Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.03.2004, 17:24   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
No Andrzeju... jesli ty mozesz nazwac sie ekspertem... to ja bardzo mocno wtajemniczonym... ha ha... nawet mam doznania w stylu OBE ...ksiazki R. Monroe "Doswiadczenia poza Cialem"... (wtajemniczeni beda wiedziec o co chodzi )

A z ta metoda Silvy - jesli chodzi o mnie jest w tym 70 % komercji i 30 % wlasciwych dzialan
No, z tym ekspertem to przesadzilem, ale juz nie chcialo mi sie poprawiac. Ja na kursie drugiego stopnia jeszcze nie bylem, na razie tylko od czasu do czasu powtarzam sobie kurs podstawowy. A jesli chodzi o jakies dodatkowe doznania, to to na razie mnie nie interesuje, po prostu staram sie w zadowalajacym mnie stopniu opanowac niektore techniki z kursu, oraz te, ktore sam sobie dla wlasnych potrzeb stworzylem. Ale milo wiedziec, ze jest tu ktos jeszcze, kto wie, o czym mowie. A na forum Silvy moze sie udzielasz?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.03.2004, 23:19   #2
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
coz, kiedys na allegro mozna bylo kupic nerke,
w teleexpresie mowili kiedys, ze jakas zdesperowana studentka sprzedaje sowje dziewictwo bo kasy nie ma (jakas staruszka dala jej kase pod warunkiem ze usunie aukcje)...

heh, popatrzcie na to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20370369

to tez mnie rozwala:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20887695

kupa gnoju do kupienia... "ze dwie tony"
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19732032
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2004, 10:37   #3
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
Te akucje mnie rozwaliły na amen
Stary 10.03.2004, 23:26   #4
+++LeWaP+++
Guru

Data rejestracji: 17.04.2002
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hehe Z Tej1 Aukcji To Mam Tego Psa

Fajnie SraŁ Tylko Sie ZepsuŁ JuŻ
Stary 10.03.2004, 23:44   #5
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez +++LeWaP+++
Hehe Z Tej1 Aukcji To Mam Tego Psa

Fajnie SraŁ Tylko Sie ZepsuŁ JuŻ
Za czesto go dusiles
Stary 11.03.2004, 11:22   #6
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
wam to się wybitnie nudzi

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2004, 18:15   #7
Edwardo

a mieliscie kiedys lucid dreaming? to jest dopiero cos... albo probowaliscie moze energia wlasnego ciala (lub pozyskana z natury) storzyc energetyczny obraz czegos (mnie sie udalo brzoskwinke posmakowac )
nie siedze za bardzo w tych sprawch, ale swoje potrafie, kiedys duzo sie tym interesowalem...
Stary 11.03.2004, 18:43   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
a mieliscie kiedys lucid dreaming? to jest dopiero cos... albo probowaliscie moze energia wlasnego ciala (lub pozyskana z natury) storzyc energetyczny obraz czegos (mnie sie udalo brzoskwinke posmakowac )
nie siedze za bardzo w tych sprawch, ale swoje potrafie, kiedys duzo sie tym interesowalem...
LD czyli swiadome snienie? Jesli tak, to bardzo czesto, wlasciwie kazdy sen, ktory chce mi sie zapamietac, taki jest. W sumie jest to dosc fajne, zwlaszcza jesli jeszcze dodatkowo zaprogramujesz sobie odpowiedni sen - np. zawierajacy odpowiedz na nurtujace Cie w danym momencie pytanie/problem.

Stary 11.03.2004, 18:55   #9
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
LD = swiadome snienie, w Polsce zajmuje sie tym Adam Bytof a dziedzina ta nosi nazwe oneironatyka... bylem na jednym z kursow

Andrzeju na tej liscie sie udzielam, o oneironautyce

energia z wlasnego ciala... tak nieprzejawiona energia nosi nazwe w sferze ezoteryki prana ja jednak pobierasz z otoczenia, natomiast ty masz pewnie na mysli energie kunadalini... coz ciezko o tym dyskutowac.... nalezaloby wyjsc od sfer czakr energetycznych, oraz ich uruchamiania (otwierania i zamykania), ktore podstawowych 7 umieszczonych jest wzdluz kregoslupa... jedna z nich to "trzecie oko"... poza tym dochodzi do tego filozfia warst - cial eterycznego, astralnego, mentalnego i funcjonowanie tych cial...

... ale to temat rzeka... chyba nie na ta dyskusje
Stary 11.03.2004, 19:03   #10
Edwardo

Cytat:
Napisany przez Ormianin
LD = swiadome snienie, w Polsce zajmuje sie tym Adam Bytof a dziedzina ta nosi nazwe oneironatyka... bylem na jednym z kursow

energia z wlasnego ciala... tak nieprzejawiona energia nosi nazwe w sferze ezoteryki prana ja jednak pobierasz z otoczenia, natomiast ty masz pewnie na mysli energie kunadalini... coz ciezko o tym dyskutowac.... nalezaloby wyjsc od sfer czakr energetycznych, oraz ich uruchamiania (otwierania i zamykania), ktore podstawowych 7 umieszczonych jest wzdluz kregoslupa... jedna z nich to "trzecie oko"... poza tym dochodzi do tego filozfia warst - cial eterycznego, astralnego, mentalnego i funcjonowanie tych cial...

no ja kiedys cos sie bawilm z tym otwieraniem czakr energetycznych...
ze sobie wyobrazasz ze zapuszczasz korzenie, chloniesz soki/energie jaka matka natura ci daje itp...
jezeli cos bredze to sie nie smiejcie, ale mnie to sie podobalo

co do ciala astralnego... cos mi sie kojarzy z podrozami astralnymi a to sie wiaze z LD, czyz nie?
slyszalem opinie ze z takowej podrozy mozna nie wrocic...

a jeszcze takie pytanie, widzieliscie kiedys w snach barwy? bo ja z tego co pamietam mam czarno biale sny choc nie jestem pewien, jestem jednak pewien ze raz mi sie snilo wszytko na kolorowo.

acha, a widzicie swoje odbicie lustrzane, dokladnie chodzi mi twarz. bo ja nigdy...
no i jeszcze dlonie, nigdy mi sie nie zdarzylo zebym zapamietal ze patrzylem na swe dlonie...
Stary 12.03.2004, 09:12   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Edwardo

co do ciala astralnego... cos mi sie kojarzy z podrozami astralnymi a to sie wiaze z LD, czyz nie?
slyszalem opinie ze z takowej podrozy mozna nie wrocic...

a jeszcze takie pytanie, widzieliscie kiedys w snach barwy? bo ja z tego co pamietam mam czarno biale sny choc nie jestem pewien, jestem jednak pewien ze raz mi sie snilo wszytko na kolorowo.

acha, a widzicie swoje odbicie lustrzane, dokladnie chodzi mi twarz. bo ja nigdy...
no i jeszcze dlonie, nigdy mi sie nie zdarzylo zebym zapamietal ze patrzylem na swe dlonie...
Cialo astralne do raczej OBE - Out of Body Experience. Rowniez troche wyzsza szkola "jazdy". Na razie temat mnie nie interesuje, ale to czesto z czasem po prostu przychodzi samo.

Rozmawialem z kolei z kobieta, ktora bardzo czesto to praktykuje. Zeby nam to udowodnic (na nasz prosbe), powtorzyla nasza rozmowe, podczas ktorej nie byla obecna (chociaz jej obecnosc mozna bylo wyczuc). Rowniez ciekawy temat, ale na razie nie dla mnie.

Czy widze swoje lustrzane odbicie nie wiem, nie sprawdzalem, przy okazji sie przekonam. Natomiast moje sny na pewno sa kolorowe. Wiem, ze w jakis tam niby powaznych materialach napisali, ze mezczyzni maja czarno-biale sny, ale juz dawno przekonalem sie, ze to bzdura i nie nalezy sie nia przejmowac.

Stary 12.03.2004, 09:08   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Ormianin

Z czakrami to ja bym troche uwazal. To jest zbyt potezna energia, zeby tak po prostu sie nia bawic. Mozna sobie bardzo latwo cholernie zaszkodzic. Ja nawet jeszcze o tym nie mysle, moze w dalekiej przyszlosci sie tym zajme, ale teraz na pewno nie jestem na to gotowy. Chociaz widzialem czlowieka, ktory kontrolowal te sily i musze przyznac, ze niektore rzeczy, ktore potrafil zrobic, byly trudne do wyobrazenia...

A propo tego forum, moglbys podac adres? Moze byc na priva.

Stary 11.03.2004, 18:57   #13
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
sen LD juz umiem..., a mozesz Edwardo o tej brzoskwini cos wiecej powiedziec? Bardzo mnie to zainteresowalo?
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2004, 19:08   #14
Edwardo

Cytat:
Napisany przez Smartek
sen LD juz umiem..., a mozesz Edwardo o tej brzoskwini cos wiecej powiedziec? Bardzo mnie to zainteresowalo?
pozdro

hmm dawno to bylo... ale o ile pamietam jest to zwiazane z medytacja, wiem ze u mnie osiagniecie efektu troche trwalo...
skupienie potrzebne do tego calkowiete... wyobraznia pracuje...
siadasz/stajesz wygodnie w cichym miejsc, zamykasz oczy, dlonie przed siebie w wygodnej pozycji i "spogladasz" zamknietymi oczyma na swe dlonie...
no i wyobrazasz sobie np brzoskwinie... przypominasz jaki ma ksztalt, czy jest twarda, co sie czuje jak sie ja dotyka (meszek), zapach...
w pewnym momencie jak juz sie jest goptowym mozna zaczac niby sciskac to niby cos co jest w dloniach... ja poczulem opor... wiec obrocilem pare razy, obejrzalem powachalem i zaczalem gryzc... smak byl nieziemski
najfajniejsze jest potem uczucie jak juz sie otorzy oczy - miesnie drgaja, jestes niby zmeczony a masz pelno energi, no i wrazenie swierzego umyslu.

to wszytko to chyba polega na autohipnozie, ale nie wiem, nie znam sie za bardzo...
Stary 11.03.2004, 19:14   #15
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
wow, nie moglem sie powstrzymac od smiechu... serio, smiesznie to brzmialo
hehhe... musze sprobowac
pozdro

ps - lubie pizze...
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: