![]() |
Staropolskim Obyczajem
Gdy w Wigilię Gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą Życzenia Przy tej pięknej sposobności I ja życzę Wam radości, Aby wszystkim się darzyło, Z roku na rok lepiej było. |
Dziekuje i ja rowniez od siebie skladam calej ekipie najserdeczniejsze zyczenia z oikazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia.
Merry Christmas |
Dzieki za życzenia ...i też życze Wszystkiego Naj Naj Najlepszego ...:piwo:
|
I ja rowniez przylaczam sie do zyczen, wesolych swiat i smacznego... karpia :) :wesswiat:
|
Ilość załączników: 1
Bartez, z ust mi ten topic wyjąłeś ;)
Ale, co prawda nie zdążyłem go założyć, to jednak dalej mogę Wam wszystkim złożyć najlepsze życzenia z okazji świąt. Spędźmy przyjemnie ten czas i odpoczywajmy trochę (ale nie od forum ;) ), abyśmy nowy rok zaczęli pełni energii i zapału (żeby znowu się zmęczyć ;) ). :sluze: :wesswiat: :sylwek: |
Dzieki, ode mnie tez dla wszystkich forumowiczow wesolych swiat i szczesliwego nowego roku 2005 ;p
|
Dzieki panowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zycze calemu zespolowi CDrinfo(i moda tez) samych sukcesow w zyciu zawodowym w nowym roku jak i prywatnym oraz szczescia a nawet pomyslnosci:) takze spelnienia marzen. Tego samego zycze wszystkim forumowiczom poniewasz naprwade nie spodziewalem sie ze poznam tu tylu fajnych gosci :) :wesswiat: |
... i ja dziękuję i życzę wszystkim samych pięknych chwil :) :) :)
|
Ja również dziękuję i przyłączam sie do wszystkich życzeń .... Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt oraz Nowego Roku .... (oby byl lepszy od tego starego)
|
Thx i wzajemnie Oby Nowy Rok był lepszy.
Pozdro :peace: :wesswiat: :peace: |
Dziękuję i wzajemnie życzę Wszystkim Forumowiczom spokojnych Świąt, żebyśmy w nowym roku nie dali się zwariować, nie byłbym sobą gdybym nie na pisał: co by ***** stajali i dziengi byli :)
A całej ekipie CDRInfo życzę jeszcze większej popularności i wytrwałości w tworzeniu jednej z najlepszych witryn o nagrywaniu różnej maści płyt! :) :sluze: |
Rowniez dziekuje za zyczonka. No i oczywiscie tez skladam Wam wszystkim cieple Zyczenia w te Swieta. Duzo jesc, duzo pic, nie zapomniec o miodzie (post o kacu), spelnienia wszystkich planow na ten nowy rok 2005, no i tak wogule wszystkiego Naj Naj.
Choc na drugiej polkuli, duchem z Wami, -Shuma02 |
dziekuje za zyczenia i sie do nich takze dlaczam....
i aby te swieta byly spedzone w milej, radosnej atmosferze z rodzina i BEZ KOPUTERA :) zeby potem nie bylo ze zaraz po kolacji wigilijnej uciekniecie/niemy na naszego ukochaneco pecka,zeby sprawdzic czy mail przyszedl :) a w nowym roku-co by nam sie darzylo oraz by wszystko co z nagrywaniem zwiazane bylo latwe,mile przyjemne i na kazda polska kieszen :) |
Śniegu po nerki, wesołej psaterki, prezentów moc, seksu co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z Kosmosu i udanego skoku do 2005 roku!!! tego WAM zycze :)) i dzieki za zyczena!!!!
ponewaz wszystko idzie za postepem św. MIkołaja w tym roku wybieramy sami :PP pozdrawiam http://www.bomb2k.com/main.php?http:...ofthemonth.php |
:wesswiat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |