![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
tez ja znalazlem ale do tego musisz miec d-box 4 :)
|
jest generator kodow moze do sony ? sony j70... czy musze kupic kabel ??
|
soniaka trzeba podpiac i szczytac zeby kod ci wygenerowal
|
Mam do Was pytanie trochę na inny temat. Zmieniłem ostatnio komórkę na Eryka T630, chciałbym sobie kupić klucz bluetooth do komputera, żeby coś do tej komórki powrzucać. I tutaj moje pytanie: czy bez problemowo da się przerzucać z kompa do tej komórki nowe dzwonki, gry, tapety itp przez złącze bezprzewodowe czy raczej powinienem zaopatrzyć się kabelek?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Mam taki problem:
Mój bracik zapomniał kodu zabezpieczającego telefon i teraz nie da sie z niego korzystać. Czy do tego potrzebny jest kabelek, czy da się ten kod jakoś zdobyć w inny sposób? |
Cytat:
Bedzie Ci potrzebny kabel albo clip/box. Mozesz tez isc do jakiegos komisu i tam Ci to zrobia. W TG masz ich duzo, np.: ten nowy przy rondzie albo w Tesco przy wejsciu :P |
...albo 2 na hali targowej,kolo PKO na rynku.....W TG oczywiscie :)
|
Telefon to Noki 3310. Byłem już w Tesco i wyszło mnie to 20zł.
|
czy ktos moglby mi wyslac jakos w miare szybko programik do zdejmowania simlockow z DCT3 bo z tego co pamietam to taki jest potrzebnyu generator kodow do zdjecia sim'a z noki 6510... wielka prosba... nie ma mnie w domu i net fatalny wiec srednio nie mam jak poszukac... :( ... na zelea@o2.pl
z gory dziekuje... pozdrawiam... i zycze dalej wesolych swiat... :) |
Ja ci moge przeslac tylko jaka wersje mistrzu chcesz??
DCT3Calc czy DCT4calc231 ?? Albo wysle ci obie wersje mistrzu!! P.S wrocilem na forum przyjaciele!! |
Cytat:
nokia 6510 na abonament w IDEI i chce zdjac z tego sima... nie ukrywam ze juz troche wypilem ale trzezwo mysle... wielka prosba... bo dostalem juz 2 kody i 2 wpisalem i lipa... :( no dawno bo juz ponad rok nie zdejmowalem z DCT3 kodu... a kody mialem takie... Model: Nokia DCT3 IMEI: 351105102189976 Network: 26003 #pw+5407346451+1# Model: Nokia DCT3 IMEI: 351105102189976 Network: 26003 #pw+5407346451+1# #pw+8867324002+2# te pogrubione wpisalem i nie dzialalo... nie wiem jak z tym GID'em... bo nic nie pamietam jak cos to Gid'a wpisalem raz przy drugiej probuie na PREPAID... 10FF i tyle... moze powininiem inaczej... kurde sam nie wiem juz... help... :( |
rozumiem ze nikt nie moze mi pomoc... ogolnie zaj***scie...
fakt ze nie ma moze specjalistow od telefonow... a i ja takim tez nie jestem... szkoda... moze jutro sie uda... :| albo pozniej.... pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36. |