![]() |
Przy³±czam sie równieæ:
Weso³ych i Spokojnych ¦wi±t, Duuuæo prezentów i Wszystkiego Najlepszego. |
Równiez æycze wszystkim forumowiczom weso³ych ¶wi±t :wesswiat:
i szczesliwego nowego roku 2005 :sluze: |
Ma³o chamstwa i agresji,
Æadnych stresów i depresji, Duæo ¶miechu i rado¶ci, Wiele seksu i mi³o¶ci!!! :piwo: |
Cytat:
:D Dzisiaj wigilia... smacznego!! i mnóstwo prezentów dla wszystkich :) |
|
I ja jeszcze raz.Weso³ych ¦wi±t i szczź¶liwego Nowego Roku!
|
No to i ja do æyczeń siź do³±czam i przy³±czam
Dla wszystkich :wesswiat: :czar: |
Syckiego nojlepsygo, duæo scynscia, zrowecka, usmiechu na gymbie, no i co by sie Wom syckie maæenia udo³y, na ¶wiźta i ten nowy rok , HEJ!
|
Ilo¶ę za³±czników: 1
Szczź¶cia, zdrowia, pomy¶lno¶ci.
Wszystkiego naj naj naj :wesswiat: |
Tu sa zyczenia dla wszystkich forumowiczoa !!!!!!:piwo::piwo:
|
Cytat:
A je¶li chodzi o stronź, która siź otwiera, to mam jeszcze jedn± tak± - która trochź bardziej mi siź podoba :) : http://wesolychswiat.info/ |
|
o, Brzuszki zajrzeli :> kope postow uplenelo od ostatnich odwiedzin :>
ponownie Weso³ych ¦wi±t 4 ALL a - i btw zalacze przepis na karpia wigilijnego ... 1. Bicie na chama: - młotek: walnąć z całej siły między oczy lub w okolice oczu (uważać na palce) - tasak: obciąć głowę (uważać na dłoń) Skutki uboczne: gwarantowane wyrzuty sumienia i mdłości. Nasze kalectwo i śmierć karpia równie prawdopodobne 2. Bicie "na tchórza" - unikanie walki: - do wanny z karpiem wrzuca się włączoną suszarkę do włosów Skutki uboczne: wymiana korków, zakup nowej suszarki 3. Bicie psychologiczne: - podchodzi się do wanny, w której beztrosko pływa karp i znienacka pokazuje mu się kalendarz z zakreśloną czerwonym pisakiem datą 24 grudnia (na 99,9% karp umrze na zawał) Skutki uboczne: a co będzie, jak trafisz na ten 0,01%? 4. Gry wojenne: - do wanny wrzucasz petardę Skutki uboczne: odpada patroszenie, lecz dochodzi malowanie ścian i sufitu 5. Bicie damskie: - wyciągasz korek z wanny i wychodzisz na papierosa i serial brazylijski Skutki uboczne: możesz zachorować na raka (palenie szkodzi) 6. Bicie niesportowe: - idąc do domu z karpiem udajesz, że niechcący wypada ci siatka pod nadjeżdżający autobus Skutki uboczne: czasem kierowca autobusu chcąc uniknąć kolizji z siatką, w której może przecież być mina przeciwpancerna, przejeżdża nie tego co trzeba 7. Bicie koleżeńskie: - wypijasz z karpiem flaszkę i tłumaczysz mu, że on nie ma już po co żyć, bo jego dziewczyna zdradza go z innym w sąsiedniej centrali rybnej; karp umiera z żalu lub przepicia Skutki uboczne: chora wątroba, wyrzuty sumienia, a jak karp wie coś o twojej żonie? |
wszystkiego najlepszego i sexi kroliczkow, wszystkim meskim bywalcom formu, pod choinka
zyczy wszystkim IceMac :wesswiat: |
Rownierz wszystkiego najlepszego wszystkim, duzo madrych postow, samych pozytywnych komentarzy, a takze wszystko co dobrze w zyciu prywatnym
przesyla Mariusz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:24. |