![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#151 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() edit: no nareszcie ![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#152 | |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Specjalisto informatyku woj.łodzkie to ja mam wpisane w profilu wiec nie dawaj poczucia ze odnalazles mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#153 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() twoj poziom jest zerowy ![]() zrob mi te frajde i zarejestruj sie ponownie ![]() edit: no i mamy pimpka ![]() http://forum.cdrinfo.pl/members/64115.html
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 16.05.2006 o godz. 21:53 |
|
![]() |
![]() |
#154 |
Registered
Data rejestracji: 16.05.2006
![]() |
Widzisz, nawet ironii nie wyczujesz drętwiaku, śmiałem siez Ciebie bo mówisz czy też czarujesz że z Gliwic jestem po tym jak zauważyłeś, że mam zakładkę odnośnie gliwic w operze... wiec ja też "zaczarowałem" i wywróżyłem że z łódzkeigo jesteś, na dodatke na tyle głupi, że podajesz swoja lokacjępod google earth, że ktos cie moze odwiedzic kiedyś
![]() Ucz sie to może coś z Ciebie będzie ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Registered
![]() |
a co do allegro, to wr***243;***263; na nie za kilka dni, nie ka***380;dy ma tyle czasu ***380;eby op***322;aca***263; rachunki na bie***380;***261;co - cz***281;ste wyjazdy za granic***281; obliguj***261;...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Guru
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ironia bedzie zaraz kolejny ban
masz jakiś różowy kompleks ? ![]() dla mnie EOT, olejcie chłopine (czy nawet nie) ma radoche z tego wszystkiego ![]() PS wlasnie zjezdzasz ponizej zera ![]()
#158 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
ale ubaw z tym banowaniem
![]() jeden klik i go***347;cia nie ma a teraz musi now***261; emali***281; zak***322;ada***263; i znowu jeden klik i znik***322; - to ci cwaniak z niego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Guru
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: walnij teraz "r***243;***380;owy c**c" bedziemy mieli jeszcze wiekszy ubaw |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Banned
![]() |
Widzicie nawet nie wiecie że sa progsy do zakładania kont automatick, pomijając kody graficzne
![]() Ale skad mozecie .. lamy A teraz cos o google, bo kolega wątpi w jego moc !!! Google Power, Czyli jak korzystać by skorzystać ![]() #25424 przez Xenomorph (Grupa: Uploader) dnia Feb 10 2006, 08:35 PM - [Raport] [Cytuj] [] [] Wysyłając odpowiednie zapytanie do google możemy znależć wiele ciekawych informacji takich jak: - numery kart kredytowych - hasła - programy - MP3 - gry - etc. Wystarczy napisać odpowiedni ciąg znaków, aby po chwili otrzymać oczekiwany wynik. Sam szukałem jednej MP3 przez prawie 2 miesiące, a kilka dni temu po kilku minutach poszukiwań znalazłem to co szukałem przez 2 miechy. Miałem się już skusić na zapłacenie 10 centów za tę jedną MP3 , ale z pomocą przyszło mi google. Na początek zajmiemy się wyszukiwaniem aplikacji, filmów, gier, oraz MP3 Później w "części drugiej" czymś bardziej zaawansowanym Przed wami kilka zapytań, które bardzo się przydadzą. 1) Wyszukiwanie aplikacji: [ciąg znaków należy przeklepać ręcznie lub skopiować do google] "parent directory " /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Używając takiego zapytania google znajdzie dla nas serwery / komputery które na swoich dyskach mają dostępne jakieś aplikacje (ale jako, że powyższe zapytanie nie gwarantuje wyszukania konkretnego programu musimy je nieco zmodyfikować) [zamiast /appz/ można rówież użyć /apps/] Dajmy na to szukamy sobie przydatnego programu o nazwie putty. Modyfikacja podanego wcześniej zapytania będzie więc wyglądała tak: "parent directory " /apps/Putty -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums lub tak: "parent directory " Putty -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums W przypadku pierwszym (/apps/Putty) google zwróciło jedynie 12 trafnych linków. Przypadek drugi (Putty) zwrócił 20,500 stron - radzę stosowanie go gdy zawiedzie ten z przykładu pierwszego. 2) Wyszukiwanie DVDRip'ów: [ciąg znaków należy przeklepać ręcznie lub skopiować do google] "parent directory " DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Zauważyliście pewnie, że niewiele się zmieniło w stosunku do poprzedniego wyszukiwania, więc podam teraz tylko przykłady wykorzystania. Uwaga - tym razem nie można używać " / " ponieważ wtedy google zwróci zero wyników. Nie można też usunąć tekstu DVDRip, wówczas bowiem google nie wyszuka dvdrip'ów. "parent directory " DVDRip Tsubasa -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums 3) Wyszukiwanie Xvid'ów: [ciąg znaków należy przeklepać ręcznie lub skopiować do google] "parent directory " Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Jak widać w tym przykładzie zmienił się tylko 1 wyraz Zasady działania - takie same jak w przypadku DVDRip. "parent directory " Xvid Tsubasa -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums ---------------------------- Szanse na znalezienie filmu / serialu [DVDRip / Xvid] są niskie, ale jest to możliwe. ---------------------------- 4) Wyszukiwanie gier: [ciąg znaków należy przeklepać ręcznie lub skopiować do google] "parent directory " Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Zamiast wyrazu Gamez można rówież użyć wyrazu Games. Bardziej polecam gameS. Teraz czas na przykład. "parent directory " Games Counter-Strike -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums 3) Wyszukiwanie MP3: [ciąg znaków należy przeklepać ręcznie lub skopiować do google] "parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Polecam wpisanie dokładnie tekstu powyżej (bez żadnych zmian). Zobaczycie dłuugą listę . Sposobów na znalezienie MP3 jest dużo więcej. Poniżej podam kilka kolejnych zapytań: "parent directory " MP3/Nazwa zespołu -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " MP3/Nazwa zespołu/Tytuł piosenki -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " MP3 Nazwa zespołu -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " MP3 Nazwa zespołu Tytuł piosenki -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " Nazwa wykonawcy -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums "parent directory " Album -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Takich kombinacji może być więcej (można mieszać ze sobą powyższe zapytania). Wkrótce kolejna część google search . W niej między innymi: - ulepszona metoda wyszukiwania MP3 - seriale do programów Special thanks for: www.i-hacked.com Copyrights -> Xenomorph. 10/02/2006r. Google Tutorial Part 2: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Cytat:
Niestety ok. 10 klików ![]() |
|
![]() |
![]() |
#162 |
Banned
![]() |
i na tym ko***324;cze bo pojutrze wyjazd do USA
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
hehe smieszny koles chwali sie zmiana ip
![]() a to hackerskie forum ma pewnie adres w stylu members.lycos.co.uk/nasa159/hax00r/haxx00rwannabe/ edit: to wyzej to jest zal, znalezienie takiego poradnika to pare minut w google
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 16.05.2006 o godz. 22:11 |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Guru
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio zmieniany przez adbok : 16.05.2006 o godz. 22:10 |
||
![]() |
![]() |
#165 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Kod:
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLA! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]()
![]() |
|
|