![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
tez jestem strzelcem i w sumie, to horoskop sie troszeczke sprawdza, z tym, ze:
-nie spieprzam wszystkiego do czego sie zabieram- wrecz przeciwnie- wole "reperowac" i nawet mi wychodzi...(niezaleznie o co chodzi...)- jednym slowem- zlota raczka ze mnie ![]() -samogwalt...no coz- tu sie horoskopek myli... ![]() -co do spisywania wspomnien na starosc, to nie wiem, bo jeszcze nie dozylem starosci... (i nie wiem, czy tego dokonam )to w sumie tyle i pozdro dla Strzelcow (dla innych "znakow" tez oczywiscie) ![]()
Ostatnio zmieniany przez Adik : 23.07.2003 o godz. 22:52 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jestem Lew, czyli krol zwierzat, najwazniejszy ze znakow zodiaku
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Rak (21.VI - 21.VII) Szkoda słów. Nie pomoże nawet oddział zamknięty. Urodzeni pod znakiem Raka oszukują na każdym kroku, zdradzają, uwielbiają podłożyć świnie. Rakom nie można Wierzyc nigdy i w niczym. Jeśli np. Rak mówi, ze ceni sobie twoja przyja1n, to można aby pewnym, ze przed godzina napisał do szefa donos. Raki stale komuś czegoś zazdroszczą, 6 po dwudziestym piątym roku życia łysieją, garbią się i trąca żeby. Słusznie zresztą. z tym klamaniem to hmmm... prawda z lysieniem raczej nie - zabki tez wszystkie (wlasne) - ale jak czytam reszte opisow to autor zasluguje na co najmniej browarek
|
|
|
|
#20 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Jak widzę Strzelców jest najwiecej na razie
(ja też jestem spod tego znaku) Wysłałem dziewczynie, niech i ona pośmieje się w pracy tak jak i ja. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
Lwy....."maja skłonności do narkomanii, pijaństwa i najbardziej brutalnej rozpusty"...
Az strach sie bac Pozdrowionka ... |
|
|
|
![]() |
|
|