednak zawsze należy zweryfikowac sprzedającego/kupującego ![]() Damian
|
|
|
|
#20 |
|
Gość
|
Kupuje na allegro i sptrzedaje od 9 miechów i TYLKO raz sie naciolem na 400zł Facet opnoł mi zrąbany monitor Eizo.Ale sprawa trafiła na allegro i teraz czekam na rozpatrzenie mojej sprawy.W allegro istnieje coś takiego jak BEZPŁATNE UBEZPIEVCZENIE KUPUJĄCYCH. Co prawda aby spełnić wymagania do przesłania formularza trzeba spełnić wiele warunków.Poinformuje was o przebiegu sprawy.
|
|
![]() |
|
|