Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   żegnam (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zegnam-31922/)

esem 05.03.2004 12:05

Umarł Król - niech żyje Król.
Szukamy kolejnego króla. 8)

yahol 05.03.2004 12:32

Cytat:

Napisany przez esem
Umarł Król - niech żyje Król.
Szukamy kolejnego króla. 8)

Rozumiem, Esem, ze masz dzis gorszy dzien:D
Z tym krolem:)
I elekcja nowego:)
To badziej mi wyglada na "tu wpisz usera" :) i 40 glosujacych:)

Monter 05.03.2004 13:46

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
z dniem dzisiejszym opuszczam stanowisko admina i moderatora tego forum [decyzje podjeto za mnie - ale jestem z tego zadowolony]

milo bylo, pewnie bede tu zagladal

jak pewnie wiecie zajmuje sie teraz czym innym i jakby byl jakis problem to tam mnie znajdziecie

naturalnie sluze pomoca na gg - ci co probowali wiedza ze zawsze pomagam

milo bylo

No to teraz zapewne masz lepsze pojęcie o tym, czemu kiedyś ja zrobiłem to co zrobiłem. Nie była to reakcja na Twoje słowa, jak przypuszczałeś, przyczyna leżała... sam teraz wiesz gdzie. No to tyle. Jaby coś to PM. Powodzenia na własnych "śmieciach" ;)

Ormianin 05.03.2004 13:50

Cytat:

Napisany przez yahol
Rozumiem, Esem, ze masz dzis gorszy dzien:D
Z tym krolem:)
I elekcja nowego:)
To badziej mi wyglada na "tu wpisz usera" :) i 40 glosujacych:)

A mi sie podoba ten okres bezkrolewia

woitas 05.03.2004 17:34

mnie też :D

mallow 05.03.2004 19:24

No to chyba czas na moja wypowiedz:
1.) Trzeba powiedzec ze sid bardzo duzo wnosil do forum i naprawde szkoda ze odszedl, no ale coz zycie toczy sie dalej a jak powiedzial Horacy "CARPE DIEM!"
2.) To co tu sie dzieje jest poprostu zalosne, sid zaklada sobie pozeganalny topic a wy tu cyrk odstawiacie! Paroanoja! No ale totylko moje skromne zdanie i nie chcialbym nikogo urazic
3.) Forum juz od pewnego czasu sie sypie, coraz mniej "mamutow" tu zaglada ... poprostu niedlugo sie rozsypie. moze to dlatego ze jedyne tematy na ktore mozna dyskutowac to tylko nowe wersje programow, bo praktycznie wszyscto co moglo byc powiedziane o cdr jest powiedziane. jedyna szansa na przyszlosc dla forum to przekierowanie sie na dvd, ale to juz nie bedzie to samo, tojuz nie ta domena
4.) Nie widac mnie na forum za czesto ... powod jest prosty, wszystko sie sypie, powoli nie ma juz dyskusji na poziomie a takze brak czasu. nie wiem co myslec juz o tym wszystkim to forum jest jak swiet zniszczony po wojnie, i nie wiem czy w takim swiecie chce zyc, i mysle nad popelnieniem samobujstwa, ale czy bede mial odwage i czy napewno chce zostawic przyjaciol, was naprawde bylo by mi bardzo przykro. caly czas mysle nad tym gleboko, ale jak juz sie zdecyduje czy odejsc to napewno porposz "gore" o niewykasowywanie konta :D
5.) jeszcze raz pozwole skomentowac sobie ta sytuacje, jaka zaistniala w tym, temacie... kazdy pisze o sobie skromnie i zeby wykazac sie wiedza bo chce zostac zgloszonym... jakas dziwna gra,.... dwulicowosc ... PARANOJA!
6.) moze to co teraz apisze nie bedzie sie zgdzalo z tym co napisalem powyzje, ale Zgłaszam Kandydature SEBY i JASUTA: gdyz moim skromnym zdaniem [nie chce nikogo urazic] posiadaja oni jadna z najwiekszych zasobow dysku twardego w glowie

pozdro

Ice 06.03.2004 09:58

Szkoda Sid :(
Pozdrawiam

memorando 15.03.2004 02:56

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
z dniem dzisiejszym opuszczam stanowisko admina i moderatora tego forum [decyzje podjeto za mnie - ale jestem z tego zadowolony]

milo bylo, pewnie bede tu zagladal

jak pewnie wiecie zajmuje sie teraz czym innym i jakby byl jakis problem to tam mnie znajdziecie

naturalnie sluze pomoca na gg - ci co probowali wiedza ze zawsze pomagam

milo bylo

sid zawsze byłeś dla mnie gnojkiem ale za twoje twarde stanowisko Ciebie polubiłem szkoda że odszedłeś bez Ciebie to forum straciło "jaja" teraz wiem dlaczego mi zbrzydlo to forum po prostu brakuje Ciebie i twojego chamskiego podejścia do upierdliwych userów np takich jak Ja:)

Majonez 16.03.2004 20:56

za to ty jesteś wielce uczonym człowiekiem i żaden z nas nie przeżyłby gdyby cię zabrakło na tym forum - na samą myśl o tym prawie podcinam sobie żyły - co to była by za strata dla tego świata

esem 16.03.2004 21:09

Nie czas żałować róż gdy płoną lasy.
Już nie płaczcie nad rozlanym mlekiem: stało się i koniec. Trzeba posprzątać i wrócić do codzienności. 8)

Majonez 16.03.2004 21:51

esem owszem ale takie teksty wyprowadzaja mnie z rownowagi i nawet nie drgnela by mi reka zeby zmniejszyc pewna liczbe o jeden a z tego topicu juz dawno zrobione farse i to jest jeszcze bardziej przykre

memorando 16.03.2004 22:14

Cytat:

Napisany przez Majonez
za to ty jesteś wielce uczonym człowiekiem i żaden z nas nie przeżyłby gdyby cię zabrakło na tym forum - na samą myśl o tym prawie podcinam sobie żyły - co to była by za strata dla tego świata

przepraszam za zle sprecyzowanie zdania slowa gnojkiem traktowal mnie jak gnojka proszę o wybaczenie bo sid mial zawsze rację i wiem że wina jest moja przepraszam za tamte slowa źle sprecyzowane

Patrixs 16.03.2004 22:18

Cytat:

Napisany przez memorando
przepraszam za zle sprecyzowanie zdania slowa gnojkiem traktowal mnie jak gnojka proszę o wybaczenie bo sid mial zawsze rację i wiem że wina jest moja przepraszam za tamte slowa źle sprecyzowane

Modle się by Ci wybaczono... nie zbadane są wyroki Boskie...

:D

Majonez 17.03.2004 00:06

Cytat:

Napisany przez memorando

co?
weź że naucz się pisać całymi zdaniami i po polsku
a jak nie rozumiesz jakiś słów to ich po prostu nie używaj
ten temat powinien być dawno zamknięty
dość już robienia w nim burdelu przez niektórych

@patrixs - nikt tu się nie wywyższa a już napewno nie traktuje jak bóstwo ale dla takiego czegoś nie ma miejsca na tym forum

ThanatoS 17.03.2004 00:11

No dobrze chlopaki, koniec tych wyglupow, szczegolnie memorando. Sid ladnie sie pozegnal w tym topicu a wy jaja sobie robicie, nie ladnie tak.

Bardzo dobrze mi sie wspolpracowalo z Sid'em i nie pozwole zeby go ktos tutaj obrazal.

Zamykam topic.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34.