![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
poprostu jak nauczyciele boja sie postawic ucznia bo ci maja rodzicow ktorzy przez jakas rade rodzicow utrzymuja szkole [bo $$ od Pozal_sie_boze_minister_*****_Lybackiej starcza tylko na pensje dla nauczycieli] to co sie dziwiwc
![]() z drugiej strony ucznia mozna conajwyzej do poprawczaka wyslac, srodki posrednie nieprzynosza skutku ![]() a i mamy tez nauczycieli ktorzy przesadzaja [bo maja za krotki/za dlugi staz w szkole] oczywiscie taksamo winni sa rodzice ktorzy maja w d... dzieci bo codziennie zajmuja sie gonitwa za $$$ ![]() same banaly, wiem ale jakos poza tym niewiele da sie zrobic
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takich *****i powinni wyp...lic na zbity pysk - niech sobie sami kolejnej szkoly szukaja! a nie przenosic - wtedy dopiero "rodzice" dali by im szkole
przeciez to bylo usilowanie zabujstwa! a pewnie na naganach sie skonczy! i to jest "wychowawcza" rola szkoly? miejsce takich osob jest w poprawczaku anie w szkole! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
No cóż.......... zawód nauczyciela to ciężki kawałek chleba, do tego jeszcze mało płatny wymagający stałego poświęcania siebie samego i swojego wolnego czasu uczniom i szkole. Na swoich lekcjach nie wyobrażam sobie aby dzieciaki mogły wchodzić mi na głowę. Zawsze mogą wyraźić swoje zdanie na jakikolwiek temat ale w sposób, który nie uwłacza nikomu. Ja staram się szanować ich uczucia i zawsze jestem dla nich partnerem, któremu mogą przekazać swoje poglądy. Ale tago samego wymagam od nich. I za całej swojej kariery tylko raz spotkałem się z sytuacją kiedy uczeń pojechał sobie na mój temat. Szybka reakcja wychowawcy i dyrekcji pozwoliła na natychmiastowe przywołanie gościa do porządku.
PS. Co to picia kawki na lekcji to mam taką propozycję aby przejść na TYMBARK wówczas nic nam nie dosypią. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Przykłąd......
A moim zdaniem to wszystko zaczyna się w domu. Rodzice mają gdzieś swoje dzieci i wychowanie. Idz do szkoły tam ciebie nauczą. Kupa prawda.
Pisze, bo akurat mogę wam przytoczyć jeden przykład, dlaczego zaczyna się wszystko w domu......historia na faktach.......aż nieprawda a szkoda. "Dwa dni temu gdy nie było rodziców w domu, pewnie chłopiec, włożył do mikrofali swojego ulubionego króliczka. Póżniej ten słodki chłopiec, na lekcji wychowawczej, zapytany, co robił w sobote i niedziele. Opowiedział jak jego króliczka zapaliło się futerko, a póżniej wybychło. Gdy zostali wezwani rodzice do szkoły pierwszoklasisty, rodzice z pretensą i wielkim oburzenie powiedzieli "MY I TAK GO NIELUBILIŚMY..." Dla mnie jak to usłyszałem była bajka.... uwieżcie sama prawda. Gratuluje tępym rodzicom, że dają taki przykład. Ciekawe co będzie robił jak będzie starszy .........................przeżuci sie na nauczycieli
|
|
|
|
#7 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
zamiast piperzyć o tym lepiej by odrazu wywali ze szkół takich *****i i po sprawie a w sytuacji jak z kretem...to bym wyslal ich na obserwacje psychiatryczną
|
|
![]() |
|
|