![]() |
mi się udało. ściągam
|
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/g przyznaj sie. Swoja droga cos bardzo lubisz ta litere "g" Na pierwszym linku sprawdzilem caly alfabet i lipa:haha: |
Cytat:
i dzieki temu ja nie moge wepchnac :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bartek - w Coppermine moze i wygodnie sie w miare oglada, ale za to sciaga beznadziejnie
ciagle czekam na link do ftp ze zdjeciami sprzed 2 lat :haha: obiecany na zlocie :haha: |
Cytat:
|
@ Bartez
http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/ To jak w końcu, wrzucisz tu foty, czy nie :hmm: Na razie widzę tylko z 2007 roku :D |
Hmm, sprzed 2? Wydaje mi się, że gdzieś podawałem, ale mogę wystawić jeszcze raz :)
|
dokladnie
kazdy chce zobaczyc - to zrozumiale tyle, ze jak 3 oglada to juz nikt nie moze wrzucac wiec proponuje dac na wstrzymanie z tydzien, upload troche trwa jednak |
Cytat:
|
Zmieńmy hasło na FTP, a ja w międzyczasie zacznę wrzucać zdjęcia na swoje konto Rapidshare - ludzie będa mogli sobie ściągać do woli ze spora prędkością (mam konto Premium).
//edit Dajcie znać melagowi, by zabił serwer i zmienił hasło, bo limit 3 użytkowników i chęć oglądania przez wszystkich skutecznie uniemożliwi jakiekolwiek operacje na zdjęciach. |
@nimal i kto chce:
Kod:
http://www.cdrinfo.pl/zlot/zlot2007.tgz |
Oprócz Nimala i Czechoja, którzy nie wrzucili fotek, udało mi się wyssać bezproblemowo wszystko :) Chyba zainteresowanie ekscesami wzrosło, skoro serwer się zatkał :)
|
dzieki Bartek :)
|
Miałem wrażenie, że nie tylko oni jeszcze wrzucają. Ja co prawda skończyłem upload, ale tylko dlatego, że więcej fot zrobiłem aparatem Czechoja, niż swoim :D W tej chwili na moje konto RS ładują się foty grzenia i moje - będą za godzinę dostępne dla szerszej publiczności, a FTP niech zostanie prywatny na nasze potrzeby (i tak jest dość wolny, więc nie ma sensu tego stanu pogarszać).
|
Cytat:
|
335 ;)
|
W górach wolny internet... Już połowa ;)
|
A wy sobie ściągajcie i oglądajcie.
Miłych wrażeń :szczerb: |
Linki RS (zostawcie już w spokoju to FTP):
//ciach |
dzieki Nol
sciagam a tymczasem na serwku sa juz moje zdjecia z Olympusa <- mozna ssac w tej chwili leca filmy Ani z LG i moga leciec do nocy albo i jutro rano sie dokoncza, wiec na razie nie radze pobierac (moga byc pourywane) - dam znac ostatnia paczka, zdjecia z Pentaxa, chyba dopiero jutro rano |
Cytat:
|
Cytat:
coś się chyba daty pokićkały :hmm: |
Cytat:
|
Kolejny link, tym razem do zdjęć popsa:
//ciach (~130MB) |
Cytat:
:> |
a porpos tych staroci (link byl na moja prosbe ;) )
rozumie, ze w paczce nie ma zdjec ode mnie (dla mnie to dobrze :) ) a co to tajemniczy katalod 10008 - wyglada na jakies skany ktos mial analoga? zdjec tych nie ma w Copppermine |
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/index.php?cat=10008 |
nimal, Twoje powinny być w katalogu 10006. A 10008 to zdjęcia Agusi: http://www.cdrinfo.pl/zlot/g/index.php?cat=10008
|
a, do user galleries nie zagladalem (moje i inne sa pietro wyzej)
THX za wyjasnienie a co do moich zdjec... no jakbym nie patrzyl to ich nie ma w tej paczce ;) ale mi to nie przeszkadza :D wielkie dzieki za linka w kazdym razie :D |
Ok, na tą chwilę to ostateczna lista zdjęć (resztę sam muszę ściągnąć):
//ciach Uwaga: archiwum Melaga należy ściągać jako całość, tj. wszystkie części - inaczej się nie rozpakuje. //edit P.S. Resztę wstawię jeśli się dopcham do FTPa. Niech Melag zmieni to hasło... |
Pops zupełnie inaczej wygląda w dłuższych włosach :)
|
****a jakiś złamas skasował zdjęcia na FTP-ie ((
Udostępnienie publicznie hasła nie było dobrym pomysłem :nie: Serwer stoi na nowo (nowe hasło), ale po co... :'( |
Przed chwilą ściągałem filmy i zameldowało błąd w trakcie :(
Cholera, chyba nie ja skasowałem:'( |
lol, zaraz, to to wylogowanie przed chwila to bylo z powodu usuniecia wszystkiego?
o q. znajdz w logach kto poszlachtujem :ban: |
Cytat:
|| tak to TY ....:taktak: |
dobra, malo to to smieszne
proponuje: linki do wiekszosci zdjec sa pozyzej podane prze Nola ja swoje wstawie na wlasnego ftp tylko do odczytu filmy mi juz nie wejda :( osoby, ktorych zdjecia nie sa w linkach Nola, niech uploaduja raz jeszcze zdjecia do Melaga (jezeli nie sa w stanie zapewnic wlsanych ftp), jakos to potem wystawimy dowcipnis zostnie zidentyfikowany i ukarany |
Ostatni log z 19:02, IP 78.*.***.**
To nie musi być to IP. |
Moje IP zaczyna się na 78, ale wszystkie zdjęcia ściągnęłam przed 16 i potem z ftp się nie łączyłam a o 19 nie było mnie w domu
|
O lol, dostaję PW od Melaga, patrzę, a tam zdjęcia przez kogoś wykasowane... Ku... ;/
//edit Niech się lepiej sam giej jeden przyzna... Nie wiem, niech wymyśli, że po pijaku się pomylił - cokolwiek - bo w celowe działanie wolę nie wierzyć (a raczej wolałbym nie komentować). |
Bo userowi nigdy nie daje się uprawnień do kasowania folderów/ plików na ftp!
|
Zetoxa za udostępnienie hasła do FTP będzie stawiał na następnym zlocie :piwo: :D
Grzeniu -> Melag nie miał wyjścia - upload zdjęć jest równoznaczny z nadaniem prawa modyfikacji plików. Nie zakładał, że ktoś z nas je wykasuje... |
Moje IP 81.190.**.***. To chyba nie ja :). Jestem trzeźwy (niestety)
|
to linux - troche mozna w uprawnieniach pogrzebac
np 774 zamiast 777 w prawach pliku ale wtedy by kazdy musial wchodzic z wlasnego logina nie wazne - stalo sie i sie nie odstanie |
Jak to wszystko czytam, to dochodzę do wniosku, że ZLOT się udał, bo nadal nie możecie zejść na ziemię :D
Ciągnę foty, z rapida Nola. |
czemu zamiast zlotowicze mowicie o sobie zlamasy ||
|
bo to gieje i pijaki ||
|
Nol, udalo Ci sie ocalic cos jeszcze?
|
Mnie nie było w momencie zbrodni przy komputerze...
W wolnej chwili wrzucę jeszcze raz zdjęcia na ftp. Nie zazdroszczę tylko nimalowi ;) |
Ania też zazdrości? :O :P
|
Ania Nimalowi, Ania Ani, czy Ania mi? :hmm:
Bo ja Nimalowi nie zazdroszczę wysyłania od początku... |
Linux to zlo
Kto zmienil usera - bo mnie nie wpuszcza nawet z domu:sciana: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko byście sobie stawiali! ZBOKI!!
|
same, przeraźliwe zboki :sciana:
|
Ja jestem tylko przeraźliwy. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
moje juz leca na inny adres :) udostepnie Zlotowiczom
wiec prosba, zeby Ci, ktorych zbackupowac Nol nie zdazyl, tez wystawili, ale wepchneli na ftp znowu - udostpenimy :D |
Wpycham, ale jak patrzę na prędkość, to lepiej na butach płyty roznosić po Polsce :)
|
szumi narobiliscie, zamiast podeslac Bartezowi i mozna by bylo juz ogladac :sciana:
|
przyznawać się kto F8 wciska dla zabawy :klnie:
|| |
Obejrzałem fotki. Pops miał najczęściej przechył w prawo. Reszta nie lepiej. :haha: :mruga:
|
Cytat:
|
Na czczo?
|
Po pierwszej lufce, druga już nie jest na czczo!
|
Cytat:
ale dwa lata czekac, az bede mogl sciagnac :haha: zdjecia beda za godzine filmy jak chcecie? jutro na you tube? jutro do Melaga? czy za dwa dni czyszcze moj serwer i tam ZAMIAST zdjec? czy w ogole? :> |
Na razie gdzie by nie bylo i tak sie nie dopchalem :sciana:
|
Wolę opcję Melaga lub Twojego serwera :)
|
Cytat:
|
Powiem tak: w zasadzie tylko Nol się spisał, bo nie kombinował, tylko po ludzku wrzucił foty na rapida. Można bez problemu ściągnąć i obejrzeć...
|
//ciach
zdjecia w komplecie filmy dam jak ktos zrobi mirrora przynajmniej zdjec z Pentaxa |
Cytat:
|
Cytat:
|
W koncu ogladniete - same ZBOKI i PIJAKI:haha:
|
A czego się spodziewałeś?
Zdjęć ssaków leśnych spod Antonina? |
Cytat:
|
wiec zdjecia usuwam i powoli wrzucam filmy
jak beda siedziec (pewnie jutro) dam linki |
Wrzucaj :)
|
a Ty swoje zdjecia :D
|
Nie miałem aparatu :( Dziecko na żagle zabrało. Mogę jakieś fotki, które córa robiła przedstawić :)
|
Jarson i Laser są na ftp
|
wiedziałem, że mają się ku sobie :P, a Ty to masz pozwolenie na awatara||
|
Mocna ta przyprawa była, nie da się ukryć. :haha:
//ciach |
Terminator!
|
deTerminator :>
|
Krokodyl chyba. :D
A ja nadal tego zdjęcia nie widziałem... |
|
Cytat:
Pozwoliłam sobie wyciąć fragment zdjęcia i go powiększyć Załącznik 51931 |
Trzeba uwazac jak sie z nim pije :D
|
//ciach
jutro dojda kolejne 3 filmiki i to bedzie koniec z mojej strony (a w zasadzie z moich flashy ;p ) |
ssie sie juz:D
|
Uaktualniona lista zdjęć:
//ciach Uwaga: archiwa Melaga/Jarsona należy ściągać jako całość, tj. wszystkie części - inaczej się nie rozpakują. Zdjęcie krokodyla celowo usunąłem z paczki na koncie Rapidshare - w końcu przedstawia ono dom Grzenia, a ja nie czuję się upoważniony, by udostępniać go publicznie. Zdjęcie znajduje się na FTP i jest do pobrania dla uczestników zlotu. |
btw: filmiki na moim serwku poleza min ok miesiaca
zdjec juz tam nie ma |
U mnie będzie mirror wszystkiego :)
|
niestety nie mogę dostac się do melaga więc poczekam ze swoimi zdjeciami razem wychodzi ok 1,1 GB - 214 zdjęć
EDIT jest tu gdzieś popsik? EDIT II już pcham coś na melaga :) |
Czechoj -> jeśli nie obrabiałeś jakoś swoich zdjęć, to mogę je powoli zacząć wystawiać - Laser wydobył w trakcie zlotu Twoją karte pamięci i w ten sposób mam zdjęcia (przynajmniej te z piątku i soboty, do naszego wyjazdu).
|
wrzucam je właśnie na ftp melagowego :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:56. |