Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zamykanie Waznych Postow !!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zamykanie-waznych-postow-13853/)

ThanatoS 13.12.2002 00:37

Powiem coś ciekawego, komp kolegi HelpMAN'a i jak tam się jeszcze zwie jest słabo zabezpieczony przed włamaniem z netu, tak samo jak chałupa więc zobaczymy co będzie. Chyba zadzwonię to TePsy i się zapytam kto jest właścicielem tego SDI. Bedzie ubaw;) :P

Sniper 13.12.2002 00:44

nie podadza ci nie ma na to szans - mamy namierzonego goscia z wa-wy jak 2 razy próbował złąmac nasz serwer - jeden z naszych admin ów pracuje w córce tpsa - tpinternet i wiesz co sie dowiedział jak chciał adres goscia - ze sa zastrzezone jak chemy je dostac to na policje i z nakazem sądowym dopiero dadza - a my cjcielismy z gosciem spokojnie pogadac ( tak ze 2 razy z dyni ) - a tak pozatym chłop sie uchchał ze sie dostał a tak naprawde nasz serwer wpuscił go w virtualny katalog gdzie tak naprawde nic nie było tylko fikcyjne pliki jakby ***** sprawdził dokłądni zauwazył by ze pliki sa dziwaczne ;)))) - ale nasz serwerek niestety zostaje za 2 m-ce wyłaczony buuuuuuuuuuuu !!!! ale z netu nie znikne bedzie poprostu inaczej ale sza narazie potem sie wam przyznam co i jak narazie cisniemy na sdi ale za 1 m-c uchchu bedzie ostro ;))

mapsajm 13.12.2002 01:23

ten tasiemiec z helpmanem mnie już powoli zaczyna nudzić. chłopak na odchodne walnął jakiś text, że odchodzi z honorem i cośtam jeszcze. chyba mamy różne definicje honoru...

BD 13.12.2002 09:28

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)

nawet niemow:D kazdy kto dostaje takie IP zamienia sie w Helpmana, biedni ci modemowcy... :D

to SDI czyli taka prymitywna stalka ...

Pawel_k 13.12.2002 09:36

Cytat:

BD napisa***322;(a)

to SDI czyli taka prymitywna stalka ...

wiem ze sdi mozna to przecierz wyczytac z
Cytat:

Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl
:) to wspominanie o modemie to taki zarcik maly bo przecierz jakby Helpman nabijal impulsy to mialby dynamiczne ip :P

woitas 13.12.2002 10:47

HelpMana/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal dostal od naszego prezydenta IP dla Vipow, bo na swieta przechodzi metamorfoze i zamienia sie w renifera samego Swietego Mikolaja.

ale najbardziej to lubi walentynki. dostaje ich setki poprzez net, oczywiscie od innych userow o IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl.

Czy ty tez chcesz zostac reniferem Swietego Mikolaja? To takie proste. Spraw sobie IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl

tomgoo 13.12.2002 12:58

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Tomgoo siedzieć na czatach a siedzieć na chacie to kolosalna różnica....;) :-D

Laser nie rób ze mnie idioty bo i tak mam dziś zły chumor!

Tinky 13.12.2002 13:10

Heh
Czy możliwe, że na tym forum może być dwóch Tinkych? Bo ja tego postu nie napisałem.
A! Nie znam ani jednego Helpmana. Jestem na tym forum drugi dzien!!

Tinky 13.12.2002 13:26

Je pier.....!!! Ktoś sie loguje jako ja!!!
Ten Helpman ma racje (tzn Tinky :)) On sie zalogował jako ja, bo te posty nie są moje!!! Poza tym mam pare obserwowanych dyskusji, których nie subskrybowałem!!!!
Zróbcie cosik z tym i nie przypier... się do helpmana cokolwiek on zrobił.

BD 13.12.2002 13:31

Cytat:

Tinky napisa***322;(a)
Je pier.....!!! Ktoś sie loguje jako ja!!!

a czemu piszesz z tego samego IP co HelpMan?
zbieg okolicznosci a moze awaria w TP S.A.

Laser 13.12.2002 13:58

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

Laser nie rób ze mnie idioty bo i tak mam dziś zły chumor!

Witam !

Sloro tak to odebrałeś to najmocniej Cię przepraszam.

mapsajm 13.12.2002 16:11

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Bartek, błagam!!! ostatnio byłem wystawiony na dużą expozycję kretynów. obawiam się, że mogli mnie zarazić... sprawdź mój ip!!!

Laser 13.12.2002 16:15

Witam !

Gorzej jak się okaże ze wszyscy mają jedno IP i jeden host .....;) :) :-D

Tinky 13.12.2002 18:06

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Nie wiem. Qrna nie jestem aż tak dobry. Po prostu mówie jak komu dobremu : Ktoś sie pode mnie podszywa. Toćka. Teraz wszedłem na mój profil (zmieniłem hasło) a tam prenumerata całego CDRinfo.pl!!!!! Ja tego qrna nie zrobiłem. Może sprawdź teraz IP? Okaże sie, że to kto inny!!!
A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu. Podaj mi sposób to Ci udowodnie, że ja to ja, anie ktoś inny (Helpman???)

Danke

+++LeWaP+++ 13.12.2002 18:24

...A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu...

te słowa nie są konieczne... sprawa się wyjaśni wkrótce (mam nadzieję)

jeżeli mówisz prawdę to umiej zachować zimną krew

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26.