![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
wiem wiem, rozni ludzie rozne sprawy traktuja...ja mailem ubaw po pachy, a nawet jeszcze wyzej, gdy kolezanka przy pomocy 3 innych kolezanek podniosly przy pomocy palcow wskazujacych kolege wazacego kolo 90 kilo... ( 90/4 = 22,5kg na 2 palce wskazujace!) no i przestalem sie brechtac jak potem ja zamienilem sie miescami z jedna z nich... zarbiste uczucie, miec tyle sily w 2 plauszkach...
hmm moze ten przykald nie jest dobry, bo znowu zaczniesz sie smiac...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() I to nawet nie jest takie trudne (na pewno dla osob, ktore juz troche pracowaly z wlasnym umyslem). Trzeba sie chwile skoncentrowac, wyobrazic sobie, ze osoba, ktora bedziemy podnosic jest bardzo lekka (wszelkie porownania do np. piorka, liscia na wietrze itp. sa jak najbardziej wskazane), a ten osobie polecic, zeby wyobrazala sobie np. ze znajduje sie w rusze mniej wiecej jej wielkosci i pod nia jest szybko obracajacy sie wiatrak, ktory unosi ja w powietrzu. Potem plynnym ruchem trzeba palce wskazujace wlozyc odpowiednio (2 osoby) pod pachy, oraz (kolejne 2) pod uda osoby (ktora powinna siedziec na krzesle) i bez zastanawiania uniesc ja do gory. Tylko uwazac jak bedzie wracac na dol, bo wtedy zwykle wszyscy sa zaskoczenii i osoba z powrotem staje sie ciezka. A wtedy na kilku palcach jej nie utrzymacie ![]() Powinno dzialac
|
|
|
|
#4 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andrzeju, udzielam sie glownie w usnecie... zazwyczaj na misc.paranauki.pl
lista oneironautow jest mailingowa... http://free.polbox.pl/a/adamby/ a reszte zainteresowanych o ciele astralnym OBE, swiadomym snieniu odsylam do http://www.czarymary.pl/snienie.html Andrzeju jestes z Wroclawia, wiec to obok mnie... czy bywasz, bywales w Centrum Terapi Naturalnych na ul. Starogranicznej ? Tam specjalizacje metody Silvy prowadzi Krolicki, takze Feng Shui, Reiki, doskonalenie radiestezyjne... oraz sztuki mantyczne (tarot, astrologia, numerologia), bioenergoteriapia... itp.
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Macie jakieś strony ? z tym podnoszeniem ludzi ? ze LD ? a może ktoś się odezwie na moje GG :-) chce tego spróbować. Pozdro
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#7 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Edwardo, ale przyznaj sie ze teraz to zmyslasz...
pozdro
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
To wykonalne.
Jeśli możesz to prosze opisz jak to się robi. Coś czuję że będzie to hit najbliższej imprezy w akademcu
|
|
|
|
#9 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Przeciez to fizycznie niemozliwe... co wy se za jaja opowiadacie?
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Powiem Ci, co jeszcze robilismy. Bralismy strzaly (normalne, okolo centymetra srednicy, z mocnego drewna - trudno bylo zlamac w rece, zakonczone ostrym grotem) i grot ten opieralismy na gardle, w takim dolku - chyba w okolicach krtani. Nastepnie druga strone opieralismy o sciane. Po krotkiej koncentracji i zastosowaniu odpowiedniej techniki lamalismy strzaly nie dotykajac ich rekami. Ale tego radze samemu nie probowac
|
|
|
|
#11 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Opowiedz więcej
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
tak samo jak mozna wyingac rozne rzeczy tgrzyajac je tylko w dwoch palcach. kojarzycie scene z matrixa gdy Neo przychodzi do Wyroczni i rozmawia z malym buddysta (chyba)? dzieciak trzymal lyzeczke w palcach i w pewnym momencie zaczela sie ona wyginac, giac i obracac. There is no spoon...
|
|
|
|
![]() |
|
|