Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   zmienilem stan (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zmienilem-stan-36716/)

forest 07.07.2004 00:32

Nimal, gratulacje!
Cieszymy się razem z Tobą!

to się nazywa męska decyjza
F.

andrzejj9 07.07.2004 10:56

Cytat:

Napisany przez nimal
andrzejj9, tak to te czekoladki :D btw: nie wiesz gdzie to mozna kupic ;) Zona sie pyta :banan:
wielkie dzieki za zyczonka for ewrybady :banan:

podejrzewam, że w każdym supermarkecie. Z mniejszymi sklepikami może być problem, bo to nie są tanie czekoladki (a właśnie, coś za coś - będziesz się musiał trochę wykosztować ;) ), więc pewnie na chybił trafił.

W sumie może sam sobie kupię, bo o ile dobrze pamiętam, były całkiem niezłe :spoko:

nimal 07.07.2004 11:06

tak tez myslalem
niestety nie w kazdym supermarkecie sa - ja akurat jezdze tylko do macro lub selgrosu, a na codzien zaopatruje ie w malych sklepikach
no coz trzeba sie bedzie przejechac gdzie indziej ;)

wiec i Tobie SMACZNEGO ;)

andrzejj9 07.07.2004 11:13

Cytat:

Napisany przez nimal
tak tez myslalem
niestety nie w kazdym supermarkecie sa - ja akurat jezdze tylko do macro lub selgrosu, a na codzien zaopatruje ie w malych sklepikach
no coz trzeba sie bedzie przejechac gdzie indziej ;)

wiec i Tobie SMACZNEGO ;)

No to stary, w Macro to Ty kupisz zapas na cały rok (tylko najpierw weź kredyt ;) :)

I dziękuję, wzajemnie, jeśli uda się Wam gdzieś je znaleźć :)

Loczek 07.07.2004 13:20

andrzejj9 zawsze mozesz powolac sie na milosc i powiedziec "Kochanie bardzo sie staralem, bo ciebie kocham ale nie znalazlem czekoladek...."potem mozesz opuscic glowe i pasc na kolana blagajac o wybaczenie :)

andrzejj9 07.07.2004 13:26

Cytat:

Napisany przez Loczek
andrzejj9 zawsze mozesz powolac sie na milosc i powiedziec "Kochanie bardzo sie staralem, bo ciebie kocham ale nie znalazlem czekoladek...."potem mozesz opuscic glowe i pasc na kolana blagajac o wybaczenie :)

Moi? Toż to nie ja tutaj staję przed problemem niesatysfakcjonującego zaopatrzenia poznańskich sklepików ;)

nimal 07.07.2004 13:28

Loczek - tak sie to wlasnie zaczelo
wiele lat temu , jak zaczynalem sie spotykac z Moja Ukochana, miala kiedys zly humor i powiedziala ze tylko maltizers jej go poprawia
ciemna noca wylecialem z akademika i jak glupi szukalem tych czekoladek po jezycach (dzielnica poznania), zeby bylo smieszniej zaczol padac deszcz - po godzinie wrocilem zmokniety z czekolada (moje poswiecenie nadrobilo roaznice miedzy czekolada a maltizers) - do dzis to sobie opowiadamy :)

zycze Wam wszystkim zebyscie mieli wiele takich wspomnien ;)

andrzejj9 07.07.2004 13:41

Cytat:

Napisany przez nimal
Loczek - tak sie to wlasnie zaczelo
wiele lat temu , jak zaczynalem sie spotykac z Moja Ukochana, miala kiedys zly humor i powiedziala ze tylko maltizers jej go poprawia
ciemna noca wylecialem z akademika i jak glupi szukalem tych czekoladek po jezycach (dzielnica poznania), zeby bylo smieszniej zaczol padac deszcz - po godzinie wrocilem zmokniety z czekolada (moje poswiecenie nadrobilo roaznice miedzy czekolada a maltizers) - do dzis to sobie opowiadamy :)

zycze Wam wszystkim zebyscie mieli wiele takich wspomnien ;)

:spoko: :)

Loczek 07.07.2004 14:10

A u mnie to była inna historia. Grałem z kumplem w noge a że już sie zmeczylismy wiec pojechalismy sie wykapac nad rzeke (mam z kilometr) (bylolato) przyjerzdzam a ojciec mowi ze byly 3 dziewczyny :) i powiedzialy ze przyjda pozniej wiec ja pod prysznic szybko, kapie sie i slysze jak ida do mojego pokoju. W miedzyczasie moj braciak zdarzyl je przechwycic i zagadac. Wychodze nie mam ani slipek tylko recznik wiec wchodze do pokoju witam sie zapoznaje i mowie ze zaraz wroce biorac z szuflady gacie :) wchodze i jak glupi lampie sie na jedna z dziewczyn :) to byla Agnieszka, na drugi dzien bylem juz uniej. A moj ojciec otworzyl im drzwi w samych slipkach :) fajnie bylo....... Jedna z dziewczyn to kolezanka ze szkoly, przyszly niby filmow wybrac sobie bo sie nudzily :) a pozostale dwie to moja Agnieszka i jej siostra Anka.

nimal 07.07.2004 14:14

a poznalismy sie jeszcze smieszniej - siedziala w akademiku na korytarzu a ja przechodzilem, przysiadlem sie zeby pogadac... mialem zgadnac z jakiego jest kierunku - wymienilem wszystkie (z wyjatkiem wlasciwego) jaki sa na naszej Uczelni i na koniec zapytalem "to jest cos jeszcze u nas?" - minusa mialem na dzien dobry :D no i co z tego wyszlo? :D

andrzejj9 07.07.2004 14:17

Cytat:

Napisany przez nimal
a poznalismy sie jeszcze smieszniej - siedziala w akademiku na korytarzu a ja przechodzilem, przysiadlem sie zeby pogadac... mialem zgadnac z jakiego jest kierunku - wymienilem wszystkie (z wyjatkiem wlasciwego) jaki sa na naszej Uczelni i na koniec zapytalem "to jest cos jeszcze u nas?" - minusa mialem na dzien dobry :D no i co z tego wyszlo? :D

Morał jest więc taki - lepiej zacząć od minusa, żeby potem mogłobyć już tylko lepiej :)

mr_spock 07.07.2004 14:28

ooo... robi sie ciekawie.
ja u swojej minusa na dzien dobry nie mialem... ale krotko po tym... poszedlem do niej w pierwsze odwiedziny do domu i tak usiadlem na wersalke, ze sie zarwala :)
a zaczelo sie od tego, ze chciala mnei ze swoja kolezanka wyswatac :) troche nei wyszlo i sama ulegla mojemu urokowi :P

andrzejj9 07.07.2004 14:33

Cytat:

Napisany przez mr_spock
... poszedlem do niej w pierwsze odwiedziny do domu i tak usiadlem na wersalke, ze sie zarwala :)

Nie no, to rzeczywiście minusa nie miałeś ;)

Loczek 07.07.2004 14:38

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ooo... robi sie ciekawie.
ja u swojej minusa na dzien dobry nie mialem... ale krotko po tym... poszedlem do niej w pierwsze odwiedziny do domu i tak usiadlem na wersalke, ze sie zarwala :)
a zaczelo sie od tego, ze chciala mnei ze swoja kolezanka wyswatac :) troche nei wyszlo i sama ulegla mojemu urokowi :P

Ale z ciebie twardziel :) nie dałeś się zapędzić w kozi róg. A sam zapędziłeś swoją :)

mr_spock 07.07.2004 14:41

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie no, to rzeczywiście minusa nie miałeś ;)

Dziewczyna sie smiala, tesciowa srednio... ale minelo juz ponad 1,5 roku i sie z tego tez simieje, wiec jest luz :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:33.