![]() |
propozycja spotkania wigilijnego...
wiem ze padla juz taka propozycja wczesniej - uwazam jednak ten pomsyl za na tyle dobry by go przypomniec
co wy na to zeby 23 lub 24 umowic sie na jaks konkretna godzine na forum? przy zalozeniu ze forum wytrzyma :) |
Chyba na chat o ile jeszcze istnieje i dziala takowy ;)
|
Bardzo chętnie.Chociaż ja i tak jestem tu co wieczór.
|
Ja bede na bank dajcie godzine. Ale nie bede na czacie bo mi nie dziala
|
u mnie czat tez chodzi onaczej - tzn. nie dziala... stad propozycja forum - moze jednego posta - w ktroym sie wpiszemy - to jest tylko idea...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
why not?
mam w pracy link do fajnego chata jego urokiem jest to, że "chodzi się w nim postaciami jakiś ludzików" w nazwie ma słowo sky, nie pamiętam dokładnie jak się nazywa :( |
Cytat:
|
za jestem za spotkaniem na forum- podajcie tylko godzine (mam nadzieje, że pobijemy rekord jednoczesnych odziedzin na forum;))
|
Dobry pomysl.
A co do chatu to mi tez nie dziala odkad uzywam mozilli:( |
niesawmowity obrazek!
skad go masz? jest taki jakeigo szukalem - sam zrobiles? |
Cytat:
tamten był bardziej kolorowy i wogóle |
No dobra, chętni są to może ustalimy godzinę?
Co powiecie na 22.00 ? |
ja bede prawie na 100%.
Proponowałbym godzine 0:00 oczywiscie z 24 na 25 :) |
mnie pasuje kazda pomiedzy 21 a 03...
|
jestem chetny, neta i tak mam non stop, tylko ta godzina, zeby nie przegapic ;)
|
Cytat:
|
Pomysł mi się podoba. :)
A godzina może być ta, którą zaproponował sayan (o ile ktoś nie idzie na pasterkę :) ) |
A wiec tak niech bedzie
O godzinie 0.00 z dnia 24 nad 25 Ja sie na to pisze |
a mnie niestety nie bedzie - w chacie neta niet
ale jestem z wami - przynajmniej duchowo :) |
mnie tez nie bedzie ( z przyczyn zupelnie ode mnie niezalaznych) - to was teraz z gory pozdrawiam
|
Witam !
Loodzie tylko nie o północy ! Wszystko byle nie o północy ! pomysł OK ! |
Ja bym proponowal chat, bo jak sie zwali ludu i kazdy doda posta to sie zwali taki temat ze bedzie trzeba ciagle odswiezac :) Na onecie jest duzo wolnych chatow gdzie nikogo nie ma moze by sie tam umowic na ktoryms??
|
Cytat:
Let It Be Forum |
Witam !
Ej moze na chacie BASA jooknijcie sobie na ten topic http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=14365 |
czemu nie?
a może jakąś ankietę... |
|
ja tez jestem za
Moze najpierw spotkanie na forum, a pozniej na jakims cacie ewentualnie! Wesolych Swiat:) |
czyli jak...
......kazdy ma jakas propozycje, ale nik nie ustalil wkoncu dokladnie, jezeli chodzi o mnie to dobrze by bylom nie o 0.00(ani w gore).... |
a więc ustalone:
od 22.00 do Pasterki |
Cytat:
Ale gdzie !!!! na forum na chacie / jesli tak to którym / ! |
Cytat:
|
na FORUM na pewno wytrzyma :)
|
Cytat:
O.K musi wytrzymac !!;) |
Cytat:
w kazdym razie wesolych swiat |
OK
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no to mnie nie bedzie. Bede na pasterce na 22 i wracam o 0:00. Dlatego proponowałem północ. No ale życze wam miłej zabawy :( |
Będę napewno !
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
umnie jest i na 22 i na 0:00 ale niestety wczesniej bylem umówiony już na 22 :( |
ciesze sei ze pomysl sie przyjal :)
a tym postem przywracam go znow na pierwsze miejsce zeby nowi ludzie tez na niego spojzeli - im wicej nas tym lepiej a co do miejsca - proponuje ten watek - jedno konkretne miejsce a nie 10 roznych... |
Cytat:
|
Cytat:
|
POSTARAM SIE POJAWIĆ
TYLKO W JAKIM TOPICU? |
Ale nam się spodobały te duże literki :D
|
Faktycznie !!!
|
mnie niestety nie bedzie :(
jade w gory a tam jeszcze nie mam telefonu PS chyba, ze bedzie siorka z palmem wtedy odpale gprs i cos skrobne :) |
dla ustalenia uwagi i miejsca spotkania wezme na siebie odpowiedzialnosc i ustalam nastepujace miejsce spotkania - 24 grudnia, godzina 22, miejsce - TEN topic - zeby sie nie rozdrabniac...
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo ktoś może być obecny na Forum dopiero o 24:05 i się rozczaruje, że nikogo już nie ma :) A więc dla jasności sytuacji: od 22:00 do XX:XX :) |
Jak się dotoczę do domu po obrzarstwie trzech wigili to będe. :)
|
Zapisuje sie na liste obecnosci - jesli mozna.
|
No coż ja się również dopisuję.:P
|
No dobra ja także będe;)
|
równiez postaram się pojawić;p 8)
|
Cytat:
|
zaproponowalem ten bo uznalem ze lepiej jeden niz piec roznych - jesli mozesz i uwazasz ze to wypali - zaloz nowy... nic nie chce narzucac ale postanowielm wziac na siebie odpowiedzialnosc i podjalem taka decyzje
|
uuuuuuuuuuuuuu jak sie objadlem, ale czasu jest troche do 22, wiec se odpoczne troche ;)
SMACZNEGO dla tych ktorzy zasiedli do spozywania i prezentow otwierania :D |
Ja tez juz jestem. Tak sie najadlem ze chyba zaraz pękne;p
|
Cytat:
|
ja tez juz jestem - rodzina poszla spac, a ja meznie trawie pol kilo makowca...
jest bosko... :) |
Ja tez juz jestem, ale jeszcze nic nie jadlem dopiero bede.
|
Hej Wiara,co jest?
Modem nam wali po oczach,a Wy milczycie(( 17 osób na Forum + jakieś tajniaki,jak mniemam:-D |
również podpisuję się pod listą obecności;)
heh- nie ma to jak świąteczne obżarstwo...;p |
No i co sie tu dzieje?? Zacznie sie ta impra wirtualna?? Bo na 24 na Pasterke ;)
|
tak to juz bywa... ale nie tracmy nadziei - jeszcze troche czasu jest...
|
Mam propozycję,otwórzmy sobie po browcu,napijemy się razem,jak starzy indianie8)
|
Cytat:
|
Ja walczyłem z karpikiem i pierogami, też teraz zajmuje się trawieniem....Aż jestem zmęczony:) Postaram się jeszcze wpaść, jeśli jednak mi się nie uda to życzę wszystkim Wesołych Świąt!
|
Cytat:
|
Ja mam jeszcze lepszy pomysl ;) Polammy sie wirtualnbym oplatkiem ;)
Zycze zdrowia i szczescia :) |
Melduje się na rozkaz.....uf ale dobre piwko:D
Zyga |
widze ze menu standardowe - ja w tym roku musialem WSZYTKO zrobic sam...
ale wyszlo - karpia chyba dam ptaszkom - ale kawalek zostal zjedzony :) |
Gdzie ten rekord ?:o
W kazdym razie zycze wszystkim wesolych i Spokojnych swiat :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jaki rekord? odwiedzjacych?
jeszcze padnie - mam taka nadzieje... WESOLYCH SWIAT ZYCZE... tym ktorych tu jeszcze nie ma tez :) a moze sie tak na gg wbic? (ja=2319150) |
Cytat:
ale jeszcze się rybka nie przesunęła:) Pomagam jej piwkiem,ale jakaś wredna-wiadomo Karp,a karpie nie lubią Wigilii:-D |
ja dzis przez caly dzien jestem spozniony, ale na spotkanie stawilem sie punktualnie i nie ma, ze boli.
Lamie sie z Wami plyta!:-D |
Cytat:
Mysle, ze trudno by bylo nadazyc z czytaniem i odpisywaniem :D |
uwaga, uwaga!!!
najnowsze statystyki: na forum jest 21 osób w tym 17 userów i 4 gości ten topic czyta aktualnie (22:18 ) 6 osób olali nas, czy jak??? |
chyba tak... swoja droga skat ty bierzesz takie dane...
szkoda ze monter nie zajzal, ani nikt z szacownego ciala moderujacego... |
Cytat:
Moze jeszcze przyjda bo jak nie .......(( ;) |
Wiecie co, Święta to fajna rzecz:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ferie swiateczne tez niczego sobie... ja mam wolne do 5 stycznia... :) i jak tak dalej pojdzie to utyje 20 kilo i bede spal po 12 godzin dziennie
|
Cytat:
Wypowiadał się o 22.11:* |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam.W końcu dotarłem do domu.Jestem nażarty, napojony i synek został u babci.Czyli mam święty spokój.Byłem na dwóch wigilijnych kolacjach, ale na spotkanie z Wami czekałem z niecierpliwością. ;)
Składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia! A teraz o prezentach.Większość to gwiazdkowy standard, czyli kalendarze, notesy i kosmetyki.Ale moja żonka sprawiła mi prawdziwą frajdę.Dostałem komplecik: bezprzewodowa mysz i klawiatura.MIODZIO.Chyba wiecie co znaczy przesiąść się ze starej dwuletniej klawiaturki na nówkę.Ach ten piękny dźwięk klawiszy, poprostu malina. Napiszcie co wy dostaliście I jeszcze jedno.Byliśmy dzisiaj z żoną u ginekologa i na 99% będzie córeczka.Tak mówi lekarz, chociaż mi się wydaje ,że na zdjęciu widzę nabiał.Pożyjemy zobaczymy. . |
czytalem, czytalem - mam nadzieje ze zwroci jednak jego uwage post ktory dostaje 2 odpowiedzi na minute...
|
Cytat:
Mało nas-:'( :'( :'( :'( |
Muszą przyjść, bo ja się już powoli dobieram do Heinekena:)
|
Miałem nadzieję, że będzie nas więcej.No cóż ,trochę przykro ((
Czy u Was ,tez taka piękna zima jak w Krakowie i taka zimna brrrr. 8) Pozdrawiam Zyga |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:38. |