No to chyba czas na moja wypowiedz:
1.) Trzeba powiedzec ze sid bardzo duzo wnosil do forum i naprawde szkoda ze odszedl, no ale coz zycie toczy sie dalej a jak powiedzial Horacy "CARPE DIEM!"
2.) To co tu sie dzieje jest poprostu zalosne, sid zaklada sobie pozeganalny topic a wy tu cyrk odstawiacie! Paroanoja! No ale totylko moje skromne zdanie i nie chcialbym nikogo urazic
3.) Forum juz od pewnego czasu sie sypie, coraz mniej "mamutow" tu zaglada ... poprostu niedlugo sie rozsypie. moze to dlatego ze jedyne tematy na ktore mozna dyskutowac to tylko nowe wersje programow, bo praktycznie wszyscto co moglo byc powiedziane o cdr jest powiedziane. jedyna szansa na przyszlosc dla forum to przekierowanie sie na dvd, ale to juz nie bedzie to samo, tojuz nie ta domena
4.) Nie widac mnie na forum za czesto ... powod jest prosty, wszystko sie sypie, powoli nie ma juz dyskusji na poziomie a takze brak czasu. nie wiem co myslec juz o tym wszystkim to forum jest jak swiet zniszczony po wojnie, i nie wiem czy w takim swiecie chce zyc, i mysle nad popelnieniem samobujstwa, ale czy bede mial odwage i czy napewno chce zostawic przyjaciol, was naprawde bylo by mi bardzo przykro. caly czas mysle nad tym gleboko, ale jak juz sie zdecyduje czy odejsc to napewno porposz "gore" o niewykasowywanie konta :D
5.) jeszcze raz pozwole skomentowac sobie ta sytuacje, jaka zaistniala w tym, temacie... kazdy pisze o sobie skromnie i zeby wykazac sie wiedza bo chce zostac zgloszonym... jakas dziwna gra,.... dwulicowosc ... PARANOJA!
6.) moze to co teraz apisze nie bedzie sie zgdzalo z tym co napisalem powyzje, ale Zgłaszam Kandydature SEBY i JASUTA: gdyz moim skromnym zdaniem [nie chce nikogo urazic] posiadaja oni jadna z najwiekszych zasobow dysku twardego w glowie
pozdro
|