![]() |
A u mnie nawet się jeszcze nie zaczelo :/
|
..
Cytat:
|
Cytat:
Mmmm :) |
Cytat:
PS co testujesz? |
Zdrowych i wesołych świąt!!
Aby jak najmniej gier było zabezpieczonych Starforce'em :) http://img53.exs.cx/img53/4527/thewitcher8dg.jpg |
Cytat:
Tylko że na razie na karcie 2.1 więc grają 3 głośniki :( |
Cytat:
|
|
Cytat:
Ale mojemu psu sie to nie podobalo bo jak ten jeden renifer zaczal wydawac jakies dziwne dzwieki to zaczal szczekac. || |
Dziękuję:D
Oraz składam wszystkim member'om najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia:piwo: |
Fajnie, wszyscy zycza sobie samych dobrych rzeczy na te swieta i nowy rok - wiec i ja sie dolacze.
Wszystkim userom, modom, adminom i innym ktorzy tu zajrza zycze samych milych chwil w tym swiatecznym okresie, wspanialej rodzinnej atmosfery, wielu wymarzonych i wyczekiwanych prezentow, a co poniektorym dodatkowo zasluzonej rozgi Sw. Mikolaja (kazdy cos tam przeskrobal w tym roku) ;) Na forum tez ostatnio jakos milej sie zrobilo i niech tak bedzie przez caly nadchodzacy nowy rok. :) |
Wszystkim użytkownikom składam życzenia aby te Święta przebiegały wam w jak najmilszej, rodzinnej atmosferze i oby były jak najradośniejsze.
Łukasz Konopko |
|
To ja tez sie przylacze, zycze wam Wszystkiego Najlepszego i Szczesliwego Nowego Roku 2005, oraz jaknajwiecej zielonych kwadracikow pod avatarem ;p
|
Wow dzieki wszystkim za punkty :) kurde niespodziewalem sie, powaznie :jupi: :jupi: :jupi: :banan: :banan: :banan:
ale sie ciesze mam juz 2 kropki :ja_chce: :ja_chce: :ja_chce: dzieki jeszcze raz i :wesswiat: dla wszystkich |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |