![]() |
Krakow to jest sluszna koncepcja! :spoko:
Chociaz Krakow to ZLO! :taktak: |
Byłem dawno temu na dworcu w Krakowie.
Nie podobało mi się. |
Bo śpi się na ławce, anie pod nią!
|
jak ostatnio bylem na dworcu w Krakowie to mnie nie wpuscili
spedzilem 2 godziny zimna noca na peronie czekajac na pocisk do Pyrogrodu na sasiedniej lawce byl pijaczek, zebym przypadkiem z samotnosci sie nie zdrzemnol poza tym fajnie bylo :P |
Jak mnie dawno nie było w Krakowie. Super miasto i fantastyczne imprezy.
|
Cytat:
Dworzec w Krakowie też mi się nie podoba , i do tego śmierdzi :ysz: Prawdopodobnie byłem tam w dawno temu :P Mnie się też nie podobało ;) |
Zlot na dworcu? :O :idea:
Tego jeszcze nie było :D |
Zlot na dworcu, nocleg w kanałach, mam nawet odpowiednie ubrania. :spoko:
|
Dworcowe jedzenie i piwo VIP. Brzmi swietnie! :-)
|
Ustaliliście coś ?
Czy dalej w dupie ? Tak się tylko pytam :) |
Zlot 2014!
Bez owijania w bawełnę:
- miejsce: tradycyjnie Antonin (dla tych co nie byli >>KLIK<< >>LIDO<<) - termin 20.06 - 22.06 - cena za domek (2 lub 3 osobowy) - 120zł/doba - obecna lista uczestników: - superrrmario + Asia (20.06-21.06) - Bartez + Ewa (pełny turnus) - Czechoj (pełny turnus) + Aldona (z doskoku) - Grzeniu + Ania + pociechy (z doskoku, ale pełny turnus :D) - melag + Iwcia + Dzidek (pełny turnus) - Zetoxa ? - na 50%, proszę o pilne potwierdzenie. - Pops ? - na 50%, proszę o pilne potwierdzenie. Domki mamy już zarezerwowane. Kto chciałby uczestniczyć w zlocie, proszę o info w tym topicu i o rezerwację noclegu pod nr stacjonarny recepcji : (062)734 81 27 Jeśli ktoś ma wątpliwości lub chciałby o coś dopytać, proszę śmiało zadawać pytania w tym temacie. toast2 :ognicho: |
Cytat:
Jak coś, to mamy 1 miejsce z Krakowa (lub 2, jeżeli Zetoxa nie potwierdzi). |
:spoko:
Kogo przywozicie z sobą? |
Póki co Zetoxa wyrażał chęć zabrania się :) Czekam na potwierdzenie.
Czołgista, a Ty jak? Nawet nie próbuję sobie przypomnieć, ile lat temu się widzieliśmy ostatni raz. |
Tak z pobieżnego liczenia miejsc w samochodzie wyszło mi, że już kogoś (poza Zetoxą) zabieracie.
Jest jeszcze opcja z Popsem - ma się odezwać. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:01. |