![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
widzisz studenci wiedza duzo. sam mam legalnego windowsa a nie dalem za niego nawet grosza.... na ratio pracuje ciezko.... bo w ratio nie chodzi o cyferki... ale jak ktos tego nie rozumie niech napisze SoPi BlOgA i opisze jak zosta***322; skrzywdzony przez zycie ze wszystko to wina osiedla, i tego ze go rodzice nie kochaja....
Ratio jest wlasnie dla takich co nie wiedza ze p2p to jest dzielenie sie.... i nie wiem dlaczego jestes dumny z tego ze jestes piratem ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Data rejestracji: 14.05.2006
![]() |
Bo piraci dostają mandaty, ja mam już kilka, jeszcze parę i będę mógł kandydować na posła...
Czekam na dalsze pytania quizu ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
@kpmkat edytowac postow nawet nie umiesz??
|
![]() |
![]() |
#4 | |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
nie zmuszaj go do czegos ponad jego siły ---- do myslenia [QUOTE]Bo piraci dostają mandaty, ja mam już kilka, jeszcze parę i będę mógł kandydować na posła..[QUOTE] wiesz co chyba nie bede komentowal takiej postawy... a jezeli ktos jeszcze z forum mu wysłał zaproszenie to niech zgłosi do PT. oni beda wiedzieli jak sie tym zajac ![]() Ostatnio zmieniany przez polakT : 15.05.2006 o godz. 16:57 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |||
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Rozumiem, że jak ktoś na podwórku wyzwie twoją 'stara' to zaraz cały burkasz i chcesz każdemu zasadzić buta na twarz. Jak już tak się ujawniłeś to zachowaj resztki godności i nie wyzywaj ludzi, a w szczególności za pośrednictwem ich wychowanków. Co do twoich osiągnięć w dziedzinie informatyki. Gratulacje sprytu i zdobycia dwóch kont na PolishTracker, rzeczywiście dla mnie taka perspektywa nie jest osiągalna. Coś niewyobrażalnego i niewiarygodnego z twojej strony. Zmieniłeś adres IP, jestem bardzo zaskoczony. Pewnie korzystałeś ze swojej wiedzy informatycznej i rozwiązań sieciowych, aby tego dokonać. 'W sumie, że połączyłeś się ponownie bo twoj ISP daje Tobie zmienny adres IP?' Fiu, fiu MAC to już w ogóle wymiatacz jesteś, wystaw na allegro swój autograf to kupie sobie. Cytat:
Cytat:
Na końcu to już krzyk rozpaczy. Narozrabiał, a teraz udaje twardziela jaki ty to nie jesteś świetny. Zmienisz sobie MAC/IP/Będziesz korzystał z proxy... Ale mózgu i zrytej psychiki to już Ci nikt nie wymieni. Każdy tekst, który potraktujesz jako żart nim nie jest. To jest ironia do Ciebie, abyś mógł zastanowić się nad swoim postępowaniem. Jak tak lubisz przypowieści to go ahead, jest tego w internecie multum
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak to jest jak si***281; ma 14 lat i 0 przyjaci***243;***322;
![]() Edit Przypominasz mi kogo***347; z tego forum...Memo wr***243;ci***322;e***347; ? ![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 15.05.2006 o godz. 17:03 |
![]() |
![]() |
#7 | |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
http://sopot.toxic.pl/neo/ |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Banned
![]() |
z t***322;umacze***324; univ gda***324;skiego :
FRAJER - M***281;***380;czyzna naiwny, daj***261;cy si***281; ***322;atwo oszuka***263; lub wykorzysta***263;. Naive and easily victimized man; a dupe 2 Co***347; prostego i ***322;atwego (do wykonania); b***322;ahostka. An easy task or job; anything easy Wi***281;c czemu nazwa***322;e***347; mnie frajerem skoro to ja wykorzysta***322;em naiwnos***263; kilku innych ludzi. Je***347;li wycofasz swe bezpodstawne oskar***380;enie to ja wycofam moje... Adrsu IP nei mam zmiennego, wystarczy ma***322;y skrypcik, albo program GhostSurf i na ruskich stronach szuka siedzia***322;***261;jacych srewer***243; elite - bo te chronia c***322;***261;kowicie twoja prywatnos***263; w przeciwie***324;stwie do proxy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wi***281;c polecma dalsz***261; lektur***281; moich post***243;w bo zauwa***380;y***322;em do***347;***263; duze zainteresowanie i cieszy mnie ten fakt, bo juz dawno nie by***322;o takiego poruszenia na tym forum... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
@kpmat a co by***347; powiedzia***322; jak z administracji serwisu wys***322;ali by email do abuse twojego ISP ?
#11 |
Banned
![]() |
A podziękował bym i pozdrowił, bo sam sobie na wespół z sąsiadem jestem ISP <LOL>, kombinujcie dalej... moze kiedyś dorośniecie do pięt....
Oka lecę bo musze siedo tych ciepłych krajów wyrobić ... pozdrawia mwszystkich zniemaczonych i podenerwowanych i stukajcie dalej, dzieki wam internet nie upadnie <ROTFL> Do następnego... cieniaski ![]() Tacy jesteście : 661284269 q7qris Siemka Brachu!!Przyszło ci do urególowania debetu z Deutsche Bank 589.39-debet z dnia 2004-04-13-dni:210.Do 19 listopada jak nie urególujesz to podadza do windykacji i bedzie tego wiecej.Moim zdaniem wpłać chociaż część.Zresztą rób jak uważasz. Poza tym spoko u nas jakoś leci.Zimno na dworze i siedzi się w domu.Ja łupię w kompa.Pozsrowienia od wszystkich!!Pozdrów Wiolę i ucałuj Oliwię!! |
![]() |
![]() |
#12 | |
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tobie to ja wole pozostać w ciemnosci, cofnac sie w rozwoju byc zacofancem nizli dorastac tobie do piet.... |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
I założę się, piszesz jeszcze tak: boshe, zdroofko itd. Może warto już zamknąć ten temat bo do niczego nie prowadzi + kolejny argument za zamknięciem: http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/65...rentowymi.html Podsumowywując: ![]() ![]() ![]() ![]() ==edit== I dal ludzi, którzy myślą, że internet jest anonimowy i programy to robią: http://fakty.interia.pl/kraj/news?inf=747683 Nawet takie programy mają luki!! FBI i CIA wszędzie cię znajdzie ![]() Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 15.05.2006 o godz. 20:00 |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
cieniasku mozesz powiedziec np do swojego ptaka lub tatusia jesli to lubi
nie masz pojecia kim sa ludzie tutaj siedzacy a glos zabierasz wroc do swojej piaskownicy ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
|
|