![]() |
@nimal, co to jest to "coś" kwadratowego na obiektywie? Filtr szary? Wiem, że ludzie montują ale to Twoje "coś" jest dosyć grube (osłona przeciwsłoneczna??)
|
moja całość juz na FTP Melagcia załadowana :)
|
Cytat:
Ponad 1 giga! To się będzie ściągać RUSKIROK. |
Cytat:
to wielkie cos to oslona przeciwsloneczna (standardowej nie zalozysz jak masz adapter Cokina zamontowany) a tam bawilem sie filtrem Star 4, stad to cale pudlo oslony p.sloneczne Cokina sa o tyle fajne, ze sa modularne - zalenie od ogniskowej mozesz miec glebsza lub plytsza jestem w ogole fanem systemu Cokina - raz kupujesz, pasuje na wszystkie obiektywy, mozliwosc winietowania minimalna itd itd |
Cytat:
|
Masakra:D Na Rapida będę to chyba tydzień uploadował :D
|
//ciach
linki do filmow, ktore wrzucilem wczesniej sa tu //ciach to by bylo wsio ode mnie :) |
Rycho uaktualnil bys avatara:haha:
|
Filmy ściągnięte. Foty Czechoja w trakcie :)
|
cóż za znajome twarzyczki :D
|
Od kiedy to sportowcy pala cygara :wow:
Dwa, co ten zbok robi ciagle na tym filmiku - A rycho tylko na to patrzy i patrzy:P Załącznik 51933 |
Cytat:
|
to wszystko zly wplyw ZLA Antoninskiego ||
|
Cytat:
|
wstydzcie sie:sciana: - potem dzieci stron forumowych nie moga ogladac :sciana:
|
Czy ftp działa?
|
Mi działa
|
dziwne mi tez dziala :szczerb:
220 xxxx FTP server (SunOS 5.8) ready. User xxxx:(none)): root 331 Password required for root. Password: 230 User root logged in. ftp> pwd |
Cytat:
A któż z forumowiczów ma Canona 50D ;)? |
Cytat:
|
Mnie już też
|
Filmy załadowane - podzieliłem je na 3 częsci, które można ściągać niezależnie:
//ciach |
Tak sobie patrze, czytam i wnioskuje po niektorych wypowiedziach i jakze to dokladnych analizach fotek i filmow ze niektorzy bardzo zaluja tego ze nie mogli byc ...
|
Bali się być!
Bali! |
A nie było czego ;)
Ja nawet Policję przy domku miałem, potem mieliśmy wszyscy :fiu: |
|
Haaa to sie wydało czemu tak ciezko Was było wyrwac z domku, ukrywaliscie sie przed nimi ... no ładnie.
|
Powiedzcie mi, jakie są limity na rapidshare dla free user ? Ściągnęłam pierwszą część filmów, kiedy będę mogła ściągnąć kolejną ?
|
@Aga - polecam rapidshare auto downloader :spoko:
Wklejasz wszystkie linki, a program sam dba już o wszystkie limity itp. |
Bartez, musisz uaktualnić grupę "zlotowicze" ;)
|
Cytat:
|
Mnie jeszcze zostały 24 foty do zassania :)
|
A mi jeszcze z milion, właśnie się zabieram...
Może by tak skorzystać z tego rapitszarę ałto dołnlołader? :hmm: |
Wystawiłem ponownie swoje zdjęcia na FTP-ie.
|
Mam już wszystko:jupi:
|
Zassałem jeden filmik aby zobaczyć toto i jeśli cały zlot tak wyglądał jak na tym jednym filmiku (kto to jest ten nabzdyngolony z browarem w puszce w jednej i kuflem w drugiej ręce ?:szczerb:) to nic fajnego nie było. :P Tyle drogi aby się napić to wg mnie nieporozumienie i nuda :D Więc niech ktoś napisze, że impreza nie kręciła się dookoła kielicha bo to smutne by było:P
A ta nagrywarka do spalenia to powinien być prawdziwy "blurej" :D |
Ty Patrix to jakiś dziwny jesteś...
Nie wiesz, że spotkanie przy kufelku ze znajomymi, to bezcenne doświadczenie? Za wszystko inne możesz zapłacić kartą mastercard... |
O komputerach, nagrywarkach itp. możemy rozmawiać codziennie na forum (najlepiej z takimi smutasami jak Patrix :)) Na zlotach trzeba się napić i gadać o dupach! (Moja karta graficzna jest do dupy :))
|
Patrix, ty chyba stara dupa jesteś :sciana:
PS. ta nagrywarka to był prawdziwy blurej :spoko: a ta druga to był prawdziwy żubr-rej:spoko: |
spotkać się z ludźmi z netu - BEZCENNE
nawet jak maskę ma się później do wymiany :taktak: P.S. a ja myślałem, że to ja stara dupa jestem :sciana: ;) P.S.2 piwo to jedno, spotkanie to ta najważniejsza część |
W każdej szanującej się organizacji są spotkania biznesowe i integracyjne. Antonin jest miejscem do spotkań integracyjnych!!
Patrix, miałeś zastrzeżenia, że jeden z kolegów chodził z puszką i szklanką. Nie każdy lubi chłeptać browca "z blachy". Kolega kulturalnie polewał sobie do szklanki!! |
no właśnie, bardzo kulturalny :sciana:
|
....i giej,
jak Rycho z Terminatorem wymiękli, to prócz picia pisaliśmy jeszcze wierszyki || |
na papierze toaletowym?
|
:hmm: to w koncy byl zlot cdrinfo czy giejow:hmm:
|
Cytat:
|
Zbokow, pijakow, rozumie, lubie, szanuje.
Giejow juz niekoniecznie :hmm: |
Wiecie co?! Jestem przeciwnikiem ślubów gejów!
Jestem przeciwnikiem wszelkich ślubów. :] |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 51957 Ot, powyżej masz zdjęcie zrobione jeszcze tego samego dnia, którego byliśmy z Anią i Hedgehogusem w Antoninie. Podejrzewam jednak, że gdybyśmy chcieli się umówić na tego typu eskapadę ze zlotowiczami, to weekend majowy by minął, zanim byśmy ustalili, czy jedziemy w góry, nad morze, na żagle na Mazury, czy na krokodyle do Grzenia... |
@Jarson Ty jedyny normalny tu jesteś :)
na eskapady owszem umawia się przed zlotem, w dzień to jakiś wypad a pogadać można wieczorem i nawet całą noc (nawet bez flaszek, piwko starczy). Jarson właśnie uratowałeś honor zlotu. |
Cytat:
|
Cykliści nie piją...
|
To znaczy, że donoszą...
|
Tak mówią...:taktak:
Są po prostu uprzejmi i "życzliwi" |
Cytat:
|
Przede wszystkim uważam, że nie można oceniać zlotu na podstawie parominutowego filmu. Byłam na zlocie 2 x, więc wiem co mówię.
|
jak sie na miejscu nie jest to atmosfery sie nigdy nie zrozumie
a ta atmosfera w tym towarzystwie jest naprawde super o czy swiadczy chocby fakt powtarzania zlotow regularnie i fakt, ze wiele osob przyjezdza po raz kolejny Melag odpal ftp wywalilo mnie na 5 zdjec przed koncem i nie moge sie wbic :D Melag odpal ftp wywalilo mnie na 5 zdjec przed koncem i nie moge sie wbic :D |
Cytat:
|
a gdzie sie podział pierścionek zaręczynowy:ysz:
|
Może Iwona wie :hmm:
|
Powiesiłem na ścianie :szczerb:
|
dziadu a czemu nie na palcu :P
|
a to taki piekny moment byl :D
|
Oświadczyny :hmm:
|
Co to za Dziady :D
|
no co wy, zaręczyn nie widzieliście :wow:
|
Cytat:
Cytat:
P.S. takie zaręczyny mnie minęły :sciana: :szczerb: |
A ta wysypka już wam zeszła?
|
a ja mampytanie
- KOSZYKÓWKA BYŁA :hmm: |
Za mojego pobytu nie.
|
potem tez nie
pilki KTOS zdazyl spalic :fiu: |
Cytat:
|
Nie wiedziałem, że Rycho zapisał się do Młodzieży Wszechpolskiej, że zamawia po pięć piw, to wiedziałem. :D
//ciach |
jakże ON odmłodniał :wow:
|
Od początku zlotu do jego końca co najmniej o pięć lat...
Sen to zdrowie, jak to mawiają :D |
oj, wyspał się ten Rychu, za cały zlot,
koszykówki nie było z prostego powodu, nie było kosza:sciana: przegnił był i odpadł:( |
Kto dostal kosza, a tak czytalem cos wczoraj...
|
Cytat:
|
ZLOT do poprawki!
|
Mów gdzie i kiedy!!
|
Tak się zastanawiam...
|
Uważaj, bo się Wam zlecimy... :)
|
kiedy, kiedy , kiedy :ja_chce:
|
Nigdy nie byłem w Szczecinie :)
|
Dzik jest cały w szczecinie. :czytaj:
|
w szczecinie zamieszkuje dobro narodowe :sciana:
|
Sie porobilo...
|
co tak mało:>
dolar słaby jest :sciana: |
A tymczasem *** zaczął pić. Skończyło się na tym, że musiał auto zostawić w miejscu imprezy... A na zlocie to nie chciał :D:D:D
//edit by nimal: troche powycinalem na prosbe zainteresowanych |
Cytat:
A ten wyraz twarzy to skąd? /edit: :szczerb: |
pewnie brzuszek go bolał, lu zobaczył coś gorszącego - zdziwienie na twarzy :hahaha:
|
Ja myślę, że już wtedy czuł kaca z dnia wczorajszego :D
|
Cytat:
On mi wygląda na mocno zdziwionego tylko czym >? |
Zatwardzenie? :w00t:
|
Na prosbe kilku zlotowiczow w najblizszym czasie z watku znikna wszystki zdjecia i linki do zdjec. Zlotowicze, ktorzy nie zdazyli dotychczas zdjec dociagnac proszeni sa o kontakt na priv - poudostepniamy. Dzial jest otwarty, dostepny takze dla gosci, nie kazdy zyczy sobie upowszechniania wlasnego wizerunku i pewnych informacji.
|
Popieram.
|
Zaraz usuwać...Czarne paski na oczy dać i git! :D Mogę to zrobić. :rotfl:
Następnym razem trzeba zrobić umowy uczestnictwa w zlocie. Notarialne. :\ |
Cytat:
;p |
Czy avatary i konta tez poznikaja ||
|
Ja już po linku i myślę "dowiem się, kto to" (jak gdybym bez tego nie wiedział :P), a tu zonk... Dobrze, że Nimal pod spodem wszystko klarownie i jasno wytłumaczył ;)
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:56. |