![]() |
Galeria U-zerów
Myslalem ze jestescie powazniejsi
[mAllOw]: http://members.lycos.nl/kakarotto16/songo/49.jpg.jpg Kod:
xxx Kod:
xxx Kod:
xxx |
mr.zorg
Ilość załączników: 1
wyglada tak
|
A tu moje:
|
... a niech tam :P , ujawniam się :kasa: :kasa: :kasa:
PS. uprzedzam z góry, nie ma wolnych etatów w NBP :( |
a oto ja :jezyk:
|
jakies dziwne poczucie humoru macie ludzie... :/
Zamieściłbym swoje zdjęcie, ale widze, że z tego tematu robi się galeria śmiesznych rysuneczków. Takie pasztety jesteście, a może Pokemony? :P Czy może coś wam wewnętrznie nie pozwala zamieścić tu swojej fotki? Troche Mallowa w bambuko zrobiliscie, na pewno nie mial na mysli tego aby zamieszczac tu jakies obrazki np. jak smok posuwa smoczyce :D :blee: Cytat:
:jezyk: |
Cytat:
;p |
no co ty Ciapek, ja to naprawdę ja !, serio traktuję wszystkie topiki || || ||
|
Cytat:
Jeszcze pamiętam kiedyś nocne ujawnienie fotek z jakiegoś melanżu! ;) Na czas jakiś 15 minut po północy wybrane grono widziało te fotki :) |
Jak bym miał jakąś swoją fotke na kompie to bym dał ;)
|
to i ja coś dam ;p
|
mallow, szkoda ze zmianiles zdjatko w swoim poscie, jestem w pracy, ale mialem zamiar wrzucic swoje, jak sie w domu znajde
z drugiej strony sie nie dziwie - oddzwiek cosik inny niz sie pewnie spodziewales :) pozdro |
Na niektórych forach,bardziej kameralnych sa galerie - userzy dają lub nie swoje zdjęcia.Argumenty za i przeciw są podobne.
Ja osobiście lubię widzieć jak wygląda rozmówca,polepsza to kontakt. To jest jednak forum tematyczne,anonimowość jest zrozumiała. Ja też widziałem Sida-byliśmy na piwie. Nie jest aż taki brzydki:) moje i Justyy zdjątko było w topicu o Rajdzie Kolejkowym8) |
Cytat:
Brzuszki parwde piszesz o tych fotkach :) Cytat:
Nie jest aż taki brzydki :D Ojejku! Sid mi się podoba ;p :glaszcze: jestem z Tobą! ;) Brzuszki ty to jesteś :P |
obiecalem zdjatko jak bede w domu
oto ja: |
heh to czekamy na zdjęcia :)
Ciapuś? :chytry: tylko wybrani tak do mnie mówią :zeby: heheheh ;p Ale nie nic nas nie łączy drodzy forumowicze ;p rozwiejmy wszystkie pogłoski:D :) :3msie: Były plany małżeństwa...wyjazdu do Holandii itp. ale jednak nic z tych rzeczy :D :D :D |
Cytat:
|
Cytat:
2. powinien sie otworzyc w notatniku 3. dac na caly ekran 4. szybciutko pozdro |
ładnie:)
|
Cytat:
znalezione na google pod haslem ascii generator milej zabawy, pozdro |
hym no tak
to tylko ja sie ujawnilem i dalem jedno z lepszych ujec 8)
|
Cytat:
http://go.to/ascgen/ http://www.users.totalise.co.uk/~wardog/ plik wykonywalny ma nazwe ascgen.exe jakbys musial inaczej szukac :) pozdro |
OK, no to ja tez mam w ASCII ;)
|
A to ja ;)
|
Wysylam do Was "tajnego" maila!!!!
|
hmmmmmmmmmm zastanawiam sie..dawac zdjecie czy nie dawac???
Oto jest pytanie... Pozdrawiam...:) |
dawać,dawać!
|
Cytat:
|
uuu... jacy wy wszyscy zakompleksieni :jezyk:
ja tam sie siebie nie wstydze 8) 3 ... 2 ... 1 ... tak to ja :zeby: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D :D :D Pozdrawiam Ps.Sid..dawac???:P |
Cytat:
|
To jakaś moja podobizna: :P ;) :D
|
a ja juz dawalem, z tym, ze w innym topicu :P
albo dam inne ;) http://www.yarosh.4web.pl/pic/master2.jpg |
Cytat:
Jak Sid na wakacje wyjedzie to moze wstawie:D Poki co nie chce podpasc:D Pozdrawiam |
moze uda mis ię przełamać wasz opór ... (a moze i nie ;))
odwagi !^_^ :jupi: ;) |
No dobrze a tu wasz wredny Moderatorek, musialem zmniejszyc rozdzielczosc
|
:)
ok, jak wszyscy to wszyscy...
to Ciapek półtora roku temu... :) przykro mi nowszego nie mam... P.S. Jakby nie Panowie u góry to bym sie nie przelamal ;) @Lewap - niezły paker z Ciebie ;p @esem - też lubie Pall Malle ;)8) @Tahanatos - skąś Cie znam ;) Pozdro i jedziemy dalej! 8) |
zorg jak zorg taki sam
niczym sie nie roznie
|
a Brzuszki wyglądają (czasem) tak
:D |
|
no brzyszek wyglada
naprawde jak prawdziwy brzuszek ;)
|
No dobra....
Niech i tak bedzie... To zdjecie sprzed roku....teraz mam czarne wlosy...:) :jezyk: ..... |
|
Robi się ciekawie - prawie jak Zlocik.
Zorga sie można wystraszyc;) Esem - jestes ode mnie starszy - zdziwiło mnie to /ja zaś jestem cięższy/. A Brzuszek większy o mojego ma pono BGN :) Ciekawe czy się ujawni;) |
Cytat:
:) |
Cytat:
Tak, tak, ja tez sobie tak wmawiam...:) |
pozdrawiam
|
hehe :D
widze, ze zapoczatkowalem nie mala rewolucje :zeby: :spoko: ale musze cos przyznac, troche to dziwne :) ale nie tak sobie Was wyobrazalem :) :3msie: fajnie Was wkoncu "poznac" ;) PS. "Pokaz swoja twarz, swa prawdziwa twarz..." (czy jak to idzie) ^_^ Pozdro. |
a mojego nie bedzie :)
a powiedziane jest w Piśmie szukajcie a znajdziecie bawcie sie filtrami a bedzie Wam dane :) powiedział myshon nim rzekł :... jesteś poza progiem mojej percepcji więc moge na Ciebie nie reagować... po częci dlatego że już jest a po części że brak aktualnego i takiego co to uznane przez cenzurę zostało za dopuszczalne do publikacji :) pozdro ah z tego co mi wiadomo to alles prawa dio sekwencji słów jesteś .... są już zastrzeżone :) |
Cytat:
niektorzy wiedza o co chodzi :) |
Cytat:
8) |
Zmniejszyłem to zdjęcie ile się dało :)
Kiepski skan, no i na grafice się nie znam, ale... Oto ja (wakacje roku ubiegłego) :) http://www.tvgawex.pl/~g10878/2v1.jpg |
Zbieg12, to wyglada jak wieza Eifla (czy jak to tam sie pisze)
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
no prosze jakie poruszenie!
W sumie dziaki dla Lewapa! Po nim już szło jak z płatka ;) To co kiedy zlot? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jest i zamyslony (tłumaczący coś nauczycielce :) ) SAYAN podczas lekcji POLSKIEGO :)
|
No widze ze niezla galeryjka sie robi ;). Poszukam swojego zdjecia i jak znajde jakies w miare nadajace sie do publikacji to zamieszcze :).
Pozdrawiam. |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a to my czyli moja Pani i ja :)
zdjęcie sprzed miesiąca |
A to ja, szkoda tylko że legitymacyjne....
Nawiasem mówiac fajnie wiedzieć z kim sie gada na forum...:) :) |
Cytat:
Ten znaczek w klapie to znaczek mojego pracodawcy. 8) |
Widzę, że się ujawniacie - ja też nie będe sobie żałował.
O to ja i mój zielony przyjaciel. |
A to moja facjata.
|
a oto i ja! (ten gosc w okularach)
Labek nie moj - kumpla ja mam posokowca bawarskiego:blee: BTW moze ktos na forum ma posokowca?? |
Oto moje zdjęcie. Zrobione w październiku 2002.
|
Cytat:
znam 2 osoby które mają posokowce... fajne też są.. |
Oto ja
|
dobry pomysl jestem za:)
|
Moment, moment. Jak teraz nie mam skanera to nie dam fotki, ale jak będę go juz miał to dlaczego nie. A jak się pospieszycie to nie wszyscy się dokleją. A może jeszcze ktoś się wacha?
|
...
|
Cytat:
A broda to świadomy wybór czy kaprys jednego dnia? |
Cytat:
|
Cytat:
To może zapodaj zdjecie żony, stanowczo zamalo tu fotek z kobitkami!;) |
Cytat:
|
Pozdrowienia od Surffa i jego psiaków:)
|
Dobra, tamto stare zdjątko poszło do śmieci. Tutaj jest aktualne.
|
Cytat:
Miło tak na was patrzeć, jeszcze milej byłoby na żywo :) Pomyślmy o jakimś spotkaniu :) Sebawl nie spodobał mi się twój tekst o świni. *****wa brzydko to nazwe aluzja. |
temat Zlotu był już wałkowany.Nic nie wyszło.
Kiedyś spotkało się u mnie trzech facetów -Bas,Mapsajm i ja- i tyle A wczesniej parę miesięcy mówiono o Zlocie. To jest forum tematyczne-rozrzut wiekowo-geograficzzny jest znaczny. Fora towarzyskie mają łatwiej. Ale pomysł jest.Ja byłbym zainteresowany,bo towarzyskim jest i bawić się lubię,takoż i moja połowica:) |
ej! ludzie nie kloccie sie! Glupio wyszlo, ale nie sadze, zeby ktokolwiek chcial tu kogokolwiek obrazac. Jak slusznie esem napisal, od tego sa inne fora :)
To co, zgoda? :cisza: ps: poza tym bojcie sie, bo zaraz zeskanuje jakies swoje zdjecie || |
Niebiesssska ;) || :chytry:
|
:zeby::zeby::zeby::zeby::zeby:
|
Cytat:
http://www.superlaugh.com/1/behappy.swf |
Pomysl ze spotkaniem jest spoko. Trzeba tylko obmyśleć optymalne miejsce i czas. A propos topic jest spoko...
|
Golab Home photo:
to jest koleżanka ... dałem to zdjęcie bo najnowsze.. :) |
Dobra dobra Golomb tak sie tylko mowi "kolezanka".....hehehe
|
Cytat:
|
Cytat:
bo inaczej jak wytlumaczyc te RUMIENCE || Cytat:
|
Cytat:
wiedzialam ze to byl zly pomysl ze wsatwieniem fotki.... Przepraszam , to sie wiecej nie powtorzy............ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Pozdrawiam... |
pomysł ze spotkaniem jasne ze jest spoko...wiem ze kiedys cos tam bylo ale nie do konca wyszlo.
Rozrzut geograficzny, wiekowy jest duży, ale co tam... Niepracujący jeśli chcą biorą pare zetek od rodziców na jakiegoś peksa (PKS), pociąg lub Polski Express czy Komfort Busik i sruuu do Warszawki na przyklad...wybiera się weekend (pewnie sobota) jakąś miejscówke (właśnie i tu bedzie pewnie najwiekszy problem) chyba że ktośby coś miał jakąś szope czy cosik...dobre do spotkania, pogadania czegoś tam wypicia :P ;p itp. itd. Dla chcącego nic trudnego. brzuszki ten link "don't worry...." jest super...samego mnie dosięgnęło dzis jakies ddziwne jesienne zdołowanie, a filmik sprawil ze sie usmiechnalem :) Niebiessska chyba chłopaki czekają na więcej fotek :fiu: ;) :) |
Cytat:
^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ Pozdrawiam... P.S. To co z tym zlotem..bo kazdy ma jakies propozycje tylko cos z miejsca to nie rusza.:jezyk: Moze wybierzmy kogos kto by sie tym konkretnie zajal...znajdzie miejsce..zrobi kosztorys...cos trzeba chyba zjesc i wypic.(np. paluszki i soczek || || )..potem przedstawi ten kosztorys na forum i podejmie sie jakas decyzje..:) |
Brzuszki - ten link jest super :czytaj:
zlot... chetnie, byle gdzies w centrum kraju zeby normalny odjazd byl ^_^ pozdro |
a moze przed takim ogolnopolskim zlotem zrobic regionalne zloty "przy pifku" ;)
zreszta takie rzeczy to najlepiej w lato robic - niemarznie sie wtedy na dworze a i mlodzierz ma wtedy wakacje :) z lokalnymi bylo by prosciej bo by sie spotaklo ~10-20 osob w jednym pubie i by sie troche podyskutowalo przy pifku, nietrzeba by sie az tak martwic o noclegi, wyzywienie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18. |