Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   żegnam (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zegnam-31922/)

CIAPEK 29.02.2004 11:42

Cytat:

Napisany przez BD
Na spokojnie przygotujemy kilka propozycji na moderatorow. Nastepnie oglosimy ankiete i sami wybierzecie moderatora(ow). Mysle, ze to optymalne rozwiazanie bo ja nie mam zamiaru nikogo wam wciskac na sile.

moda to wy lepiej sobie sami wybierzcie, chociaż szczerze powiem, że niejeden zwykły user zna to forum lepiej niż "góra" razem wzięta. Ciekawe jak to będzie jak będą wybierać moda szczeniaki niekiedy zaglądający tu raz na miesiąc, nie wiem nie wiem, zobaczy sie...

Sid odszedł, forum dużo traci, lepszego moda nie ma i nie było, a czy będzie też wątpie :(.
A co do palenia mostów za sobą jak pisał BD to może Sid miał swoje powody, utrzymuje z Sidem kontakt na GG, nie znam go na wylot, ale znam na tyle żeby módz powiedzieć, że trzymam jego strone.

Banana Coctail 29.02.2004 12:11

Żegnaj Sid szkoda, że w atmosferze sporów i kłutni (min. ze mną).
Nie będzie jush Wielmożnego Złego Pana Admina oraz Admina.
Jeszcz raz żegnaj.

Patrixs 29.02.2004 13:48

Chciałem, zgłosić kandydature Ciapka na moderatora forum. Zakładając ankiete czy coś w tym stylu proszę nie zapomnieć umieścić go na niej.

Pozdrawiam

szef działu promocji "Ciapek Modem"
Patrixs

paja 29.02.2004 14:26

hmm szkoda, że SIDa nie będzie już ;( myślę sobie że to nie będzie już to samo forum ale zobaczymy SIDu może i był zły ale najlepszy tylko on wśród wszystkich moderatorów budził we mnie respekt!!

Patrixs masz rację ja też będe głosować na CIAPKA jeśli tylko się zgłosi1

Sprezyn 29.02.2004 14:35

mod powinien byc bezstronny i niewidoczny jak Thanatos.
Mam nadzieje, ze grupa trzymajaca wladze wytypuje
odpowiednie osoby (dlaczego to forum mi sie ciagle odswieza???!!!)

Gregg 29.02.2004 15:04

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
widze ze jednak zwykly user nie moze napisac tego na co ma ochote

dlaczego zniknely wszystkie linki...? [nie tylko moje]

Z tego samego powodu, dla którego stałeś się zwykłym userem. BD długo zastanawiał się i miał wiele wątpliwości zanim podjął decyzję. Swoją postawą udowodniłeś, że zadecydował słusznie. Nie jestem zwolennikiem cenzury (teraz się to nazywa chyba moderowaniem), jednak nie sądzę, żeby ktokolwiek o zdrowych zmysłach pozwolił Ci w salonie Idei reklamować Erę czy Plusa. Informuj więc o miejscu, w którym się obecnie udzielasz, innymi kanałami.

Y@nkee_PL 29.02.2004 15:05

jedno mnie boli
takie sprawy powinno sie zalatwiac po cichu, bez wypominania sobie czegokolwiek
bylo trzeba podziekowac za wspolprace, napisac cos milego i bylo by super, ale po co... trzeba psuc atmosfere, ehh.... :(

czero 29.02.2004 15:12

Szkoda :(. Ale coz, miejmy nadzieje ze SID bedzie jeszcze odwiedzac to forum jako zwykly user.
A co do wyboru nowego moda, to w tym przypadku popieram Sprezyn'a.

pawelblu 29.02.2004 15:44

Mi sie wysaje ze to poczatek konca - i nie chodzi mi tu o odejscie Sida, bo chyba nikt nie watpi w to ze cdrinfo to duzo wiecej niz sam Sid (choc on sam stanowil jego golym-okiem-zauwazalna czesc i to nie mala). Dlaczego wiec koniec ?? Zobaczcie jakimi tematami ostanio zajmuje sie forum. W 90% jest to OT lub n-te zapytanie o LG czy LiteOn (tylko zadawane subtelniej) i inne tematy klepane tyle samo lub wiecej razy. Przewalaja sie jakies pi3rdoly, np. super sensacje wyzszosci windowsa nad linuxem czy inne takie. Najgorsze jest to ze jedynie te tematy tak czesto przykuwaja uwage. Nie wiem czy pamietacie najpopularniejszy topic ostatnich czasow: Jak wywalic Piterniela z forum - n/c . Chyba nie o takie forum chodzilo.
A zeby dokladnie wiedziec o czym mowie to wystarczy poczytac ten topic w ktorym pozegannie Sida zmienilo sie w stype po Sidzie i licytacje stnowiska moda. Naprawde wartosciowych uwag tutaj jest kilka (z dyrekcji to chyba tylko Gregga, z userow to eloise, Ciapek, Yankee i Zorg). No coz ale trzeba sie przyzwyczajac - kampania sie zaczela...

BD 29.02.2004 16:22

Pawelblu - rowniez zaobserwowalem, ze praktycznie nie ma wartosciowych topicow na forum. Jednak moim zdaniem wynika to z faktu, ze wiekszosc ludzi bedacych tutaj od lat przestala sie udzielac na rzecz forum. Uznala, ze wie juz wszystko a nowym nie warto pomagac bo jest opcja SZUKAJ.

Jako ciekawostke polecam dzial o DVD - tam sa ciekawe dyskusje i ludzie chca pomagac i wspolnie rozwiazywac tematy. Co ciekawe wiekszosc ludzi zagladajacych do dzialu DVD nie bawie sie w wypisywanie postow na tematy w stylu tego.

pawelblu 29.02.2004 16:49

Hm - wydaje mi sie ze teraz wlasnie ten dzial (DVD) to bedzie perelka :)
Dzial o Zabezpieczeniach tez jest OK, ale troche za bardzo kameralny.

RiT2 29.02.2004 17:25

Jak zobaczylem ten topic cos we mnie peklo, zadrgalo serce. Sid opuszcza to forum. Chyba pora zwijac zagle!!! Zbyt wielu z nas zaglada tu coraz zadziej. Zegnaj Sid, chyba i na nas juz pora!!!

kraluk 29.02.2004 17:45

Cytat:

Napisany przez RiT2
Chyba pora zwijac zagle!!! Zbyt wielu z nas zaglada tu coraz zadziej. Zegnaj Sid, chyba i na nas juz pora!!!

Powiem Ci, że to jest chyba początek końca... Trochę wcześniej odszedł SoBaL, a teraz Sid... Nic to dobrego nie wróży :( Poczekamy, zobaczymy - może coś jeszcze odżyje.

Patrixs 29.02.2004 17:49

Piszecie, tak jakby ci co odeszli umarli... przecież oni żyją i mają się dobrze, ale pewne jest też to, miejsce po nich na forum zawsze pozostanie puste i nikt ich nie zastąpi.

Pozdrawiam

Patrixs

kraluk 29.02.2004 17:59

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Patrixs

Wow, ale szybko zostały zorganizowane kampanie wyborcze na moda :D:D Jak dalej pójdzie, to kto wie - może forum odżyje :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16.