![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
wal odrazu na policje!! mialem podobny przypadek goscia znalezli..ale kasy jeszcze nie odzyskalem
![]() idz dowodami zakupow(moga byc wydruki z @ od allegro "wygrales aukcje..") jesli rozmawiales z gosciem na gg lub @ to tez to przedstaw jako dowody... podaj tez im nr konta. Ostatnio zmieniany przez adbok : 30.11.2005 o godz. 17:18 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Graniczna 17, hmm, troche mi nie po drodze... Moglbym tam zawitac osobiscie bez problemu, ale dopiero w poniedzialek.
To zdecydowanie nie moja dzielnica, ale z tego co kojarze, na ulicy Granicznej sa kamienice/stare budynki wielorodzinne. Potwierdza to pewien magiczny system, w ktorym to sprawdzilem: Graniczna 4, 5, 7, 11, 13, 15, 23, 25, 29 to budynki wielorodzinne. Zas Graniczna 1, 2, 6, 8, 9, 12 - mozliwe ze jednorodzinne/uslugowe, ale tu nie mam pewnosci. Zatem istnieje duze prawdopodobienstwo, ze Graniczna 17 ma jakies mieszkania, a gosc podal Ci jedynie numer 17.
|
|
|
#3 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jakos sie wyleczylem z allegro, jesli kupic to jakas drobna rzecz z allegro to tak, a wieksze zakupy to wole pojsc do sklepu, zaplace te 20 zl wiecej ale mam spokojne sumienie i towar od razu, a nie czekanie na poczte, niby priorytet a po tygodniu przychodzi.
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
tak sie zastanawiam.....
jesli oddam sprawe na policje, to wcale nie zagwarantuja mi ze znajda kolesia, a nawet jak go znajda, to nikt nie fwarantuje,ze odyzskam pieniadze. wielce prawdopodobne,ze sprawa bedzie sie ciagnela kilka lat,a potem ja umorza z braku dowodow. i w takiej sytuacji zostane na lodzie bez komputera i bez pieniedzy. a jak sobie zostawie to co mam teraz....jaka wartosc to ma,a lepszy rydz niz nic.... glupia sytuacja a druga sprawa ejst taka... dlaczego ja mam tracic na tym ze chcialem byc "dobry" i pomoc znajomej? ona sobie z tego wyjdzie bez zadnych strat,a ja starce 2000 .... tez mnie to troche denerwuje... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
uswiadomilem ja ze jest pewne ryzyko,ale powiedzialem takze ze mozna dostac troche taniej. i tylko dlatego zgodzila sie na wirtualne zakupy. no coz.... moja wina , moja wina....i tak dalej... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Cytat: