![]() |
jago posty naprawdę znikają:) nawet prawie zdążyłem odpisać na "moje posty znikają?" i już go nie było:-D
|
Cytat:
|
Nie bronie Tinkiego albo tam Helpmana.Też mam sdi i mam takie podejrzenia:ktos o wyżej wymienionym IP z Kudowy ustawił serwerek i dzieli (dla zmniejszenia kosztów) z kolegami to łącze.Wszystko co złe idzie na jego konto.U mnie znajomy miał to samo z sąsiadem przez sciane w bloku-dzielił sie połaczeniem a póżniej miał problemy z przeprosinami podczas ostatnich wyborów (zbluzgano jakiegoś kandydata)Może sie myle ..ale tak może być
|
Cytat:
poza zasiegiem HelpMana eheheh |
Cytat:
mamy klientow i zakladamy im odpowiednik DSLa TEPSY pozwalamy dzielic i takie tam rozne inne rzeczy no i mamy kilka blokowych sieci min jest taki jeden czlowiek (juz dal popis na newsach cdrinfo) ktory ma ok 10 ludzi w sieci - kolesie to jakies zdegenerowane dresy bluzgaja na prawo i lewo, dymia i byly wieczne skargi az do chwili gdy nie jeden z nich nie zaszalal na newsach cdrinfo zablokowalem net, osoba na ktora byla zarejestrowana usluga zostala zawezwana do firmy na rozmowe po ktorej wyszla ze z pokora i od tej chwili jakos chlopak zapanowal na swoja siecia posiadanie serwera i stalego lacza wraz z kumplami wymaga odrobiny odpowiedzialnosci ... |
Cytat:
|
Cytat:
ale jezeli zaczniesz bluzgac jak on to nawet ja ci nie pomoge i polecisz jak ten ktory sie pod ciebie podszywa jezeli potrafisz to napisz do mnie na priva z jakiego ip sie laczysz ja to juz widze wiec to tylko dla sprawdzenia |
Cytat:
|
zeby zakonczyc dyskusje nt. dresow - autentyk wiec pozwolilem sobie nie cenzurowac - jesli to problem, prosze moderatorow o cenzure a nie wywalenie posta - bez bluzgow tekst traci sens
pociag w kierunku olsztyna, pozny czerwiec, piekne slonce siedzi chopak i dziewczyna - chlopak najwyrazniej zbiera sie w sobie i wreszcie mowi... - sluchaj Kryska, za*****em sie w tobie ze ****! - ... |
Sobal dziekuje za slowa uznania :) chodz ja wile IQ banana ...
SID - jakos mnie to nie dziwi - dres to dres btw nie jestem rasista i sam czasem chodze w dresie ... po domu ale nie jest to adidas :) |
Cytat:
ufff... kamień spadł mi z serca. :) |
Cytat:
Dygresja do dresów Co trzeba zrobić aby "dresy" pozabijały się nawzajem? - Dać im krzyżówkę panoramiczną do rozwiązania.:P |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
i wcale to nie oznacza, ze jestem dresiarzem - wiec lepiej daj spokoj ubiorom typu dres :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Jeszcze trochę to Admini będą dawać ban(an)y Moderatorom i na odwrót ;) ;) ;) :) BTW najwygodniejsze ubranko-podomka to dres :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:37. |