![]() |
Powiem coś ciekawego, komp kolegi HelpMAN'a i jak tam się jeszcze zwie jest słabo zabezpieczony przed włamaniem z netu, tak samo jak chałupa więc zobaczymy co będzie. Chyba zadzwonię to TePsy i się zapytam kto jest właścicielem tego SDI. Bedzie ubaw;) :P
|
nie podadza ci nie ma na to szans - mamy namierzonego goscia z wa-wy jak 2 razy próbował złąmac nasz serwer - jeden z naszych admin ów pracuje w córce tpsa - tpinternet i wiesz co sie dowiedział jak chciał adres goscia - ze sa zastrzezone jak chemy je dostac to na policje i z nakazem sądowym dopiero dadza - a my cjcielismy z gosciem spokojnie pogadac ( tak ze 2 razy z dyni ) - a tak pozatym chłop sie uchchał ze sie dostał a tak naprawde nasz serwer wpuscił go w virtualny katalog gdzie tak naprawde nic nie było tylko fikcyjne pliki jakby ***** sprawdził dokłądni zauwazył by ze pliki sa dziwaczne ;)))) - ale nasz serwerek niestety zostaje za 2 m-ce wyłaczony buuuuuuuuuuuu !!!! ale z netu nie znikne bedzie poprostu inaczej ale sza narazie potem sie wam przyznam co i jak narazie cisniemy na sdi ale za 1 m-c uchchu bedzie ostro ;))
|
ten tasiemiec z helpmanem mnie już powoli zaczyna nudzić. chłopak na odchodne walnął jakiś text, że odchodzi z honorem i cośtam jeszcze. chyba mamy różne definicje honoru...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
HelpMana/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal dostal od naszego prezydenta IP dla Vipow, bo na swieta przechodzi metamorfoze i zamienia sie w renifera samego Swietego Mikolaja.
ale najbardziej to lubi walentynki. dostaje ich setki poprzez net, oczywiscie od innych userow o IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. Czy ty tez chcesz zostac reniferem Swietego Mikolaja? To takie proste. Spraw sobie IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl |
Cytat:
|
Heh
Czy możliwe, że na tym forum może być dwóch Tinkych? Bo ja tego postu nie napisałem. A! Nie znam ani jednego Helpmana. Jestem na tym forum drugi dzien!! |
Je pier.....!!! Ktoś sie loguje jako ja!!!
Ten Helpman ma racje (tzn Tinky :)) On sie zalogował jako ja, bo te posty nie są moje!!! Poza tym mam pare obserwowanych dyskusji, których nie subskrybowałem!!!! Zróbcie cosik z tym i nie przypier... się do helpmana cokolwiek on zrobił. |
Cytat:
zbieg okolicznosci a moze awaria w TP S.A. |
Cytat:
Sloro tak to odebrałeś to najmocniej Cię przepraszam. |
Cytat:
Bartek, błagam!!! ostatnio byłem wystawiony na dużą expozycję kretynów. obawiam się, że mogli mnie zarazić... sprawdź mój ip!!! |
Witam !
Gorzej jak się okaże ze wszyscy mają jedno IP i jeden host .....;) :) :-D |
Cytat:
A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu. Podaj mi sposób to Ci udowodnie, że ja to ja, anie ktoś inny (Helpman???) Danke |
...A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu...
te słowa nie są konieczne... sprawa się wyjaśni wkrótce (mam nadzieję) jeżeli mówisz prawdę to umiej zachować zimną krew |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |