Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zamykanie Waznych Postow !!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zamykanie-waznych-postow-13853/)

mapsajm 13.12.2002 19:06

jago posty naprawdę znikają:) nawet prawie zdążyłem odpisać na "moje posty znikają?" i już go nie było:-D

SoBal 13.12.2002 19:29

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jago posty naprawdę znikają:) nawet prawie zdążyłem odpisać na "moje posty znikają?" i już go nie było:-D
ROTFL

lopus 13.12.2002 19:51

Nie bronie Tinkiego albo tam Helpmana.Też mam sdi i mam takie podejrzenia:ktos o wyżej wymienionym IP z Kudowy ustawił serwerek i dzieli (dla zmniejszenia kosztów) z kolegami to łącze.Wszystko co złe idzie na jego konto.U mnie znajomy miał to samo z sąsiadem przez sciane w bloku-dzielił sie połaczeniem a póżniej miał problemy z przeprosinami podczas ostatnich wyborów (zbluzgano jakiegoś kandydata)Może sie myle ..ale tak może być

BD 13.12.2002 20:28

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

Bartek, błagam!!! ostatnio byłem wystawiony na dużą expozycję kretynów. obawiam się, że mogli mnie zarazić... sprawdź mój ip!!!

spoko jestes czysty :)
poza zasiegiem HelpMana eheheh

BD 13.12.2002 20:32

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Nie bronie Tinkiego albo tam Helpmana.Też mam sdi i mam takie podejrzenia:ktos o wyżej wymienionym IP z Kudowy ustawił serwerek i dzieli (dla zmniejszenia kosztów) z kolegami to łącze.Wszystko co złe idzie na jego konto.U mnie znajomy miał to samo z sąsiadem przez sciane w bloku-dzielił sie połaczeniem a póżniej miał problemy z przeprosinami podczas ostatnich wyborów (zbluzgano jakiegoś kandydata)Może sie myle ..ale tak może być
tak sie sklada, ze gdzies tam pracuje w dziale zajmujacym sie inetem
mamy klientow i zakladamy im odpowiednik DSLa TEPSY
pozwalamy dzielic i takie tam rozne inne rzeczy
no i mamy kilka blokowych sieci

min jest taki jeden czlowiek (juz dal popis na newsach cdrinfo) ktory ma ok 10 ludzi w sieci - kolesie to jakies zdegenerowane dresy
bluzgaja na prawo i lewo, dymia i byly wieczne skargi

az do chwili gdy nie jeden z nich nie zaszalal na newsach cdrinfo
zablokowalem net, osoba na ktora byla zarejestrowana usluga zostala zawezwana do firmy na rozmowe po ktorej wyszla ze z pokora
i od tej chwili jakos chlopak zapanowal na swoja siecia

posiadanie serwera i stalego lacza wraz z kumplami wymaga odrobiny odpowiedzialnosci ...

Bartez 13.12.2002 20:37

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
To chyba przez ten 13 piatek :D

Majonez 13.12.2002 21:18

Cytat:

Tinky napisa***322;(a)

Nie wiem. Qrna nie jestem aż tak dobry. Po prostu mówie jak komu dobremu : Ktoś sie pode mnie podszywa. Toćka. Teraz wszedłem na mój profil (zmieniłem hasło) a tam prenumerata całego CDRinfo.pl!!!!! Ja tego qrna nie zrobiłem. Może sprawdź teraz IP? Okaże sie, że to kto inny!!!
A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu. Podaj mi sposób to Ci udowodnie, że ja to ja, anie ktoś inny (Helpman???)

Danke

tinky spokojnie jakbys czytal uwazniej wszystkie posty do doczytalbys ze ja zakladam ze nie jestes helpmanem
ale jezeli zaczniesz bluzgac jak on to nawet ja ci nie pomoge i polecisz jak ten ktory sie pod ciebie podszywa

jezeli potrafisz to napisz do mnie na priva z jakiego ip sie laczysz
ja to juz widze wiec to tylko dla sprawdzenia

SoBal 13.12.2002 21:19

Cytat:

BD napisa***322;(a)

(...) to jakies zdegenerowane dresy

tym stwierdzeniem, wg. mnie - pobiłeś moje stwierdzenie "człowiek * ma IQ banana". :D

-Sid-The-Rat=> 13.12.2002 21:23

zeby zakonczyc dyskusje nt. dresow - autentyk wiec pozwolilem sobie nie cenzurowac - jesli to problem, prosze moderatorow o cenzure a nie wywalenie posta - bez bluzgow tekst traci sens

pociag w kierunku olsztyna, pozny czerwiec, piekne slonce
siedzi chopak i dziewczyna - chlopak najwyrazniej zbiera sie w sobie i wreszcie mowi...
- sluchaj Kryska, za*****em sie w tobie ze ****!
- ...

BD 13.12.2002 21:49

Sobal dziekuje za slowa uznania :) chodz ja wile IQ banana ...
SID - jakos mnie to nie dziwi - dres to dres

btw nie jestem rasista i sam czasem chodze w dresie ...
po domu ale nie jest to adidas :)

mapsajm 13.12.2002 21:53

Cytat:

BD napisa***322;(a)

spoko jestes czysty :)
poza zasiegiem HelpMana eheheh

dziękuję! dziękuję! dziękuję...
ufff... kamień spadł mi z serca. :)

ThanatoS 13.12.2002 22:41

Cytat:

BD napisa***322;(a)
Sobal dziekuje za slowa uznania :) chodz ja wile IQ banana ...
SID - jakos mnie to nie dziwi - dres to dres

U mnie w duszpasterstwie akademickim, ksiądz mówi że mają inteligencję jak pytania audio-tele.:-D :-D

Dygresja do dresów

Co trzeba zrobić aby "dresy" pozabijały się nawzajem?
- Dać im krzyżówkę panoramiczną do rozwiązania.:P

Misiek4 13.12.2002 23:13

Cytat:

BD napisa***322;(a)

No wiesz Bartek - ja czesto chodze w dresie - uwazam to za bardzo wygodny stroik - a szczegolnie sobie cenie obuwie sportowe typu adidas czy tez nike - chociaz pod wzgledem wygody adidas ostatnio pobil najka :)

Pozdrawiam
Misiek4

Misiek4 13.12.2002 23:21

i wcale to nie oznacza, ze jestem dresiarzem - wiec lepiej daj spokoj ubiorom typu dres :)

Pozdrawiam
Misiek4

TOMMYx 13.12.2002 23:32

Cytat:

Misiek4 napisa***322;(a)
i wcale to nie oznacza, ze jestem dresiarzem - wiec lepiej daj spokoj ubiorom typu dres :)

Pozdrawiam
Misiek4

:D

Jeszcze trochę to Admini będą dawać ban(an)y Moderatorom i na odwrót ;) ;) ;) :)

BTW najwygodniejsze ubranko-podomka to dres :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:37.