![]() |
czas switeczny minal - co prawda coraz blizej do 18 lipca czyli moich urodzin - ale nei przeginajmy
topic wroci... |
Cytat:
:) |
U nas byla ulewa okol 16-17, normalnie pogrom, to pewnie do Was sie przeniosla :D
|
a w wawie BURZA :(
|
Cytat:
|
Lepper lepper rządzi już zmieniam na stary obrazek Leppara dałem na chwilę tak dla jaj
// ( ))^_^ |
1 2 3 4 ,dzień dobry co się dzieje? :) U mnie leje, wichura i burza:cisza: 8)
Komuś płyta padła, komuś hip hop do buzi, oj nieładnie!:cisza: |
Cytat:
|
cholera, płyta mi padła w 2 kompie :buu:
|
hop-hop-hop raz do buzi, wszyscy to robia mali i duzi.........heheheeh :P :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co tu tak pusto cały dzień i nikt nic nie gada przecież trzeba dobrnąć do tych 2000:)
|
chhe wszyscy co dziś mają urodziny oprócz Y@nkee_pl nie mają żadnego posta :) oprócz jednej osoby :) to po co się rejestrować :)
|
a tu coraz mniej do 2000 szkoda będzie jak tam dojdziemy co będzie można robić ???
|
Cytat:
repley prosze || 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To było zdjęcie z serii wakacje po polsku:) |
Ilość załączników: 1
Żeby nie było, że Moderatorzy nie dbają też o zwierzęta...;)
|
Cytat:
^_^ :D ^_^ :D ;p |
Spoko Sprezyn, na szcęście już się wszystko wyjaśniło i nastała jasność jak to mówią.:):pisze: :piwo:
Życze dobrej nocy, a jutro kolejny cotygdniowy odcinek z życia czyli "Nie lubię poniedziałków" (bo nie lubie, a jutro to już wogóle :() Jeszcze na koniec :)... Jak już jesteśmy przy wątkach z alkoholem. Ostrzegam! To nie ja, bez aluzji! |
hehe rozwalily mnie te kawaly........:
Wakacje. niedaleko jeziora rozbił swój namiot Murzyn i poszedł się kąpać. kiedy nurkował, zsunęły mu się kąpielówki. Po kwadransiewychodzi z jeziora na golasa, z kut**em po kolana. Mężczyźni opalający się na plaży ze zdumieniem przyglądają się Murzynowi, a ten mówi: - No co? Wam się nigdy w wodzie o połowę nie kurczy? ************************************* - Jaka jest różnica między nauczycielką a nauczycielem? - ??? - Nauczycielka drapie się po przerwie a nauczyciel po dzwonku. ************************************* Przeprowadzono badania kto w jaki sposób podrywa dziewczęta: Amerykanin pokazuje fotografię i mówi: - Proszę spojrzeć, jaka pani podobna do mojej matki, gdy była młoda! Anglik: - Może pójdziemy na drinka? Czech: - Czy zna pani piwiarnię Babecka w Pradze? Polak: - Chodźmy na spacer do lasu! ************************************* Żona będąc z mężem w ZOO stanęła przy klatce z gorylem. W pewnej chwili goryl machnął łapą i wciągnął żonę do klatki. - Ratuj!!! Co mam robić? - Powiedz mu to samo co mnie - że cię boli głowa. ************************************ Jasio do Małgosi: - Zabawimy się w telefon? - Dobrze. A jak to się robi? - Ty się położysz, a ja ci wykręcę numerek! |
Cytat:
Zreszta nie przeszkadza mi jesli ktos sobie nabija - tak wiec bez nerw - poptraktujcie to z przymrozeniem oka. Sam tu czasami zagladam, aby przeskoczyc liczbe ktorej nie lubie i zobaczyc co ciekawego ludziom do glowy przychodzi. Zero agresji:peace: :peace: |
DZiwne, to drugie widze ;)
|
Cytat:
|
widok z lotu ptaka - tak postrzega rzeczywistosc wasz moderator kiedy wraca rankiem do domu...
|
zdjecie jest moje
teraz mam troche dluzsze wlosy no i okulary juz sie znalazly... :D |
Cytat:
|
U mnie sie nie wyswietla :( Po 3 probach.
|
Cytat:
sorki :) ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
wasz moderator przy pracy :)
/edit - kto widzial - to jego... teraz koniec :) |
:o-->:cisza: :D ^_^ :D ^_^ :cisza: :D :D
na dobranoc jeszcze takie rzeczy. Najlepszy jest temat: "Mydło lubi zabawę...":D |
Cytat:
|
Cytat:
1.. Andrzej Lepper - romantyk czy pozytywista?Uzasadnij swój wybór z wykorzystaniem "Chłopów" Reymonta. 2."Wszystkie dzieci nasze są" - Majka Jerzowska. Twój pogląd na sprawy antykoncepcji i demograficznego boom'u. 3."Mydło lubi zabawę..." Twoje przemyślenia na temat homoseksualizmu w literaturze polskiej i światowej. 4.Zinterpretuj wiersz Jerzego Ushatego - "Kwiaty kurna dla ciebie mom" |
Cytat:
ja nie pomogem bo z polskiego jestem cienki bolek :) |
o f..k... temat ze hoho i trzy czwarte...
|
Czy moze ktos mi pomoc w napisaniu takiego oto wypracowania:
"Życie seksualne świstaków w Kambodży - podaj przykłady używania antykoncepcji wśród tych zwierząt" |
Cytat:
Opdowiedziałem tylko na Twoje pytanie. Nic się nie martw, wszystko jest pod kontrolą ;) |
Cytat:
tylko zapytalem... ale sie mnie dzis ludzie czepiaja... |
Cytat:
Może nie 50, a -50, jeszcze nie wiem, pożyjemy, zobaczymy. |
Cytat:
To nie jest jakiś błąd bo tam jest: "Nowy na forrum" -->przez 2xR. Pewnie sami sobie tak wpisali dla hecy:)/ P.S. Będzie jazda z tymi postami, heh;) |
39
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra, a co sie stalo ze statusem, ktory ma Pali ??? (wyzej dalem screena)
|
a ha czyli teraz juz za te 50 min powiecmy z mojego licznika zrobi sie maly ilczniczek tak ??? :P hehe
kurde znowu mi net lipnie hula i mi sie strony otwieraja po jakies 2-3 minuty :( |
Cytat:
od istniejacej liczby postow (prawdopodobnie) odjete zostana wszystkie inne dzialy to tylko propozycja - ale sobal ma jeszcze tylko 50 min filmu zanim sie za to wezmie :) |
mnie tam to wisi. przynajmniej nie będzie guru, co nie wiedzą, jak diagram zrobić...
|
Cytat:
to teraz jak ten ktos ma ten 1000 to mu sie odejmie z oftopicu i sprzedam/zamienie i zostana tylko te z cdr ??? czy od teraz nie bedzie mu sie doddawac na off topicu ??? |
jesli ktos mial 1000 postow z czego 900 w offtopicu i 20 na kupie/sprzedam to teraz bedzie mial 80 :)
nie jestesmy pewni czy tak drastyczne posuniecie jest konieczne... |
widze ze moj post wywolal niezla dyskusje...
calkiem ciekawa nie powiem :P |
Cytat:
|
a co TO ma do rzeczy?
od momentu keidy sobal upora sie z kodem (i filmem ktory oglada) liczniki beda bily tylko na CDR forum, VCD/DVD, Zabezpieczenia - zmiana prawdopodobnie bedzie dzialala w tyl :) milego dnia |
Cytat:
|
A widzieliscie cos takiego :D :D :D
|
sid mowil prawde - ale dotyczyla ona okresu mniej-wiecej bozonarodzeniowego... teraz jest inaczej - do niedawan nie sledzilem zmian w kodzie i dzialalnosci forum...
sorry za wprowadzanie w blad |
Cytat:
Tego nie wiedziałem! Teraz rozumiem i jest OK! :) Czyli Sprezyn nie potrzebnie napisał to co napisał tak z tego wynika:chytry: :cisza: . A sid mówi, że to kasowanie postów nie zmniejsza liczby postow na liczniku! Więc jak to jest chłopaki? :) Ciesze się, że wreszcie coś się wyjaśniło!:jupi: :3msie: |
Cytat:
|
z tego co mi wiadomo usuwanie postow danego usera nie zmniejsza mu liczby na liczniku - wiem bo trenowalem to jakis czas temu na nieobecnym tu juz userze (ROX, BOX)
a co do licznika ktory chyba strasznie wszsytkich kreci - moim pomyslem jest zliczanie tylko postow na dziale CDR... wtedy status zalezny od licznika wreszcie odpowiadalby (w miare) realnej wiedzy i przydatnosci usera... i skonczyly by sie czasy 'wyjadaczy' za nic... ninejszym ten pomysl laduje na biurku administracji ps. pierwsza 'sprzeczka' w ktorej nie bralem udzialu :) bgn by sie ucieszyl |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A wiesz ze jak kasuje nakis topic to tez czasami sie pojawiaja moje posty i co mam nie kasowac bo mi sie licznik zmniejszy? Bez przesady, nie robcie sobie jaj. |
Kurcze, no poniosło mnie troche, nie mam dzis dobrego dnia.
To co tam wyżej pisałem to dowód na to, że w przeciwieństwie do niektórych użytkowników nie jest dla mnie ważna pogoń za postami. I lubie też wiedzieć o co chodzi, kiedy sam tego nie wiem:) Piffko for @ll! :piwo: |
pozostaje się uważnie przyglądać, bo może nie być reemisji:fiu:
|
Cytat:
|
Cytat:
Odcinek 56 pt. "Znikające posty":D ;) |
wesoło tu u was dziś :cisza: :boks: || :czytaj:
|
Wiec, dzis chcialbym dopisac od siebie male "A"
pozdrawiam:) |
Cytat:
Pokaż mi kiedy napisałem jakieś pierdoły, albo kiedy założyłem jakiś beznadziejny topic, tylko po to żeby ponabijać posty. Nie mam co robić? Lubie siedzieć na tym forum, a też nie mam wiele czasu bo pracuje i ucze sie! Jeszcze rozumiem żebyś był moderatorem, może i masz racje, ale troche jest to wszystko dla mnie śmieszne i przynajmniej nie adekwatne do mnie. Nie podnieca mnie to nabijanie postów, bardziej podnieca mnie (jak już to tak moge nazwać) uczestniczenie w dyskusjach. Nie mam 10 lat!! Przepraszam?! Czy tu się dostaje pieniądze za określoną liczbe postów czy co Cie tak oburzyło? :D |
to chyba oczywiste - nieutrudzonym
nabijaczom postow mowimy zdecydowanie NIET. Rozumiem raz na jakis czas przeprowadzic akcje nabijania, ale nie nonstop i bez sensu. Wiecej finezji prosze Panstwa8) Poparcie dla Moderatorow:blee: |
nie no Zelea rozumiem Cie i zgłaszam, że mi też zmalały posty już około o 10?
Pytanie moje! Dlaczego? Czy to jakaś kara, a może zabawa i jaki ona ma sens? Thanatos napisałeś paji: "no i co z tego" :cool: Mógłbyś wyjaśnić troche. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mam dzis zly dzien i wale jakie smuty.... :( mam problem i nie umiem sobie z nim poradzic lepiej bedzie jak sie z tad zmuje i dzis nie bede sie wcale wypowiadal jeszcze raz sorki i narazie... |
Cytat:
|
Cytat:
to Wy Tu jestescie moderatorami nie ja wiec ja nie mam nic do gadania... wiec jesli chcecie to... |
Cytat:
|
Cytat:
napisalem przecierz ze nie wiem dlaczego tak a to ze Ty wywnioskowales ze taki wazny dla mnie licznik to juz Twoja sprawa... chcialem sie jedynie dowiedziec dlaczeg o tak jest bo tego nie wiedzialem... a licznik to nie jest dla mnie zaden priorytet ale Ty mozesz uwazac inaczej w zasadzie to mnie to nie obchodzi czy uwazasz tak czy tez inaczej... |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na marginesie, w czym masz problem ? Taki ważny jest dla Ciebie ten licznik ? |
Cytat:
ale to by oznaczalo chyab ze ktos jakies 2 topici usunal bo przed chwila mialem 709 a teraz znowu mam 708 ale trudno... ciekawe co teraz bedzie jak napisze to czy znowu nadal bede mial 708 albo 709 moze tylko na chwile... bo moze cos sie zepsulo... |
tak to jest
jak sie usunie jakiś topic... to te posty co ty pisałeś są także usuwane czyli tak jakby ich nie bylo .. czyli są odejmowane od Twojego licznika :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to ja coś tu dopisze ...
COŚ...^_^ |
JA MAM PEWNE PYTANIE DO MODERATOROW CZY TEZ ADMINISTRATOROW !!
mianowicie wczoraj mialem 712 postow a teraz mam 706 juz dwa napisalem teraz wiec ten to 708 a co sie stalo z tamtymi ??? usuneliscie jakis topic i dlatego tak czy to jakis blad |
Cytat:
a tak na serio to sam nie wiem roznie ale i tak jak sie tak zastanowie to prawie go nie wymawiam ;p |
Jak mówicie na windowsa normalnie bo ja mówię WINDOZA
|
Cytat:
umnie pada odkąd pierwszy raz sie przebudziłem czyli od 5:40 :) i tak dotej pory cały czas deszcz pada... buuu |
Ale w warszawie pogoda zepsuła:'(
|
tego posta to juz chyba nikt nie pobije :cisza:
|
Cytat:
|
ilez mozna imprezowac?
Ja juz nie wyrabiam ide w kimono;) :D |
kolejna ciepla noc mija weekend... eh za chwile znowu na uczelnie...
|
Cytat:
|
Cytat:
Co tu duzo pisac, mozna milo spedzac czas, czesto rozmawiajac z bardoz milymi ludzmi itp. ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |