![]() |
ja nie mam... mam za to n-ke z dyskiem twardym :P
|
Stacjonarna nagrywarka może nie zmieścić się w koszu (to jeszcze zależy, jak do niego wpadnie).
|
Poniedziałek? :blink:
|
No właśnie chodzi by znaleźć taką, co do kosza za szybko nie poleci :D
|
Wal o co biega :)
|
Odezwe sie na PW :D
|
znów koszykówka ??
:> |
Wiecha kosze zdemontowała,
powiedziała, że możemy w bejsbola zagrać, może to nie głupi pomysł, bo w stacjonarną, bejsbolem, to po pijaku powinienem trafić:sciana: |
Cytat:
|
naraz :hmm:
|
Cytat:
Cytat:
Niestety mały haczyk - nie mam pojęcia jaka może być nagroda :D P.S. Odsyłanie do wyszukiwarki jest odpowiedzią chybioną... i gruntownie przeze mnie wybadaną (niestety nie było specjalnie co badać :/). Po kilku latach od udanego zakupu DVD playera znowu dochodzę do wniosku, że rynek niewiele sensownego oferuje. Poprzednio musiałem samodzielnie zmodyfikować firmware, by być zadowolonym z seryjnego produktu :/ No ale nie ma się co dziwić - kto by wspierał konsumentów, którzy szukają dobrego odtwarzacza divxów - przecież to potencjalne piractwo! Kup se /zmasteruj DVD-Video - tam jest regulacja napisów i innych cudów by default. |
@Nol
to już nie musi się w koszu mieścić rozmiarowo ?? bo chyba chodziło o to aby podczas rzutu (celnego oczywiście) przelatywał przez obręcz i siatkę :taktak: |
Wiesz, mój tok postępowania jest taki, że jak w pierwszej iteracji nie znajdę tego, czego szukam, to w drugiej już trochę się poddaję i obniżam wymogi :D
Wygląda na to, że w jednym urządzeniu dobrej nagrywarki i odtwarzacza divx'ów nie znajdę, a szkoda, bo miałem zamiar zrezygnować z obecnego odtwarzacza (skądinąd dobrego, tylko po co dwa różne sprzety do tego samego medium...). |
Oj to straszne śledzenie...
|
Rychu ci skombinuje pralkozmywarkonagrywarkę z napisami, jakie chcesz.
Może nawet będzie pełna dysków w środku. |
Jak Rychu doda opcję frezowania, to kupuję! :D
|
frezowanie będzie po upgradzie firmware
|
A wiercenie?
Mam wiertło odpowiednie. Potem gwintowanie na fi 8 |
Cytat:
|
A umyles ?
|
kazde ziarenko soli, ktorym byly zasypane, przeplukalem woda :matrix:
|
Zdrowych i Wesołych Świąt wszystkim ;]
|
dzienx i wzajemnie :spoko:
|
Grzeniowi wysłałem światecznego SMSa, ale chyba znowu telefonu nie ma pod sufitem, bo raport doręczenia milczy :D
P.S. Do Rycha i reszty nie mam numeru, więc nie bić :D |
Nie masz raportu?
Doszło, doszło :) |
Ja też wysłałem i też dostałem. Dziękuję. Mam nadzieję, że moje dojszły :)
|
eh, a te plany zlotu sylwkowego...
|
ciiicho bydź!
w toku...som w toku. |
Z powodu (powód) wszystkie zloty odwołane do odwołania.
|
nie moze byc :wow:
|
a jednak :sciana:
|
Rycho to kret
Od kreciej roboty |
Zaraz sie Rycho okaze rycerzem na bialawym koniu.
zobaczyta |
chyba na kobaltowym
złamanym :haha: |
złamasem ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:56. |