![]() |
Cytat:
Tomgoo siedzieć na czatach a siedzieć na chacie to kolosalna różnica....;) :-D |
HelpMAN
Zaprzeczacie moim slowom bo wstydzicie sie tego ze jest tu az taka dziura!! a po 2 zobacz na opis danych osobowych tych kolesi za ktorych mnie logoje!! a po 3 to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania a nie rejestracji!!! posprawdzajcie sobie nr Gadu - Gadu i pogadajcie z kolesiami przez GG a okaze sie ze to nie ja tylko kto inny!! a po 4 wczoraj nie dalem wyoguj od kolesia Tinky i do dzis mi zostalo w "ciasteczkach" wiec nie wmawiajcie mi ze ja was robie w butelke tylko sprawdzcie to a nie sie opierniczacie!! :P |
Cytat:
Sid, co ten kolo napisał o Tobie ?(( |
proponuje go zbanowac na najblizszym zlocie - bylo by to wtedy gwozdz zlotu ;) - tylko czy wtedy greanpeace niebedzie chcialo go wziasc pod ochrone jako "gatunek zagrozony, narazony na wymarcie":o ;) :D
|
Wybieram sie w tamte okolice na sylwestra więc mogę się przewin±ć.
|
Przyjedzcie także po mnie do podkarpacia....;)
Z przyjemnosci± się doł±cze. |
daj znac jak bedziesz jechal - poswiece z przyjemnooscia dzien na osobiste zabanowanie takiego gada
|
Ostatecznie ja nie mam tak daleko do Kudowy :)
Może by tać mu tak osobi¶cie BANA (( ;) :-D ;p |
Oczywi¶cie że nie ¶pie!!!!!!!!!!
i nie siedze na chatach lecz produkuje design do strony;p |
Cytat:
Bo nam zasniesz na tych czatach:-D ;) |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
IP 213.77.133.196. oraz hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. jak ktos sie z tego adresu zaloguje to bedzie to kolejne wcielenie naszego "znajomego" proponuje takiemu userowi dawac opis "9 wcielenie helpmana" :) ;) :D |
co do helpmana = KoxyN = piatal to fakt to te same osoby
jednak Tinky i skybridge to albo inne osoby ktore staly sie ofiara jakiegos bledu lub tez koledzy helpmana ktorzy udostepnili mu swoje konta ale mam nadzieje ze helpmana juz nie ujrzymy |
Re: ja też
Wniosek jest jeden, niektorzy czuja sie niedowartosciowani i musza pewnie w ten sposb dodac jakas wazna dla nich samych emocjonalnosc ktora objawia sie w taki wlasnie sposob, zreszta usmiechnijmy sie i tyle :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27. |