![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
Mnie najbardziej wqrwia tekst "Zawsze gdy skończy się demo, możemy wgrać nowe - i to jest ten plus." a co to qrwa test dema czy programu antywirusowego!!!!!!! A TERAZ UWAGA PLAGIAT: http://www.twoj-pc.prx.pl/html/krok.htm Podpis na stronie :Copyright © 2001-2003 Twój PC-et (CIEKAWE) http://infojama.pl/sections2.php?op=...icle&artid=131 Hmm ciekawe czy autor (Tomasz Bryja) o tym fakcie wie ?Pozdrawiam i ciekawe co sie jeszcze znajdzie !!!!!
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh słowo w slowo skopiowane!!!
moze zrobimy konkurs? z jakich stron pochodza artykuly/testy/newsy itd? ![]() gosc chyba nie wie co oznacza Copyright ![]() Ciekawe czy panowie z allegro wiedza o swoim "Patronacie" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.01.2003
![]() |
Dzięki za opinie szczególnie za pozytywy (0). Trudno, szkoda ze tak wypadło ;(. WYBACZCIE MI, przepraszam wszystkich! . Niekażdemu musi się podobac, ale ja jestem początkujący, spodziewałem się choć kilku dobrych ofert dla zachęty! Jestem nowy i zaczynam dopiero, czy wygląd jest na prawdę taki krytyczny jak na pierwszy raz? Zamiast choć troche dać mi nadzieji i wiary w to że będzie lepiej, że zrobisz coś git, dajecie mi szczerze mówiąc to że to gówno - moze gówno, ale to efekt mej pracy. Dopiero zaczynam. Ok, gdybym nie chodził do szkoły i bym siedział 24/h to moze bym zrobił COŚ, tyle ze nie mam tej możliwości. Jeszcze raz dzięki za zapał do pracy, dziękuje Wam za wszelkie opinie i na pewno wezmę je głęboko do serca. Widzę że nie nadaję się zupełnie do niczego, nawet w świecie wirtualnym. Klęska w życiu rzeczywistym + Wasze opinie = totalna klapa. Nie wiem czy warto jeszcze żyć! Wy moze nie macie takich problemów, moze żyjecie w pełnym szczęściu i pełni radości, ja niestety nie, dlatego próbowałem zająć się czymś co zabije mi czas i pozwoli zapomnieć o rzeczywistości, ale to chyba bez sensu. ZABRALISCIE MI WIARĘ I NADZIEJĘ na lepsze zycie, na to jeszcze sie jakoś ułoży. Dzięki Wam jeszcze raz bardzo serdecznie! PRZEPRASZAM WSZYSTKICH! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
W zwiazku z tym ze masz bardzo ciezkie zycie (ale napewno nie tak ciezkie jak ja
) to dam ci pare rad:- zmien wyglad serisu - przestan piracic teksty - zacznij zyc normalnie ucieczka w komp to nie jest rozwiazanie
|
|
|
#5 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
HMM wiesz co zrob stronke jeszcze raz przeciez na poczatek nie musi byc kupy testow i artykulow tylko zrob to SAM OD POCZATKU DO KONCA a wtedy zostaniesz doceniony. PS. Nie jestem webmasterem ale jak na pierwsza strone w zyciu i na 15 lat to bylo ok. Ja tez mam problemy Pozdrawiam (ucz sie na bledach, najlepiej innych )
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 24.01.2003 o godz. 23:55 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
No może nie do końca jest tak źle. Wygląd strony musisz dopracować, aby stała się bardziej wyrazista, a nad zawartością też musisz czuwać. Plagiat w żadnej formie nie jest dopuszczalny, a powoływanie się na "patronaty" itp. innych stron bez ich wiedzy może być fatalne w skutkach.
Trochę porwałeś się "z widłami na księżyc". Tematyka PC to bardzo rozległy obszar. Nie można w zasadzie samemu prowadzić lub ograniczonymi siłami takiej strony i umieszczać w niej dużo własnych tekstów, testów i innych opracowań. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
![]() |
mimo naszczerszych chęci nie daę sobie rady z ułożeniem życia. jeszcze raz sory. nowa szata graficzna strony wyszła pod koniec grudnia wiec nie zmienie jej na razie, ale będe unikał kopiowania tekstów z innych serwisów. Sory, ale zależało mi na czasie by jak najszybciej ją wydać i tak jakoś z tekstami powychodziło. Gdybym miał pomocników to z pewnością by tak nie było, tylko nie mam nikogo kto zechaiłby cos pisac.
Komp pozwala mi zapomniec o rzeczywistości, dlatego tu wpadam jeśli mam jakiś problem bo szybko o nim zapominam! Serwisu zamknąć nie mogę ze względu na parę osób Nieźle mnie z ziemią zrównaliście za co dziękuję. Nie wiem czy iść sobie gardło podciąć czy z okna skoczyć Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, które niezmiernie mi się przydały, szczególnie w mojej sytuacji. SERDECZNE THX!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wymiatacz
![]() |
HMM serwisu niezamykaj tylko wywal to co przepisales z innych serwisow. Jak troche stronka pozyje i sie porozwija to sie znajdzie ktos kto bedzie chcial cos napisac. Jesli chcesz umiescic czyjs tekst na swojej stronie to najpierw sie zapytaj o zgode !!! jesli ja dostaniesz (a jestem pewien ze w 90% przypadkow tak bedzie) to zaznacz na koniec artukulu ze zostal umieszczony za zgoda kogos tam, i niezapomij o podpisaniu pracy nazwiskiem autora!!! Jeszcze jedno WYLUZUJ STARY !!!!
Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 25.01.2003 o godz. 00:09 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bywalec
![]() |
nie rozumiem Was, tak nagle zmieniacie zdanie. Ja już od Was opinie otrzymałem - mój serwis to po prostu jedne wielkie gówno przez wielkie G! Zrównaliście mnie i mój serwis z ziemią. I nie zmieniajcie swoich zdań dopiero po tym gdy dowiadujecie się że przeżywam załamanie (totalne) w życiu prywatnym. Ja Wasze opinie poznałem i się do nich przyzwyczaję, z tym że ciężko jest przyzwyczaić się do takich opini bez wiary i nadzieji, którą mi odebraliście. Nagle okazuje się ze nie jest źle, po prostu już gorzej być nie może.
Czuję się jakbym był na castingu IDOLA. Tyle że tam w jury były wszystkie takie same osoby (BEZ SERCA !!!) jak Kuba Wojewódzki. To coś strasznego, może dam Wam to coś do myślenia. I dam Wam taką radę na przyszłość jakby znalazł się ktoś taki jak ja i zareklamowałby stronke swoją. Nie krytykujcie go, dajcie mu szansę, ewentualnie powiedzcie że nie jest źle, ale może być znacznie lepiej, a nie od razu równacie z ziemią. To naprawdę boli, szczególnie w tej sytuacji jakiej jestem, bo gdybym w niej nie był to bym to olał i srał na to, tyle że ja też jestem człowiekiem i tez mozna mnie zranić. Nie krytykujcie tak od razu, może włąśnie będzie ktoś w znacznie gorszej sytuacji niż ja, a miłe słowa pomogą mu się jakos ustawić? Pokazecie mu że ma talent, ze moze zrobić coś GIT, jeśli się przyłoży. Krytykujecie bo macie profesjonalny serwis, serwis który jest nieźle rozreklamowany i znany dość na wielką skalę, ale czy wy zaczynając zrobilibyście od razu takie cudo jakie teraz jest? PRZEMYŚLCIE TO I NIE RÓBCIE WIĘCEJ TAKICH BŁĘDÓW |
|
|
|
|
|
#10 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Myslisz ze jak dostales w dupe od zycia to teraz wszystko bedzie cacy
G O W N O prawda zycie daje czesto w kosc a ty jestes widac za maly zeby zrozumiec ze lepiej niebedzie i z tym bagarzem doswiadczen trzeba isc dalej przez zycie nie ma latwo - kto powiedzial ze zycie jest proste i przyjemne Stronke zmasciles ale co z tego, nikt cie za to niebedzie po ulicy z siekiera scigal ![]() Poza tym co to za porownanie forum do idola czy ja wygladam jak "mr Powiatowy" :o ^_^ a i na koniec apel: wiecej dystansu do zycia czlowieku re5pect 8)
|
|
|
#11 |
|
Bywalec
![]() |
skoro nie MR Powiatowy to moze p. Ela Zapendowska, z tym że ona tak docinać nie potrafi.
Życie jest jak papier toaletowy: DŁUGIE = > SZARE = > i DO DUPY ! ! ! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wymiatacz
![]() |
O qrcze jestem w ciezkim szoku :o :o :o :o wychodzi na to ze uzytkownicy tego forum zachowali resztki czlowieczenstwa
^_^ BTW kto to jest MR.Powiatowy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Stronka pod wzgledem technicznym nie jest zla. Widzialem o wiele gorsze. Zle natomiast jest to, ze kopiujesz cudze teksty, nie pytajac nikogo o zgode, a nawet nie podajac ich prawdziwego autora. Za to naprawde mozna wpasc w niezle bagno, ale masz dopiero 15 lat wiec wcale sie nie dziwie (mogles o tym nie wiedziec - teraz juz wiesz). A co do reszty...Nie dziw sie ze taka reakcja wszystkich. Nie wazna jest ilosc tego co masz na stronie, tylko jakosc. Moim zdaniem Twoja strona obejmuje zbyt szeroka tematyke. Powinienes sie zajac czyms co Cie szczegolnie interesuje. Ogolnie komputery to nie jest dobry pomysl. Jeszcze raz przepraszam za takie zjechanie Cie ale bylem bardzo
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
![]() |
nie ma za co przepraszać - to Wasza opinia i niej należy sie trzymac. Stwierdziliście początkowo że to klapa tzn że klapa. WYgląda ze zaczynamy bawić się w jakąś ciuciubabkę, z tym że nie mam jakoś nastroju do tej zabawy.
chciałbym tylko dodać, że strona zajęła I miejsce w szkolnym konkursie na najlepszą stronę, wiec są chyba niektórzy na tak. Nie mam Wam nic za złe, to są po prostu Wasze opinie i tak oceniliście mój serwis. nareszcie ktoś profesjonalnie wydał opinię na temat tego serwisu . Zrozumiałem że nienadaję się na webmastera i że mogę zapomnieć o tworzeniu serwisów."Totalna klapa ... ? (24.01.2003) Pięknie zatytułowany news - ale to prawda. Piękne słowa krytyki otrzymaliśmy na forum jednego ... " PS. IDOL górą zawsze chciałem się tam znaleźć jako oceniany - no i marzenie się spełniło ^_^ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
zmienne stany emocjonalne w Twoim wieku to normalne
![]() Leonardo da Vinci byl jeden. w dzisiejszym swiecie rzadzi specjalizacja. nie mozna porywac sie na wszystko w pojedynke. z Twoja strona chyba nie jest tak zle, skoro poprawnie wyswietlila mi sie pod Mozilla, a maja z tym problemy nawet profesjonalne serwisy. wyluzuj troche... PS. a z idolem daj sobie spokoj bo twoja strona reprezentuje wyzszy poziom niz ten program Ostatnio zmieniany przez pepperman : 25.01.2003 o godz. 01:39 |
|
|
|
![]() |
|
|