![]() |
Cytat:
Bo nam zasniesz na tych czatach:-D ;) |
Oczywiście że nie śpie!!!!!!!!!!
i nie siedze na chatach lecz produkuje design do strony;p |
Ostatecznie ja nie mam tak daleko do Kudowy :)
Może by tać mu tak osobiście BANA (( ;) :-D ;p |
daj znac jak bedziesz jechal - poswiece z przyjemnooscia dzien na osobiste zabanowanie takiego gada
|
Przyjedzcie także po mnie do podkarpacia....;)
Z przyjemnoscią się dołącze. |
Wybieram sie w tamte okolice na sylwestra więc mogę się przewinąć.
|
proponuje go zbanowac na najblizszym zlocie - bylo by to wtedy gwozdz zlotu ;) - tylko czy wtedy greanpeace niebedzie chcialo go wziasc pod ochrone jako "gatunek zagrozony, narazony na wymarcie":o ;) :D
|
Cytat:
Sid, co ten kolo napisał o Tobie ?(( |
HelpMAN
Zaprzeczacie moim slowom bo wstydzicie sie tego ze jest tu az taka dziura!! a po 2 zobacz na opis danych osobowych tych kolesi za ktorych mnie logoje!! a po 3 to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania a nie rejestracji!!! posprawdzajcie sobie nr Gadu - Gadu i pogadajcie z kolesiami przez GG a okaze sie ze to nie ja tylko kto inny!! a po 4 wczoraj nie dalem wyoguj od kolesia Tinky i do dzis mi zostalo w "ciasteczkach" wiec nie wmawiajcie mi ze ja was robie w butelke tylko sprawdzcie to a nie sie opierniczacie!! :P |
Cytat:
Tomgoo siedzieć na czatach a siedzieć na chacie to kolosalna różnica....;) :-D |
Cytat:
Co się robi z gościem,który przychodzi nawichany ,nieproszony na cudzą imprezke i dymi? No jasne- kulturalnie zwraca się uwagę.A potem? Przypominam,że z Basem gram w ataku(( (( (( |
panowie, musze stanac w obronie HelpMana.
czy to ladnie smiac sie i dokuczac osobie niedorozwinietej? wstydzcie sie... a tak na serio... he, he, he. moze on jest jednym z tych slynnych piecioraczkow jednojajowych (a raczej dwu... :-D ), o ktorych kiedys tyle pisano? a moze ich jest trzech? a dwoch z nich cierpi na rozdwojenie osobowosci? :-D :-D :-D |
Cytat:
Helpmam WYBACZ NAM PROSZE ;) :-D Cytat:
|
:-D
eee, mowilem, ze to nieladnie sie smiac z kogos choroby. prosze, zrozumcie czlowieka, zamknietego przez swoje najlepsze lata w pokoju bez kantow, klamek i innych niebezpiecznych elementow. jak wy byscie sie czuli :( oj, panowie, zawiodlem sie na was... i to bardzo... :( i pomyslec, ze tam narodzil sie taki genialny umysl... a teraz do mistrza: HelpMana/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal krotkie slowko: "...to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania, a nie rejestracji!!!... " [fragment cytatu zaczerpniety z noweli "Moje piate JA" - autor HelpMan/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal] to musi byc strasznie fajnie miec taki popularny IP: IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:26. |