Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.10.2005, 01:28   #16
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kiewas
polski złodziej wychodzi z założenia że wszystko da się ukraść... kumplowi włamali się na altankę na działce i za****ali grabie i szpadel, a że nic wartościowego poza tym nie było to mu porozpier***i grządki i krzaki ukradzionym sprzętem...
mam na działce domek drewniany, ale z alarmem i podłączony pod agencję

miejscowe żuliki wiedzą, że jak ich byki z agencji dopadną to nie będzie zgłaszania na policje tylko

ale to co przed domem....nowe grabie, szpadel itd. itp. poszło w diabły.

jakiś czas temu wleźli zbierać maślaki, sąsiad zobaczył i mówi, żeby się wynosili a oni ^%$#%^%$#@$%%$#@#$%$#@ więc zawołał rodzinę, dużą , to mało się nie zabili, tak wyrywali z mojej działki.

edit: a jeśli chodzi o psy to - mieszkam w Polsce to sukę mam z kaukazu i kundlicę do pomocy.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 08.10.2005 o godz. 01:36
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.10.2005, 02:58   #17
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
polska rzeczywistosc...
mi za******yli rower z garazu... prywatny teren....
pojechalismy tez kiedys w ramach ligi podworkowej na mecz na jakas wioche... powrot bez jednej pilki i dwoch licznikow rowerowych... mimo zwyciestwa nastroje... khem... ponure powiedzmy

a co sie dzieje w pociagach to juz przechodzi pojecie... inna sprawa ze niektorzy usilnie chca zeby ich ktos okradl... bo tylko kretyn idzie spac jadac samemu z wielka torba....
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2005, 08:16   #18
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
W pociagach to dzialaja zorganizowane grupy. Tam wcale nie trzeba isc spac, zeby cie okradli. Sami cie uspia.
Stary 08.10.2005, 09:19   #19
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
na trasie szczecin olsztyn chodzą uzbrojeni po zęby sockiści trasa jest znana z usypiania ludzi. Nie raz kogoś obili. Zawsze jechaleł w grupie ze strachu o życie Po za tym POLSKA to kraj dziwek, złodziei, wampirów żywiących się naszą krwią w postaci polityków, grup sprzedających fałszywe tic taci i szmaciarskiej policji, uważającej że interwencja jest potrzebna, jak mi utną głowę. Bo tak artykuł o groźbie karalnej mają w dupie

Powinni zmienić prawo. Broń ogólnie dostępna. I jak ktoś wejdzie ci na posesję....strzelaj aby tylko zabić fiuta
Stary 08.10.2005, 09:54   #20
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mojemu sasiadowi z ulicy juz kilka razy wybili szybe i na beszczelnego kradna poduszke powietrzna z laguny 2ki ! sa tak beszczeli ze nawet jak sasiad z okna sie wydziera to oni i tak robia swoje bo wiedza ze nim dojedzie policja oni spokojnie sobie odjada !! ale zawsze sie mozna pocieszyc ze to tylko poduszka a nie cale autko za 65 tys !!

pozdraiwam !
Stary 08.10.2005, 11:45   #21
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
u mnie w wakacje w piwnicy z suszarni podprowadzili kilka rowerow - goral sasiadki (juz drugi) mojej siostry, moj w czesciach (mogli powiedziec bo bym im piwo postawil za wynisienie bo mnie sie 2 lata tego zrobic nie chcialo) innego sasiada czyli lacznie 4 gorale i 2 skladaki
- moja mama 2 dni przed kradzieza pozyczyla rower kolezance
ja nawet wiem kto to zrobil tylko mam zwiazane rece bo tego nie udowodnie - niestety nawet na policji sie nie przyzna bo nie udowodnia ze to on a to juz nie czasy ze mozna bylo wsadzic jaja do szuflady i ja zamknac - ale on juz sie sadzil z policja ze go pobili - bo i tak bylo tylko nerwy im puscily i postapili moim zdaniem slusznie bo takich jak on s****ysynow osobiscie bym powybijal gdybym tylko mogl
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2005, 13:27   #22
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez demek
u mnie w wakacje w piwnicy z suszarni podprowadzili kilka rowerow - goral sasiadki (juz drugi) mojej siostry, moj w czesciach (mogli powiedziec bo bym im piwo postawil za wynisienie bo mnie sie 2 lata tego zrobic nie chcialo) innego sasiada czyli lacznie 4 gorale i 2 skladaki
- moja mama 2 dni przed kradzieza pozyczyla rower kolezance
ja nawet wiem kto to zrobil tylko mam zwiazane rece bo tego nie udowodnie - niestety nawet na policji sie nie przyzna bo nie udowodnia ze to on a to juz nie czasy ze mozna bylo wsadzic jaja do szuflady i ja zamknac - ale on juz sie sadzil z policja ze go pobili - bo i tak bylo tylko nerwy im puscily i postapili moim zdaniem slusznie bo takich jak on s****ysynow osobiscie bym powybijal gdybym tylko mogl
Powiem ci tak .... Policja ma metody.....wystarczy że powiedzą że gnój się rzucił.......był agresywny hehe
Stary 08.10.2005, 13:56   #23
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
bylo nieco inaczej - powiedzieli ze taki do nich przyszedl - a obili go dlatego ze zlapali go na goracym uczynku i sie tego wypieral, wyzywal ich i mowil ze chca go wrobic
mieszka w klatce obok mnie
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 08.10.2005, 14:01   #24
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez demek
bylo nieco inaczej - powiedzieli ze taki do nich przyszedl - a obili go dlatego ze zlapali go na goracym uczynku i sie tego wypieral, wyzywal ich i mowil ze chca go wrobic
mieszka w klatce obok mnie
ja bym go obił i niecykał się
Stary 08.10.2005, 15:15   #25
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

obije go przed samym wyjazdem
Stary 10.10.2005, 13:33   #26
Igloo
PiwoWar

Data rejestracji: 01.12.2003
Igloo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
na wszelkich rabusiów w domu mam niezawodny patent "sprzedany" przez byłego komendanta policji w Krakowie:
1) wchodzisz do domu i widzisz gościa jak cie okrada,
2) cichcem żeby cie nie usłyszał idziesz do kuchni czy gdzieś dżie trzymasz ładne duże kuchenne noże,
3) "kasujesz" typa jednym ciosem noża ale tak żeby gada zabić na miejscu,
teraz najtruniejszy punkt 4) TNIESZ SIEBIE GDZIEKOLWIEK "LUBISZ"
5) upewniasz się, że złodziej jest martwy,
6) jeszcze raz sprawdzasz, że koleś jest napewno ubity
7) siejesz panike, wzywasz sąsiadów, policje, pogotowie i co tam jeszcze.
8) zeznajesz odpowiednią wersje wydażeń policji.
w wypadku nie dopełnienia punktów od 3 do 7 nie biore odpowiedzialności za działanie algorytmu
Igloo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.10.2005, 13:53   #27
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Igloo
na wszelkich rabusiów w domu mam niezawodny patent "sprzedany" przez byłego komendanta policji w Krakowie:
1) wchodzisz do domu i widzisz gościa jak cie okrada,
2) cichcem żeby cie nie usłyszał idziesz do kuchni czy gdzieś dżie trzymasz ładne duże kuchenne noże,
3) "kasujesz" typa jednym ciosem noża ale tak żeby gada zabić na miejscu,
teraz najtruniejszy punkt 4) TNIESZ SIEBIE GDZIEKOLWIEK "LUBISZ"
5) upewniasz się, że złodziej jest martwy,
6) jeszcze raz sprawdzasz, że koleś jest napewno ubity
7) siejesz panike, wzywasz sąsiadów, policje, pogotowie i co tam jeszcze.
8) zeznajesz odpowiednią wersje wydażeń policji.
w wypadku nie dopełnienia punktów od 3 do 7 nie biore odpowiedzialności za działanie algorytmu
Rozumiem więc, że jeśli ktoś włamywacza zastrzeli, to musi się potem sam też postrzelić..?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.10.2005, 14:20   #28
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
niestety tak bo inaczej go posadza
takie mamy po***utane prawo, ze bronic ani siebie ani swojej wlasnosci nie mozesz, bo to by oznaczalo napasc na zlodzieja, nawet jesli cala zecz ma miejsce na twoim terenie czy nawet w twoim domu

ten kraj jest tak powalony ze chyba bardziej byc nie moze, choc jak patrze na wyniki wyborow to widze ze moze jednak byc gorzej...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.10.2005, 14:36   #29
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Rozumiem więc, że jeśli ktoś włamywacza zastrzeli, to musi się potem sam też postrzelić..?
tak samo jest jak napadnie cie dwoch typow a tym im spuscisz lomot - bedziesz mial bardziej przesrane niz oni jesli to zglosza
Stary 10.10.2005, 17:41   #30
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A jezeli im wtłuczesz i sąd dowie się że trenujesz sztuki walki to jesteś sądzony jak za napad z bronią

Twoje uprawnienia: