![]() |
Coż SID zeganam nie powiem bo napewno sie jeszcze wszyscy spotakmy...
|
Wlasnie zobaczylem topic...
Szkoda, jestes bardzo pomocny,duzo wniosles w to forum,byles bdb modem. Odwiedzaj czasami,jako zwykly user i pisz posty :) Mysle ze moge sie kontaktowac jak zawsze w "pilnych" sprawach :) @wlasnie:Co do moderatora :) hm...kandydature trzeba zglosic? :) |
Szkoda drogi SIDU ze odchodzi. :(
Co prawda na forum jestem pare miesiecy, ale zdazylem Go polubic. Podobnie jak Remix uwazam go za bardzo ciekawa i wartosciowa osobe. |
Cytat:
Ale jaja, ale jaja... czlowiek wraca z pracy a tu taka rewolucja ;) :wow: Nic to, Sid trzym sie ramy [joke] W zwiazku z wolnym etatem zglaszam swoja kandydature na "wielkiego i zlego" moda ;) :D :D :D :D :fiu: |
Widze, że powstaje konkurencja o stanowisko SID'a. Ciekawe kto wygra, jeśli takie coś nastąpi.
|
Na spokojnie przygotujemy kilka propozycji na moderatorow. Nastepnie oglosimy ankiete i sami wybierzecie moderatora(ow). Mysle, ze to optymalne rozwiazanie bo ja nie mam zamiaru nikogo wam wciskac na sile.
|
BD - to musi byc madra i przemyslana decyzja. Osoba ktora wie o co chodzi i przy okazji jest lubiana. Ktos kto bedzie nie tyle udzielal sie gdzie popadnie i jago "wielki zly admin" wymadrzal na lewo i prawo.
W przeciwnym razie wpadniemy z deszczu pod rynne... Swojej kandydatury nie wysowam, mimow ze juz dlugo tu jestem. -Jesli ktos mnie zaproponuje to sie nie obrarze- ;) :D |
za kazdym razem i na kazdym boardzie , jest to samo jak ktos odchodzi !
nie rozumiem dlaczego tak jest ??? moze ludzie za mlodzi czy jak nie ma co sie obrazac !!!! to jest tylko internet ps. a czlowiekiem trzeba byc wszedzie !! i nie palic mostow za soba |
Zorg dokladnie tez to zaobserwowalem ze ludzie nie potrafia odejsc i zostawic po sobie dobrego wspomnienia. Zawsze na koniec musza sie popisac i spalic mosty.
Nie bardzo to rozumiem ==================== mr_spock - tak wlasnie bedzie ! |
widze ze jednak zwykly user nie moze napisac tego na co ma ochote
dlaczego zniknely wszystkie linki do cdrlabu? [nie tylko moje] |
panowie: zachowujecie się jak dzieci.
uszanujmy się nawzajem i pożegnajmy bez zgrzytów. kłótnie nigdy do niczego dobrego nie prowadzą. było mineło. dajcie sobie siana. |
ja uważam, że wraz z nim odszedł kawałek forum, a takich kawałków było więcej...
|
Cytat:
Sid to (był jest)prawdziwy rodzynek mimo że rodzynków nie tolerował. rycho |
Cytat:
Qrde, niech ktos mi powie ze nie ma w tym racji - prawdy... Sid, bez (ż)aluzji mysle ze kazdy by sie zdenerwowal. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |