![]() |
Ja również dziękuję i przyłączam sie do wszystkich życzeń .... Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt oraz Nowego Roku .... (oby byl lepszy od tego starego)
|
... i ja dziękuję i życzę wszystkim samych pięknych chwil :) :) :)
|
Dzieki panowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zycze calemu zespolowi CDrinfo(i moda tez) samych sukcesow w zyciu zawodowym w nowym roku jak i prywatnym oraz szczescia a nawet pomyslnosci:) takze spelnienia marzen. Tego samego zycze wszystkim forumowiczom poniewasz naprwade nie spodziewalem sie ze poznam tu tylu fajnych gosci :) :wesswiat: |
Dzieki, ode mnie tez dla wszystkich forumowiczow wesolych swiat i szczesliwego nowego roku 2005 ;p
|
Ilość załączników: 1
Bartez, z ust mi ten topic wyjąłeś ;)
Ale, co prawda nie zdążyłem go założyć, to jednak dalej mogę Wam wszystkim złożyć najlepsze życzenia z okazji świąt. Spędźmy przyjemnie ten czas i odpoczywajmy trochę (ale nie od forum ;) ), abyśmy nowy rok zaczęli pełni energii i zapału (żeby znowu się zmęczyć ;) ). :sluze: :wesswiat: :sylwek: |
I ja rowniez przylaczam sie do zyczen, wesolych swiat i smacznego... karpia :) :wesswiat:
|
Dzieki za życzenia ...i też życze Wszystkiego Naj Naj Najlepszego ...:piwo:
|
Dziekuje i ja rowniez od siebie skladam calej ekipie najserdeczniejsze zyczenia z oikazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia.
Merry Christmas |
Staropolskim Obyczajem
Gdy w Wigilię Gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą Życzenia Przy tej pięknej sposobności I ja życzę Wam radości, Aby wszystkim się darzyło, Z roku na rok lepiej było. |
Wszystkiego dobrego dla calej redakcji serwisu i spolecznosci forumowej!
:wesswiat: |
Życzę wszystkim :wesswiat:
|
Merry Xmas ... dla wszystkich :D
|
Wszystkego najlepszego ;) Wesolych Swiat i hucznego sylwka dla ekipy CDRinfo. I trzymac tak dalej chlopaki :piwo:
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
(święta - czyli kilka dni nieobecności na forum ;) ) |
Dziekuje :spoko:
To ja rowniez zycze wszystkim tu obecnym na forum i w serwisie: http://forum.cdrinfo.pl/images/smili.../wes_swiat.gif |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:27. |