Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   zmienilem stan (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zmienilem-stan-36716/)

andrzejj9 07.07.2004 13:41

Cytat:

Napisany przez nimal
Loczek - tak sie to wlasnie zaczelo
wiele lat temu , jak zaczynalem sie spotykac z Moja Ukochana, miala kiedys zly humor i powiedziala ze tylko maltizers jej go poprawia
ciemna noca wylecialem z akademika i jak glupi szukalem tych czekoladek po jezycach (dzielnica poznania), zeby bylo smieszniej zaczol padac deszcz - po godzinie wrocilem zmokniety z czekolada (moje poswiecenie nadrobilo roaznice miedzy czekolada a maltizers) - do dzis to sobie opowiadamy :)

zycze Wam wszystkim zebyscie mieli wiele takich wspomnien ;)

:spoko: :)

nimal 07.07.2004 13:28

Loczek - tak sie to wlasnie zaczelo
wiele lat temu , jak zaczynalem sie spotykac z Moja Ukochana, miala kiedys zly humor i powiedziala ze tylko maltizers jej go poprawia
ciemna noca wylecialem z akademika i jak glupi szukalem tych czekoladek po jezycach (dzielnica poznania), zeby bylo smieszniej zaczol padac deszcz - po godzinie wrocilem zmokniety z czekolada (moje poswiecenie nadrobilo roaznice miedzy czekolada a maltizers) - do dzis to sobie opowiadamy :)

zycze Wam wszystkim zebyscie mieli wiele takich wspomnien ;)

andrzejj9 07.07.2004 13:26

Cytat:

Napisany przez Loczek
andrzejj9 zawsze mozesz powolac sie na milosc i powiedziec "Kochanie bardzo sie staralem, bo ciebie kocham ale nie znalazlem czekoladek...."potem mozesz opuscic glowe i pasc na kolana blagajac o wybaczenie :)

Moi? Toż to nie ja tutaj staję przed problemem niesatysfakcjonującego zaopatrzenia poznańskich sklepików ;)

Loczek 07.07.2004 13:20

andrzejj9 zawsze mozesz powolac sie na milosc i powiedziec "Kochanie bardzo sie staralem, bo ciebie kocham ale nie znalazlem czekoladek...."potem mozesz opuscic glowe i pasc na kolana blagajac o wybaczenie :)

andrzejj9 07.07.2004 11:13

Cytat:

Napisany przez nimal
tak tez myslalem
niestety nie w kazdym supermarkecie sa - ja akurat jezdze tylko do macro lub selgrosu, a na codzien zaopatruje ie w malych sklepikach
no coz trzeba sie bedzie przejechac gdzie indziej ;)

wiec i Tobie SMACZNEGO ;)

No to stary, w Macro to Ty kupisz zapas na cały rok (tylko najpierw weź kredyt ;) :)

I dziękuję, wzajemnie, jeśli uda się Wam gdzieś je znaleźć :)

nimal 07.07.2004 11:06

tak tez myslalem
niestety nie w kazdym supermarkecie sa - ja akurat jezdze tylko do macro lub selgrosu, a na codzien zaopatruje ie w malych sklepikach
no coz trzeba sie bedzie przejechac gdzie indziej ;)

wiec i Tobie SMACZNEGO ;)

andrzejj9 07.07.2004 10:56

Cytat:

Napisany przez nimal
andrzejj9, tak to te czekoladki :D btw: nie wiesz gdzie to mozna kupic ;) Zona sie pyta :banan:
wielkie dzieki za zyczonka for ewrybady :banan:

podejrzewam, że w każdym supermarkecie. Z mniejszymi sklepikami może być problem, bo to nie są tanie czekoladki (a właśnie, coś za coś - będziesz się musiał trochę wykosztować ;) ), więc pewnie na chybił trafił.

W sumie może sam sobie kupię, bo o ile dobrze pamiętam, były całkiem niezłe :spoko:

forest 07.07.2004 00:32

Nimal, gratulacje!
Cieszymy się razem z Tobą!

to się nazywa męska decyjza
F.

smolik 05.07.2004 22:39

No to najlepszego :banan: :sluze:
I dobrych stosunków z teściową :)

MacGyver 05.07.2004 22:34

Cytat:

Napisany przez nimal
zmienilem stan skupienie - z wolnego na sparowany :D czyli sie ozenilem :)
co niektorzy juz wiedza, reszte wlasnie chce niniejszym poinfomowac :D
fakt ten nastapil 3 tygodnie temu, 12 czerwca, i jest wspaniale!!!!

Najlepsiejszego i powodzenia na nowej drodze życia :spoko: :sluze:

M@X 05.07.2004 22:33

Gratulacje rowniez z mojej strony - minimum zlotych godow ;-D

Mirek-1977 05.07.2004 22:01

"no Woman No Cry"

surff 05.07.2004 21:52

...spóźnione ale szczere życzonka dla Młodej Pary.
Stary, szystkiego najlepszego.!!!

kraluk 05.07.2004 19:22

Najlepszego na nowej drodze życie! :spoko:
:zespol:

Eliasz 05.07.2004 18:28

Ja oczywiście też życze wszystkiego najjjjjjlepszego i powodzenia w...ekhm... no wiecie, nie tylko w nagrywaniu płyt ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:32.