![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
coz, kiedys na allegro mozna bylo kupic nerke,
w teleexpresie mowili kiedys, ze jakas zdesperowana studentka sprzedaje sowje dziewictwo bo kasy nie ma (jakas staruszka dala jej kase pod warunkiem ze usunie aukcje)... heh, popatrzcie na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20370369 to tez mnie rozwala: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20887695 kupa gnoju do kupienia... "ze dwie tony" http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19732032 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Hehe Z Tej1 Aukcji To Mam Tego Psa
![]() Fajnie SraŁ Tylko Sie ZepsuŁ JuŻ
|
|
|
#5 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
wam to się wybitnie nudzi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
a mieliscie kiedys lucid dreaming? to jest dopiero cos... albo probowaliscie moze energia wlasnego ciala (lub pozyskana z natury) storzyc energetyczny obraz czegos (mnie sie udalo brzoskwinke posmakowac
)nie siedze za bardzo w tych sprawch, ale swoje potrafie, kiedys duzo sie tym interesowalem... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#9 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Andrzeju na tej liscie sie udzielam, o oneironautyce energia z wlasnego ciala... tak nieprzejawiona energia nosi nazwe w sferze ezoteryki prana ja jednak pobierasz z otoczenia, natomiast ty masz pewnie na mysli energie kunadalini... coz ciezko o tym dyskutowac.... nalezaloby wyjsc od sfer czakr energetycznych, oraz ich uruchamiania (otwierania i zamykania), ktore podstawowych 7 umieszczonych jest wzdluz kregoslupa... jedna z nich to "trzecie oko"... poza tym dochodzi do tego filozfia warst - cial eterycznego, astralnego, mentalnego i funcjonowanie tych cial... ... ale to temat rzeka... chyba nie na ta dyskusje
|
|
|
|
#10 | |
|
![]() |
Cytat:
ze sobie wyobrazasz ze zapuszczasz korzenie, chloniesz soki/energie jaka matka natura ci daje itp... jezeli cos bredze to sie nie smiejcie, ale mnie to sie podobalo ![]() co do ciala astralnego... cos mi sie kojarzy z podrozami astralnymi a to sie wiaze z LD, czyz nie? slyszalem opinie ze z takowej podrozy mozna nie wrocic... a jeszcze takie pytanie, widzieliscie kiedys w snach barwy? bo ja z tego co pamietam mam czarno biale sny choc nie jestem pewien, jestem jednak pewien ze raz mi sie snilo wszytko na kolorowo. acha, a widzicie swoje odbicie lustrzane, dokladnie chodzi mi twarz. bo ja nigdy... no i jeszcze dlonie, nigdy mi sie nie zdarzylo zebym zapamietal ze patrzylem na swe dlonie... |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Rozmawialem z kolei z kobieta, ktora bardzo czesto to praktykuje. Zeby nam to udowodnic (na nasz prosbe), powtorzyla nasza rozmowe, podczas ktorej nie byla obecna (chociaz jej obecnosc mozna bylo wyczuc). Rowniez ciekawy temat, ale na razie nie dla mnie. Czy widze swoje lustrzane odbicie nie wiem, nie sprawdzalem, przy okazji sie przekonam. Natomiast moje sny na pewno sa kolorowe. Wiem, ze w jakis tam niby powaznych materialach napisali, ze mezczyzni maja czarno-biale sny, ale juz dawno przekonalem sie, ze to bzdura i nie nalezy sie nia przejmowac.
|
|
|
|
#12 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A propo tego forum, moglbys podac adres? Moze byc na priva.
|
|
|
|
#13 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
sen LD juz umiem..., a mozesz Edwardo o tej brzoskwini cos wiecej powiedziec? Bardzo mnie to zainteresowalo?
pozdro
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
![]() |
Cytat:
hmm dawno to bylo... ale o ile pamietam jest to zwiazane z medytacja, wiem ze u mnie osiagniecie efektu troche trwalo... skupienie potrzebne do tego calkowiete... wyobraznia pracuje... siadasz/stajesz wygodnie w cichym miejsc, zamykasz oczy, dlonie przed siebie w wygodnej pozycji i "spogladasz" zamknietymi oczyma na swe dlonie... no i wyobrazasz sobie np brzoskwinie... przypominasz jaki ma ksztalt, czy jest twarda, co sie czuje jak sie ja dotyka (meszek), zapach... w pewnym momencie jak juz sie jest goptowym mozna zaczac niby sciskac to niby cos co jest w dloniach... ja poczulem opor... wiec obrocilem pare razy, obejrzalem powachalem i zaczalem gryzc... smak byl nieziemski ![]() najfajniejsze jest potem uczucie jak juz sie otorzy oczy - miesnie drgaja, jestes niby zmeczony a masz pelno energi, no i wrazenie swierzego umyslu. to wszytko to chyba polega na autohipnozie, ale nie wiem, nie znam sie za bardzo... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
wow, nie moglem sie powstrzymac od smiechu... serio, smiesznie to brzmialo
![]() hehhe... musze sprobowac ![]() pozdro ![]() ps - lubie pizze...
|
|
|
|
![]() |
|
|