![]() |
No cóż, świat się zmienia, nic nie stoi w miejscu, czasami zmian nie zauważamy, czasami są aż nad to widoczne - szkoda, że Sid odchodzi - ważniejsze od jego sporadycznych "występów artystycznych" jest jego wiedza merytoryczna i fakt, że jego osoba do dość barwny i znaczący element tego forum.
|
Zglaszam Ciapka - za bardzo pozytywne nastawienie do swiata, co w funkcji moderatora jest czyms ogromnie waznym. Zna sie na wypalaniu i nie tylko. Nigdy nie przerosla go jego wlasna ambicja, slucha dobrej muzy, zawsze odpisuje na mjel i GG no i przede wszystkim : TO JEST ZiOM !!!
|
A druga osoba... Hmm... W sumei nikogo tak dobrz nie znam jak jego, ale sklanialbym sie ku Nimalowi... Po prostu czesto widzialem jego odpoweidz zaraz pod zaloznym tematem, takze widac ze chlopak ma ogormna wiedze i szybko reaguje. Niech wiec to bedzie druga kandydatura :-D
|
Wraz ze zmiana moderatora pozwole rozwinac inny temacik. Juz od dawna jest wiadomo, ze same spotkania na forum nie wystarczaja. Aby przyciagac ludzi do portalu nalezy organizowac spotkania. Wtedy wiez miedzy uczestnikami forum sie zaciesnia. Mam nadziej, ze nowy moderator wezmie ta opinie pod uwage!
|
dzieki
:)
przeglądam sobie i przeglądam i bardzo dziękuję tym którzy dażą mnie taką sympatią. Dzięki bardzo Patrioxsowi, który w sumie jako pierwszy rzucił hasło Ciapek na moda, hehe. Co będzie to będzie, ja się również pchać nigdzie nie będę. Jeszcze co do wypowiedzi Sprezyna... mod nie powinien być "modem niewidocznym" mod to taka osoba, która zna forum i udziela się niemalże każdej sprawie. Pisząc tak dajesz do zrozumienia, że działalność Sida była beee, a jego udzielanie się była na prawde aktywne i bardzo chwalone. pozdro jeśli miałbym kogoś podać na moda podałbym chyba Y@nkee'go, może jeszcze Remix i może to narazie tyle. |
Cytat:
W punkcie drugim: Odebrales sugestje prawidlowo. Ps: zycze ci abys tym modem zostal, nabierzesz doswiadczenia i przekonasz sie - mod musi byc prawie niewidoczny, w innym przypadku prowadz to do niepotrzebnych zgrzytow. A Sid, pomijajac wszystko inne, byl modem nadmiernie widocznym i kontrowersyjnym. A pisze to majac (male, ale jednak) doswiadczenie moda na innym forum. |
Yahol - respect.
Jesli chodzi o Moda, to nie wiem moze najpierw powinni sie ochotnicy zglosic?? Bo tak strzelac w ciemno.... w koncu jest to zobowiazanie. Moze Pawel K znalazlby troche czasu ;) |
hmm, proponowalbym chlopaki i dziewczeta stworzyc nowa dyskusje nt. moderowania i kandydatur.
|
... oj to wszystko nie tak ! szukacie spiskowej teorii dziejów, a rzecz ma się bardzo prosto; otóż jak pamiętacie Sid mocno namawiał do przechodzenia na Operę, no i paru przeszło, Wielki Brat M$ się vqórvił (no przecież nie po to tyle lat ciężko pracował nad IE, żeby mu tu Sid bruździł) i zadzwonił do Bartka i powiedział, że jak nie wywali Sida na zbity pysk to ..., Bartek aluzju paniał i Sida wywalił. I to by było tyle.
|
Teraz ja jestem do odstrzalu bo namawiam do mozilly , ehh ten bill :P
|
Zetoxa - bingo ;) wujek Bill dzownil i prosil o przysluge. Mielismy zrobic dilla i zobaczymy co dalej ;)
|
może ja zacznę przekonywać?
odpowiedni podpis już mam... :D |
W piątek zjarał mi się monitorek więc nie zaglądalem na forum a tu..........
:wow: :wow: :wow: :nie: :nie: :blee: :blee: THE END |
co tu sie dzieje! big LOL
Sid jako mod byl kontrowersyjny, ale zawsze pomocny, zawsze mozna bylo z Nim zeczowo porozmawiac i to forum strcilo wiele z jego odejsciem - nie przypominam sobie zeby objechal kogos za zeczowe uwagi, choc faktycznie nader latwo przyjmowal wszelkie urazy zbyt bezposrednio - Sid :piwo: szkoda ze odszedles, na szczescie wiem gdzie ;) Max - dzieki za wytypowanie mnie, nie wiem kto jeszcze bylby za mna ;) pewnie moje sady ez moga byc dla niektorych kontrowersyjne Ciapus - zagladasz tu czesto, masz pozytywny stosunek ;p zawsze sie mozna dogadac, mysle ze bylbys dobrym modem musimy zdecydowac, czy przyszly mod musi sie wyrozniac duza wiedza, czy raczej przyjacielskim stosunkiem do wszystkich wokol czy moze ma po prostu siedziec i przegladac forum non stop kazdy z tych warunkow spelniaja inne osoby wiatr zmian jest BARDZO silny! oby to byl podmuch wiosny ;) a nie nagly atak zimy ;) |
Moim zdaniem zadanie moda jest pilnowanie porzadku na forum. Mod powinien pilnowac czy nie ma jakies pieniaczy a jak sa tto winien ich usadzic.
Przy okazji glownych zadan mod moze sluzyc pomoca jezeli zna temat. Natomiast idea forum polega na tym, ze pomagaja sobie wzajemnie wszyscy userzy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |