![]() |
Cytat:
|
Ludzie kochani! Nie ma ludzi niezastapionych. Czym Sid sie tak wyroznial, poza tym ze udzielal sie prawie wszedzie, to on tworzyl klimat?? Nie, to MY jako calosc. Mnie osobiscie spotkalo wiecej nieprzyjemnosci z jego strony niz milych akcentow i bylem swiadkiem kilku jego naduzyc. Mial/ma "ekipe" ktora go gloryfikowala na kazdym kroku, albo takich jak "przeciez to mod. nie bede z nim sie sprzeczal"...
ok koniec, podpadne chyba tym komus :| |
Cytat:
Proszę nie zakłócać przebiegu kampanii ;) |
@mr_spock, czy ktoś już Ci mówił, ze powinieneś kandydować na moderatora ?? :)
Mogę zająć się promocją... :spoko: |
:D wczesniej napisalem, ze swojej kandydatury nie zglosze, ale jak mnie ktos wytypuje to tez sie nie obraze ;)
|
Popieram - CiAPEK zdecydowanie na MOD'a! Masz moj glos, ziomek!
|
Tez mysle, ze Ciapek bedzie dobrym MODem. Nikomu chyba za skore nie zalazl mocno ;) :D [zart oczywiscie]
|
Myślę ze pawelblu miałby duże szanse, za sam avatar ;) każdy lubi rybki.... ;)
|
Patrix - tez bys nie byl taki najgorszy ;) zaowazasz i boli cie chamsto innych, a to wg mnie cecha wazniejsza od wiedzy technicznej przy tago typu robocie.
|
Ok w takim razie poprosze konkretnie - kazdy podaje 2 swoje typy na moderatora + jedno zdanie dlaczego ten gosc a nie inny
Typy zbierzemy i pozniej trafia do ankiety w ktorej sie bedzie wybierac konkretnego delikwenta ;) |
Cytat:
|
Ja sie nie wypowiadam, z powodow roznych:) Ale sobie popatrze. Chyba warto - pelna demokracja na forum.
:D |
Cytat:
|
Ja mam uwage odnosnie strony technicznej... obawiam sie, ze glosowanie moze stac sie polem do naduzyc... jesli to bedzie jakas ankieta, bedzie glosowal kazdy, zeby po prostu cos kliknac, ktos kto nawet w temacie nei siedzi. W skrajnych przypadkach zakladanie kilku kont i glosowanie z nich - niechce absolutnie nikogo oskarzac, nie czujcie sie urazeni, ale lepiej na zimne dmuchac.
Podrawiam :) |
1.Zgłaszam CIAPKA. Jest to człowiek, który wie czego chce, jest konsekwentny w swoim działąniu i ambitny, napweno poradzi sobie z trudami prowadzenia forum równie dobrze jak jego poprzednik. :spoko: :)
2.Zgłaszam kandydaturę mr_spock. Urzytkownik ten, jest zawsze oddany sprawie, potrafi do końca bronić swoich przekonań, jest bardzo pomocny. Jego kultura osobista oraz to co sobą reprezentuje zawsze wywierało na mnie wielkie wrażenie, człowiek ten nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. :spoko: :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:20. |