![]() |
Cytat:
mjq |
remix Ameryki nie odkryłeś pisząc, że sim-locka z Nokii można zdjąć kodem :) W sieci jest mnóstwo (naprawde tego jest masa) softu do generowania tekich kodów. Jak wiadomo Nokia to syf, więc i sim-lcoka można z niej zdjąć po kodzie.
|
Ciekawe jak wygląda sprawa z samsungiem X100... bo w sumie sciagnalbym se simla z tego... kabelek mam... tylko nie wiem czy pojdzie tak latwo jak z nokia :) Znacie moze jakies koncepcje?
pozdro! |
|
Cytat:
|
Cytat:
mjq |
Sorki jeśli tym kogoś obraziłem, ale takie jest moje zdanie. Nie będe pisał dokładnie czemu tak jest bo nie potrzeba nam nastepnej wojny.
|
Witam!
Na stronie o ktorej pisze mozna zdejmowac simlocki z Nokii, Siemensa, Panasonica, LG i Vitela... Nokia to syf? to dlaczego ma 70% rynku swiatowych telefonow komorkowych? |
Nie ma co okreslac telefonow czy to syf czy nie. Kazdy telefon ma swoje wady i zalety. Jadnak zgodze sie z tym ze ma go spora liczba ludzi. (To chyba o czyms swiadczy).
|
Cytat:
W umowie która podpisujesz z operatorem jest paragraf, w którym jest czarno na białym że usunięcie simlocka jest złamaniem umowy i skutkuje utratą gwarancji. f |
Jak już pisałem nie będe się wypowiadał na temat Nokii. Nie chce zrobić z tego tematu kolejnej wojny o telefonach :D A jeśli kogoś interesuje moje zdanie to prosze używć szukajki. A jeśli bedzie jeszcze malo to dam linki do innych forum (jak to odmienić w liczbie mnogiej?)z moimi wypowiedziami na ten temat. A tam (serisy o telkach) bywały burzliwe dyskusje.
|
Cytat:
Są programy które mają błędy i zdarzają się wpadki podobne do tej którą przytoczyłes najczęściej w darmowym sofcie w przypadku nowości na rynku. f |
Cytat:
Sorki za dwa posty pod rząd. |
Cytat:
Każdy producent jest ma swoje miejsce na rynku (chodzi mi o grupe odbiorców). Dla jednego liczy się logo i ładny dzwonek dla innego funkcjonalność a jeszcze innego prosota obsługi, małe wymiary dobra bateria awaryjność, jakośćwykonania, kompatybilność no i marka:P etc. etc. etc. F |
Cytat:
pozdro! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |