![]() |
Hmm.. ojejq, wracam ze szkoly a tu takie jaja <szok> :(... no nic, zegnam sida... chyba podpis nad avatarem musze zmienic :D...
btw. zglaszam sie na moda :P hehe, chyba bylbym najmlodszym modem w dziejach cdrinfo :).. ale mialbym zaszczyt :D pozdro ;) |
Cytat:
|
Podsumowując
SID'U JEST JAK KUBA WOJEWÓDZKI w idolu KRYTYKOWAŁ NIKT GO NIE KOCHAŁ ;) ale jak odszedł brakowało go W JURY TAK SAMO JAK SIDA teraz mi brakuje (bez skojarzeń)(jako moda) CIAPEK NA MODA ŻEDNA TO PRZESZKODA!!! Bedzie forum "jak zpłatka(czy jakoś tak)" jak wybierzemy CIAPKA |
paja - nawet nie czuje jak rymuje,
a w młodości nawet ojciec mu zazdrościł... |
Tak sobie czytam powyższe kolegów wypowiedzi i zastanawiam się, czy nie płaczemy nad rozlanym mlekiem. Sida szanowałem (szanuję) za bogatą wiedzę i chęć pomocy, miał on jednak wiele cech których nie akceptowałem i ze zdaniem swoim nigdy się nie kryłem.
Cytat:
|
a mi jest bez roznicy czy to bedzie ciapek klapek czy inny Juzek albo Franek !!! wazne ze forum dziala , a ludzie tu zagladaja ! zawsze sie znajdzie jakis mlody gogus ktory wlasnie wczoraj poraz pierwszy wlaczyl computer i nie ma zielonego pojecia jak nagrac film czy muzyke ! zawsze chentnie mu pomoge !! a i gdzie sklep z rodzynkami tez mu pokaze , no chyba ze sam nie bede wiedzial ?
wiec jak bylo tak niech i bedzie !!!! pozdrawiam wszystkich |
Cytat:
|
Cytat:
Z forum i tak nie rezygnuję choć mało tu piszę, bo ono jest moje pierwsze "dziewicze". :D |
Cytat:
nie pcham się na to stanowisko, jeśli jakoś tak się stanie, że będę modem, a jak widać troche osób chciało by mnie zobaczyć na tym stanowisku to będę się starał spełniać swoją funkcję tak jak należy i bez żadnych udziwnień że tak powiem. Nie chciałbym nim się stać, aby było mi tu wiele gorzej nie mam takiego założenia bo to bez sensu. Wiem o czym myślą koledzy paput i jasut i kondolencje mnie trochę przerażają, ale Ciapek postara się nie dać, a dać rade ;) 8) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
NIe wiem, czy autor sie ze mna zgodzi - autor przez Ciebie zacytowany oczywiscie pozdr. |
Cytat:
Ja tez tu zostane. Rowniez malo sie ostatnio udzielam, ale nie mam zbyt wiele czasu na bezproduktywne siedzenie przed komputerem. Z raz dziennie jednak zagladam i czasami wypowiem sie w jakims topicu. Nie zamierzam z forum rezygnowac, bo przyzwyczailem sie juz do bycia tu obecnym. Konflikty zwykle mnie nie dotyczac, a jakiegos szczegolnego psucia sie atmosfery nie zauwazylem. Wszystko sie zmienia, rowniez forum. A czy zmiany te ida w dobrym kierunku? |
Cytat:
ale to normalne. wszak musimy pogodzić się z myślą, że pomału cd odchodzi do lamusa. a jego miejsce zastąpi dvd. |
Trzeba z tymn się pogodzic i żyć dalej, ale Sid był dobrym adminem, jak trzeba było to krzyknał głośniej na kogoś :) powodzenia w nowej pracy.
|
HEJ to kiedy zacznie się ta dyskusja z oddawaniem głosów na przyszłego admina bo ta dyskusja nie będzie się w nieskończonaść ciągnąć!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:19. |