Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   żegnam (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zegnam-31922/)

Smartek 01.03.2004 15:33

Hmm.. ojejq, wracam ze szkoly a tu takie jaja <szok> :(... no nic, zegnam sida... chyba podpis nad avatarem musze zmienic :D...
btw. zglaszam sie na moda :P hehe, chyba bylbym najmlodszym modem w dziejach cdrinfo :).. ale mialbym zaszczyt :D
pozdro ;)

andrzejj9 01.03.2004 20:35

Cytat:

Napisany przez misz_masz
W piątek zjarał mi się monitorek więc nie zaglądalem na forum a tu..........
:wow: :wow: :wow: :nie: :nie: :blee: :blee:

THE END

Spokojnie, moze nie bedzie az tak zle :)

paja 01.03.2004 20:48

Podsumowując
SID'U JEST JAK KUBA WOJEWÓDZKI w idolu KRYTYKOWAŁ NIKT GO NIE KOCHAŁ ;) ale jak odszedł brakowało go W JURY TAK SAMO JAK SIDA teraz mi brakuje (bez skojarzeń)(jako moda)

CIAPEK NA MODA ŻEDNA TO PRZESZKODA!!!
Bedzie forum "jak zpłatka(czy jakoś tak)" jak wybierzemy CIAPKA

eloise 01.03.2004 20:53

paja - nawet nie czuje jak rymuje,
a w młodości nawet ojciec mu zazdrościł...

jasut 01.03.2004 23:46

Tak sobie czytam powyższe kolegów wypowiedzi i zastanawiam się, czy nie płaczemy nad rozlanym mlekiem. Sida szanowałem (szanuję) za bogatą wiedzę i chęć pomocy, miał on jednak wiele cech których nie akceptowałem i ze zdaniem swoim nigdy się nie kryłem.
Cytat:

Napisany przez BD
Ok w takim razie poprosze konkretnie - kazdy podaje 2 swoje typy na moderatora + jedno zdanie dlaczego ten gosc a nie inny
Typy zbierzemy i pozniej trafia do ankiety w ktorej sie bedzie wybierac konkretnego delikwenta ;)

Bartek, moim zdaniem nieco zagalopowałeś się z tą propozycją. Temu forum nie pomoże zmiana moderatora, jest mu niezbędna konstruktywna dyskusja nad jego stroną merytoryczną. Sądzę, że koledzy powinni wyrazić swoje zdanie na temat obecnego kształtu naszego forum, opowiedzieć się, czy nie przeszkadzają im tematy typu "...brązu" . Uważam, że obok tematów wartościowych coraz częściej pojawia się zwykły rynsztok. Mówię o tym z żalem, ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że off topic ze swoim poziomem mi nie odpowiada. Sądzę, że niewiele pomoże twardy i zdecydowany CIAPEK (nowy moderator :peace: ) gdy zaraz usłyszy od gawiedzi jaki to on jest wstrętny i nieczuły, że jak on śmiał nie dopuścić na forum dotyczącym nagrywania płyt do dyskusji dotyczącej masturbacji nieletnich lub zwyczajów godowych mrówek. Myślę, że bez wyjaśnienia sobie tych wątpliwości będę pierwszą osobą która po nominacji złoży Ciapkowi szczere i głęboko przemyślane KONDOLENCJE.

zorg 02.03.2004 00:30

a mi jest bez roznicy czy to bedzie ciapek klapek czy inny Juzek albo Franek !!! wazne ze forum dziala , a ludzie tu zagladaja ! zawsze sie znajdzie jakis mlody gogus ktory wlasnie wczoraj poraz pierwszy wlaczyl computer i nie ma zielonego pojecia jak nagrac film czy muzyke ! zawsze chentnie mu pomoge !! a i gdzie sklep z rodzynkami tez mu pokaze , no chyba ze sam nie bede wiedzial ?

wiec jak bylo tak niech i bedzie !!!! pozdrawiam wszystkich

paput2000 02.03.2004 08:25

Cytat:

Napisany przez jasut
Myślę, że bez wyjaśnienia sobie tych wątpliwości będę pierwszą osobą która po nominacji złoży Ciapkowi szczere i głęboko przemyślane KONDOLENCJE.

Ja też złożę jak demokratycznie Ciapka wpakują w to - i każdemu innemu który pcha się na to "stanowisko" kompletnie nie widząc zagrożeń i spoczywających obowiązków, zauważając tylko nobilitacje.

misz_masz 02.03.2004 08:56

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Spokojnie, moze nie bedzie az tak zle :)

Chyba sie źle wyraziłem. Mnie bardziej chodziło o koniec pewnej ery.
Z forum i tak nie rezygnuję choć mało tu piszę, bo ono jest moje pierwsze "dziewicze". :D

CIAPEK 02.03.2004 10:09

Cytat:

Napisany przez paput2000
Ja też złożę jak demokratycznie Ciapka wpakują w to - i każdemu innemu który pcha się na to "stanowisko" kompletnie nie widząc zagrożeń i spoczywających obowiązków, zauważając tylko nobilitacje.

dla wyjaśnienia...
nie pcham się na to stanowisko,
jeśli jakoś tak się stanie, że będę modem, a jak widać troche osób chciało by mnie zobaczyć na tym stanowisku to będę się starał spełniać swoją funkcję tak jak należy i bez żadnych udziwnień że tak powiem.
Nie chciałbym nim się stać, aby było mi tu wiele gorzej nie mam takiego założenia bo to bez sensu.
Wiem o czym myślą koledzy paput i jasut i kondolencje mnie trochę przerażają, ale Ciapek postara się nie dać, a dać rade ;) 8)

Smartek 02.03.2004 17:10

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
dla wyjaśnienia...

(...)Nie chciałbym nim się stać(...)

No juz nie badz taki skromny, kazdy by chcial :P
pozdro ;)

mr_spock 02.03.2004 17:17

Cytat:

Napisany przez Smartek
No juz nie badz taki skromny, kazdy by chcial :P
pozdro ;)

Yhhh, to jest dowod na to, ze nie nie mozna wyciagac rzeczy z kontekstu.
NIe wiem, czy autor sie ze mna zgodzi - autor przez Ciebie zacytowany oczywiscie
pozdr.

andrzejj9 02.03.2004 17:46

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Chyba sie źle wyraziłem. Mnie bardziej chodziło o koniec pewnej ery.
Z forum i tak nie rezygnuję choć mało tu piszę, bo ono jest moje pierwsze "dziewicze". :D

Rozumiem, rozumiem. Po prostu chcialem cos napisac ;)

Ja tez tu zostane. Rowniez malo sie ostatnio udzielam, ale nie mam zbyt wiele czasu na bezproduktywne siedzenie przed komputerem. Z raz dziennie jednak zagladam i czasami wypowiem sie w jakims topicu. Nie zamierzam z forum rezygnowac, bo przyzwyczailem sie juz do bycia tu obecnym. Konflikty zwykle mnie nie dotyczac, a jakiegos szczegolnego psucia sie atmosfery nie zauwazylem. Wszystko sie zmienia, rowniez forum. A czy zmiany te ida w dobrym kierunku?

woitas 02.03.2004 18:40

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Hm - wydaje mi sie ze teraz wlasnie ten dzial (DVD) to bedzie perelka :)
Dzial o Zabezpieczeniach tez jest OK, ale troche za bardzo kameralny.

fakt.
ale to normalne.
wszak musimy pogodzić się z myślą, że pomału cd odchodzi do lamusa.
a jego miejsce zastąpi dvd.

Loczek 02.03.2004 18:47

Trzeba z tymn się pogodzic i żyć dalej, ale Sid był dobrym adminem, jak trzeba było to krzyknał głośniej na kogoś :) powodzenia w nowej pracy.

paja 02.03.2004 19:02

HEJ to kiedy zacznie się ta dyskusja z oddawaniem głosów na przyszłego admina bo ta dyskusja nie będzie się w nieskończonaść ciągnąć!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:19.