Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Reputka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/reputka-44622/)

Burak_PL 29.12.2004 14:03

myślę :) ;) ;) ;) ;)

Pagerus 29.12.2004 12:27

Cytat:

Napisany przez Burak_123
TAk to prawda niktórzy mają 5 kwadracików, mało postów no i za dużo nie wiedzą :) nie mówię, że tą osobą jestem ja bo mam 1 kwadracik no i troszeczkę wiem :)

No to jak troszeczkę wiesz - to pewnie zacznie to w końcu punktować zdobytymi reputkami :)

Burak_PL 29.12.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez Bartez
........tak dawno przestały mieć jakieś odzwierciedlenie tego, jaką ktoś posiada wiedzę

TAk to prawda niktórzy mają 5 kwadracików, mało postów no i za dużo nie wiedzą :) nie mówię, że tą osobą jestem ja bo mam 1 kwadracik no i troszeczkę wiem :)

B@rtek 28.12.2004 23:16

Cytat:

Napisany przez Bartez
Poza tym, przeważnie nie wyszły one poza pewien krąg osób, które stale udzielają się na forum i o to głównie chodziło :)

:>

Ja się przyznaję, że daję tylko temu pewnemu kręgowi :taktak:

Chyba, że ktoś inny zasłuży to też dostanie.

Bartez 28.12.2004 22:40

Zastanawiałem się, czy ustawiać ten limit wysoki na reputacje i doszedłem do wniosku, że one i tak dawno przestały mieć jakieś odzwierciedlenie tego, jaką ktoś posiada wiedzę. Poza tym, przeważnie nie wyszły one poza pewien krąg osób, które stale udzielają się na forum i o to głównie chodziło :) Tak więc nie przywiązujcie do tego jakiejś wielkiej wagi, bo to i tak nie ma sensu :)

Ghost_mode 28.12.2004 20:32

Dzięki wszystkim za reputki !!!
Niedługo powrót do czynnego działania na forum - wtedy wszystkich wynagrodzę za starania ;)

Weron 28.12.2004 20:00

Ostatnio wartosc mojej reputacji wynosila 12 punktow tzn 2 dni temu.
Pamietam, ze jak wprowadzili te reputki to miala moc rzedu 5.
Ale czy to wazne kto ile daje?Wazne jest, ze dal i to sie liczy.
Proponuje wszystkim sie rozchmurzyc i przestac meczyc ten temat.Sa naprawde wieksze problemy niz te reputki.W zyciu prawdziwym a nie wirtualnym, ktore jest tylko jakas mala odskocznia od codziennych problemow.

andrzejj9 28.12.2004 18:10

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Tego niewiem (moze cos kolo 20 - ale nie dam urwać sobie za to głowy)...
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke

Wydaje mi się, że my punktujemy po kilkanaście, natomiast moderatorzy dają 20. Ale też nie jestem pewien.

@ Bartek

Sid akurat miał już dużo reputek przed tą świąteczną "akcją" i nie wpłynęła ona (lub wpłynęła w minimalnym stopniu) na ich stan.

Burak_PL 28.12.2004 15:46

dobra wielkie dzięki!!

MacGyver 28.12.2004 15:31

Cytat:

Napisany przez Burak_123
aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??

Tego niewiem (moze cos kolo 20 - ale nie dam urwać sobie za to głowy)...
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke

Burak_PL 28.12.2004 15:01

aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??

epol 28.12.2004 15:00

Cytat:

Napisany przez nimal
oj nie przesadzajcie :) reputki tylko pozwalaja sie ywzyc - wyrazic wlasne zdanie na dany temat
przeciez starzy juzerzy i tak wiedza kto na czym sie zna, a mlodzi nie maja zielonego pojecia o co chodzi z tymi kropkami (bo i tak jest tu wokul mnostwo przycikow o tajemnym znaczeniu i cyferek bez znaczenia... a moze jednak... || )
lubie kogos, ktos sie madrze wypowiedzial lub mnie zmusil postem do pomyslunku to mu klikne :)

Swieta racja. Za to nalezy Ci sie :piwo:

MacGyver 28.12.2004 13:37

Cytat:

Napisany przez Burak_123
no ja mam 41 to jak dam reputkę to on tyle pkt dostanie??

...chyba 2 albo 1 ... dokładnie nie pamiętam...

Burak_PL 28.12.2004 13:35

no ja mam 41 to jak dam reputkę to on tyle pkt dostanie??

MacGyver 28.12.2004 13:34

Cytat:

Napisany przez Burak_123
aha to jak ja teraz daje reputacje komuś to ile on otrzymuje pkt??

Tak jak pisałem wyżej ;p jest to zależne od tego ile Ty w danym momencie masz pkt. reputacji...

Burak_PL 28.12.2004 13:33

aha to jak ja teraz daje reputacje komuś to ile on otrzymuje pkt??

maj3 28.12.2004 13:32

Cytat:

Napisany przez Burak_123
a kwadraciki zależą także od ilości postów??

nie
jak bedzisz miał ponad 500 postów to bedzisz mogł zmienic podpis pod nickiem kiedy bedzisz chcial

MacGyver 28.12.2004 13:31

Cytat:

Napisany przez Burak_123

Miało tak byc, że za każde 1000 postów miałes chyba 1pkt reputacji ale tak sie nie dzieje...
Więc liczba postów niema tu znaczenia...
Natomiast im więcej masz pkt. reputacji tym większa jest wartość pkt reputacji którą komuś ofiarowywujesz...

Burak_PL 28.12.2004 13:28

B@rtek 28.12.2004 12:57

Cytat:

Napisany przez Berion
1 -> 100
2 -> 200
3 -> 300
4 -> 400
5 -> 500

Dalej nie wiem, bo nie mam więcej :D

Ja mam 815 punktów i widac ile mam kwadracików :D

Czyli później chyba liczy się inaczej, bo miałbym już 8 a mam 7 :smutny:

Burak_PL 28.12.2004 12:56

oki dzięki wielkie!!!

B@rtek 28.12.2004 12:55

Cytat:

Napisany przez Burak_123
a kiedy pojawia się drugi zielony kwadracik?? mam już 24 pkt no i dalej 1

^_^ musisz jeszcze poczekać :D

Jak zasłużysz od kilku osób to dostaniesz zielony kwadracik:taktak:

Chyba od 100 punktów jest nastepny???

Berion 28.12.2004 12:55

Cytat:

Napisany przez Burak_123

1 -> 100
2 -> 200
3 -> 300
4 -> 400
5 -> 500

Dalej nie wiem, bo nie mam więcej :D

Cytat:

Napisany przez Bartek15
[...] Ale niektórzy ok. 100-300 postow i ponad 650 punktów reputacji

Może to fachowcy ? ;) :fiu:

Burak_PL 28.12.2004 12:51

B@rtek 28.12.2004 11:56

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ihahaha - zgodnie z przewidywaniami, Polak potrafi popsuc kazda idee, kazdy pomysl i kazdy porzadek..

smiesznie wygladaja te dlugie zielone rzadki kropek pod niektorymi nickami, duzo gorzej wygladaja pojedyncze pod innymi - koljeny dowod na to ze polska nigdy nie bedzie normalnym krajem

@Sid tobie pasują te kwadraciki.

Masz już tyle postów, że to możliwe, że mogłeś tyle zebrać przez cały ten czas odkąd tu jesteś :taktak:

Ale niektórzy ok. 100-300 postow i ponad 650 punktów reputacji ;)

kodziu 28.12.2004 11:55

Dobra kończymy :)

Już za dużo tego dobrego....

@Woitas :spoko:

woitas 28.12.2004 11:53

bo my jesteśmy narodem kombinatorów :P
chcemy jak najwięcej jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem, nie przejmując się niczym.

-Sid-The-Rat=> 28.12.2004 11:50

ihahaha - zgodnie z przewidywaniami, Polak potrafi popsuc kazda idee, kazdy pomysl i kazdy porzadek..

smiesznie wygladaja te dlugie zielone rzadki kropek pod niektorymi nickami, duzo gorzej wygladaja pojedyncze pod innymi - koljeny dowod na to ze polska nigdy nie bedzie normalnym krajem

.::piotrek::. 28.12.2004 11:22

Rowniez dziekuje wam za ten sliczny napis, ktory sie wyswietla po najechaniuna moje zielone kropeczki, takze rzucalem kropeczkami ile sie dalo i mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialem ;p

Ormianin 28.12.2004 10:48

Cytat:

Napisany przez nimal
lubie kogos, ktos sie madrze wypowiedzial lub mnie zmusil postem do pomyslunku to mu klikne :)

No i tak powinno byc, chyba taka byla idea reputek... ech te reputki... dzis tez rozdalem :)

Zetoxa 28.12.2004 10:06

... ja dziękuję wszystkim za kropeczki, które mi podrzucili, sam podrzuciłem ile mogłem :cool:

Pagerus 28.12.2004 09:25

Cytat:

Napisany przez nimal
oj nie przesadzajcie :) reputki tylko pozwalaja sie ywzyc - wyrazic wlasne zdanie na dany temat
przeciez starzy juzerzy i tak wiedza kto na czym sie zna, a mlodzi nie maja zielonego pojecia o co chodzi z tymi kropkami (bo i tak jest tu wokul mnostwo przycikow o tajemnym znaczeniu i cyferek bez znaczenia... a moze jednak... || )

Podpisuję się pod tymi słowami obiema rękami :) Chociaż mimo wszystko postanowiłem zmienić nieco mój stosunek do reputek - i będę się je od teraz starał przyzawać bardziej słusznie - chociaż pewnie i tak paru nie braknie jako wyrazu zwykłej ludzkiej sympatii... akcję reputka na święta - w moim przypadku (podobnie jak zresztą święta) uważam za zakończoną...

legion 28.12.2004 00:46

Niewie czemu wszystcy sie czepiacie reputek czy to jest wazne dla was kto ile ich ma bo dla mnie to bez znaczenia :taktak:

nimal 28.12.2004 00:03

andrzejj9 27.12.2004 23:49

Cytat:

Napisany przez Weron
Ale ja tez napisalem, ze szanuje tylko chodzi mi o cos zupelnie innego.
W tym wypadku nie osadzam nikogo. Wiem jakie pobudki nim kierowaly.
Co do sytuacji calych reputek to one nigdy nie mialy racji bytu.
Co zauwazylem jak ten twor zaczal powstawac.Ale skoro juz sa to nalezy sie jakos dostosowaci, przyjac tak jak jest.Ja przyjalem tak jak przyjalem. Nie bede sie teraz nad tym rozwodzil ale jest dla mnie wszystko ok.
Reputki i tak nigdy dla mnie nic nie znaczyly.Jestem tu na tyle dlugo, ze zdaje sobie sprawe kto cos wartosciowego moze mi przekazac i nie patrze na jkies reputki.

Spoko, nie miałem na myśli, że krytykujesz taką decyzję, tylko chciałem napisać, jak ja sam to widzę. A jeśli chodzi o reputki to ja też nigdy nie patrzyłem na nie pod kątem oceny osoby, która je posiada. Są tylko kolejnym dodatkiem do forum, dla mnie akurat nie wnoszącym, przynajmniej w takiej formie, nic nowego. Ale niech będą - tak jak nie są mi do niczego potrzebne, tak też w niczym mi nie przeszkadzają.

yahol 27.12.2004 23:36

Cytat:

Napisany przez Weron
@rycho wedlug mnie nie powinienes tak robic. Dostales to dostales i koniec.
Co nie oznacza, ze nie szanuje Twojej decyzji.
Dlatego daje Ci teraz reputke tylko nie pisz do adminow znowu o kasacje.
Pozdrawiam.
@yahol nie przesadzaj.Burzysz tylko naturalny porzadek tego forum.

Nie sadze abym cos burzyl
Jest to z mojej strony jawna kontestacja rzeczy, ktora nie podoba mi sie i ktorej nie akceptuje.
Choc uwazam, ze powinny byc nagradzane odpowiedzi ktore wnosza cos nowego, odkrywczego.
Wysyp swiatecznych reputek tylko ten stan rzeczy, w moim przekonaniu, utwierdzil.
Sa za nic i po nic.
Taka ozdobka choinkowa.
I to by bylo na tyle.
Mnie by bardziej zalezalo na docenianiu rzeczywistego wkladu userow na forum, naz na "milych zielonych kwadracikach".

Weron 27.12.2004 22:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ja z kolei szanuję i nawet w pewien sposób podziwiam to, co zrobił. Nawet sam zastanawiam się, czy nie poprosić o to samo, ale trudno byłoby mi ocenić, ile reputacji dostałem jako świąteczne prezenty, a ile z konkretnego powodu, bo takich też sporo ostatnio było. Ale zastanowię się jeszcze nad tym. Chciałbym, żeby reputacje rzeczywiście coś znaczyły, a niestety w ciagu ostatnich dwóch tygodni przestały.

Ale ja tez napisalem, ze szanuje tylko chodzi mi o cos zupelnie innego.
W tym wypadku nie osadzam nikogo. Wiem jakie pobudki nim kierowaly.
Co do sytuacji calych reputek to one nigdy nie mialy racji bytu.
Co zauwazylem jak ten twor zaczal powstawac.Ale skoro juz sa to nalezy sie jakos dostosowaci, przyjac tak jak jest.Ja przyjalem tak jak przyjalem. Nie bede sie teraz nad tym rozwodzil ale jest dla mnie wszystko ok.
Reputki i tak nigdy dla mnie nic nie znaczyly.Jestem tu na tyle dlugo, ze zdaje sobie sprawe kto cos wartosciowego moze mi przekazac i nie patrze na jkies reputki.

andrzejj9 27.12.2004 22:34

Cytat:

Napisany przez Weron
Pozdrawiam.

A ja z kolei szanuję i nawet w pewien sposób podziwiam to, co zrobił. Nawet sam zastanawiam się, czy nie poprosić o to samo, ale trudno byłoby mi ocenić, ile reputacji dostałem jako świąteczne prezenty, a ile z konkretnego powodu, bo takich też sporo ostatnio było. Ale zastanowię się jeszcze nad tym. Chciałbym, żeby reputacje rzeczywiście coś znaczyły, a niestety w ciagu ostatnich dwóch tygodni przestały.

epol 27.12.2004 22:21

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez yahol
Poniewaz od zawsze, a nawet jeszcze dawniej, uwazalem reputacje za zbedne/szkodliwe/niepotrzebne/bo i po co* (*niepotrzebne skreslic),
poprosilem Tanathosa o skasowanie i zablokowanie.
Co w swojej uprzejmosci wykonal. Za co podziekowanie i chwala.
Zamiast reputacji mozecie mi, podarowac.......
....dobra zastanowie sie :D

Chyba jednak nie zablokowali, bo ja Ci moglem dac :P

Weron 27.12.2004 22:09

Pozdrawiam.
@yahol nie przesadzaj.Burzysz tylko naturalny porzadek tego forum.

yahol 27.12.2004 22:01

Poniewaz od zawsze, a nawet jeszcze dawniej, uwazalem reputacje za zbedne/szkodliwe/niepotrzebne/bo i po co* (*niepotrzebne skreslic),
poprosilem Tanathosa o skasowanie i zablokowanie.
Co w swojej uprzejmosci wykonal. Za co podziekowanie i chwala.
Zamiast reputacji mozecie mi, podarowac.......
....dobra zastanowie sie :D

rycho 27.12.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez nimal
rycho - nie chcesz swiatecznych to masz odemnie poswiateczna :D
swoja droga nie wiedzialem ze szalenstwo tralo az kilka dni - tak czy siak mnie po preostu nie bylo na linie :(

Dzięki.
Niezasłużenie dostałem w święta prawie 500 punktów.Wszystkie są już odjęte.

nimal 27.12.2004 21:09

rycho - nie chcesz swiatecznych to masz odemnie poswiateczna :D
swoja droga nie wiedzialem ze szalenstwo tralo az kilka dni - tak czy siak mnie po preostu nie bylo na linie :(

rycho 27.12.2004 20:11

Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za złożone życzenia i przyznane mi punkty reputacji.Jednak stwierdziłem,że nie jest w porządku wobec wielokrotnie aktywniejszych userów,nie mówiąc już o tych którzy w dniach "szaleństwa reputkowego" byli nieobecni abym ja w ciągu 4 dni nabił wiecej reputacji
niż oni w za tysiąc postów,czy też za dłgookresową aktywność.
W związku z powyższym poprosiłem administratora o przywrócenie moich punktów reputacji do stanu sprzed świąt.
Jeszcze raz dziękuje za życzenia.

AleX69 25.12.2004 21:59

wszystko co dobre - kiedys sie konczy ... >zycie<

Turboni 25.12.2004 21:02

niestety doszedlem do limitu na 24 godziny :(

ale nie martwcie sie ten kto ma dostac prezent to dostanie nie wazne kiedy - na dniach tylko jak bede mogl :)

Pagerus 25.12.2004 20:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Postaram się ;)

Ale nie ukrywam, że takie proszenie się o reputacje naprawdę mi się nie podoba. Już dobra, każdy pewnie z okazji tej "akcji świątecznej" sporo ich dostał, ale miejmy jakiś umiar. A post wyedytowałem, bo stwierdziłem, że w końcu są święta i nie będę się czepiał. Więc więcej rzeczywiście nie będę. Dla mnie tak, jak poprzednio, czas kończyć tę zabawę i już.

Przecież napisałem to w formie żartu - ale widac, że mimo świąt dobry humor się Ciebie nie trzyma... Co do reputek to już pisałem jakie jest moje zdanie - obok nich powinno byc coś jeszcze - co wyrażało rzeczywisty udział w pomaganiu innych (chocby te medale, o których była kiedyś mowa) - a reputki zostałyby jako wyraz sympatii od userów dla userów...

Eliasz 25.12.2004 18:51

Da, zorganizujemy forumnyj wiec, katoryj obali staryj systjem. Towarzysz możet byt naszim priwódcom, w dążeniu ku nowemu ustrajowi.
Tolka ticho sztoby wladza nie slyszala.
Eto wsjo. Pozdrawiaju wsjich forumowićów.

pykson 25.12.2004 18:47

i tak oto doprowadzilismy do tego, ze prawie wszyscy mamy kilkanascie zielonych kropek pod avatarkiem i "mamy z czego byc dumnymi"

heh, fajnie dostac reputka ale za cos (dobre argumenty w dyskusji, pomoc w rozwiazaniu problemu, ciekawa wiadomosc itp.)
chociaz jako prezencik z okazji swiat tez milo

mr_spock 25.12.2004 18:44

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Szykuje się chyba jakaś rewolucja z tymi reputkami, tylko co to będzie ? :idea: Bo wątpie żeby to nie odbiło się jakimiś konsekwencjami. Czyżby reset, albo nowy system naliczania reputek?
Narazie cieszmy się z tego co mamy, bo co będzie potem, to nie wiadomo.
Pzdr.

po pewnie bedzie Czerwona Rewolucja! Ruszymy na barykady, w walce o nowe, socjalistyczne forum!!!

Eliasz 25.12.2004 18:09

Szykuje się chyba jakaś rewolucja z tymi reputkami, tylko co to będzie ? :idea: Bo wątpie żeby to nie odbiło się jakimiś konsekwencjami. Czyżby reset, albo nowy system naliczania reputek?
Narazie cieszmy się z tego co mamy, bo co będzie potem, to nie wiadomo.
Pzdr.

legion 25.12.2004 17:59

no ja wykorzystalem caly limit i ma juz blokade 24 jak o kims zapomnialem to z gory niech mi wybaczy dam jak bedzie moze noworoczna akcja reputka co wy na to :)

ale jak o kims zapomnialem to napewno mu jeszcze dam :)

andrzejj9 25.12.2004 17:47

Cytat:

Napisany przez Weron
To, ze przeedytowales post nic nie daje bo mail z wiadomoscia przychodzi. :)
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie. ;)

Postaram się ;)

Ale nie ukrywam, że takie proszenie się o reputacje naprawdę mi się nie podoba. Już dobra, każdy pewnie z okazji tej "akcji świątecznej" sporo ich dostał, ale miejmy jakiś umiar. A post wyedytowałem, bo stwierdziłem, że w końcu są święta i nie będę się czepiał. Więc więcej rzeczywiście nie będę. Dla mnie tak, jak poprzednio, czas kończyć tę zabawę i już.

pykson 25.12.2004 17:35

tym, ktorzy mnie gdzies znalezli i dali reputke pomimo tego, ze nie bralem udzilu w tej dyskusji, dziekuje i oddam oczywiscie, tak szybko jak limity pozwola

p.s. mam nadzieje, ze i reszta userow Swieta spedza w tak milej i spokojnej atmosferze jak ja

Weron 25.12.2004 17:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
...

To, ze przeedytowales post nic nie daje bo mail z wiadomoscia przychodzi. :)
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie. ;)

andrzejj9 25.12.2004 16:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mnie udało się tylko jedną setkę puścic - na drugą nie zdążyłem się załapac :P Ale jak macie wolne reputki to ja poproszę - bo niewiele brakuje mi już do 1000 punktów :D

...

Pagerus 25.12.2004 16:33

Mnie udało się tylko jedną setkę puścic - na drugą nie zdążyłem się załapac :P Ale jak macie wolne reputki to ja poproszę - bo niewiele brakuje mi już do 1000 punktów :D

ThanatoS 25.12.2004 15:56

Tak, ograniczenia wrocily do normy :) Mialy wrocic o polnocy ale ... pasterki, sen, nie wlaczanie kompa :)

epol 25.12.2004 15:50

Dziekuje wszystkim za reputki :piwo: I przepraszam tych, ktorym zapomnialem dac reputek, jesli tacy sa ;)

mgit 25.12.2004 15:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
pewnie prędzej czy później zostaną zlikwidowane...

Nie kracz bo jeszcze wykraczesz i naprawde nie będzie reputek :( :)

andrzejj9 25.12.2004 15:38

Ehhh... a mówiłem w pewnym momencie, że czas kończyć tą zabawę... Teraz reputacje w ogóle straciły racje bytu i pewnie prędzej czy później zostaną zlikwidowane...

czero 25.12.2004 15:28

Czy mi sie wydaje, czy ograniczenia zostaly ponownie zalozone: 'You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later' ???

kizio 25.12.2004 15:23

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later :(

rycho 25.12.2004 15:18

Cytat:

Napisany przez bakupl
Rycho ma 121 postów i 6 kwadracików reputy.. to chyba też rekord ...

Ty siedzisz 9 miesięcy na forum i masz więcej niz ja.

bakupl 25.12.2004 15:13

Cytat:

Napisany przez rycho
You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

Rycho ma 121 postów i 6 kwadracików reputy.. to chyba też rekord ...

rycho 25.12.2004 15:11

Posłany 25.12.2004 15:06

łeeee:
"You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later." ;(

Jutro też jest dzień ;)

B@rtek 25.12.2004 14:54

No dobrze:

@Adixo, Berion, Mac i Kizio - poszły :D

Matievoo 25.12.2004 14:47

Mi też sie miesczą plusy .
Jak dam rady to też bede dawał drugi raz .
Ale dajcie mi też troche prosze .
I mam nadzieje ,że o nikim nie zapomniałem . ;)

maj3 25.12.2004 14:12

dziś rozdałem nową setkę reputek
i znowu mam
Korzystać póki można :bicz: bo nic nie może się zmarnować :piwo: :piwko2: :peace:

kizio 25.12.2004 14:09

Bartek15 Poszła!

B@rtek 25.12.2004 14:08

Jakby ktoś miał jeszcze wolne reputki to się nie obrażę, a odwdzięczę :D

kodziu 25.12.2004 13:47

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mam nadzieję, że sytuacja się poprawi w związku z atmosferą świąteczną :)
A tak poza tym - jak macie za dużo reputek to się nie obrażę jak jeszcze kilka dostanę :D

Miałeś iść na pasterke a nie na forum zostać :)
Przecież teraz kto inny ma warte, co nie? :D

MacGyver 25.12.2004 13:10

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
Tak wogule to co wy tacy leniwi? Nie chcialo sie ryszyc z domku i isc na pasterke, ale za to na forum cala noc. ;p

No ja na Pasterce byłem :)
Wstałem o 11OO ZULU i zaraz ide do rodzinki na obiadek...
Pozdro

.::piotrek::. 25.12.2004 11:06

Tak wogule to co wy tacy leniwi? Nie chcialo sie ryszyc z domku i isc na pasterke, ale za to na forum cala noc. ;p

MacGyver 25.12.2004 02:40

@baku, dałbym Ci ale już niemogę :ysz:

bakupl 25.12.2004 02:30

Ja juz wszystkim którym mogłem i chciałem to dałem... jak bede mógł to dam druga ture załużmy że na sylwka...

Dajcie mi tez troche prosze! ;D
haahha
:bicz:

andrzejj9 25.12.2004 01:43

Cytat:

Napisany przez Bartek15
daj mi :ja_chce: twoje są wysoko punktowane :D

Niestety - blokady nie pozwalają :( @ Kodziu - to samo...

Ale może niedługo :)

Turboni 25.12.2004 01:28

dzieki :)
przesylam rowniez :)

Berion 25.12.2004 01:12

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A tak poza tym - jak macie za dużo reputek to się nie obrażę jak jeszcze kilka dostanę :D

O tej porze na forum? :D

Życzenia for all... ...

Pagerus 25.12.2004 01:00

Cytat:

Napisany przez adixo
Dzięki wszystkim za reputki - od mojej żony nie doczekałem się nawet życzeń imieninowych - bardzo ciche i smutne dni dla mnie, ale was wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę wesołych świąt
:|

adixo 25.12.2004 00:43

Dzięki wszystkim za reputki - od mojej żony nie doczekałem się nawet życzeń imieninowych - bardzo ciche i smutne dni dla mnie, ale was wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę wesołych świąt
:|

pablocoo 25.12.2004 00:40

U mnie reputki Thanatosa mieszcza sie bez problemow :)
Pewnie dlatego ze uzywam innego stylu forum niz wiekszosc
nie chce mi sie zmieniac ze standarda, juz sie przyzwyczailem ;)

.::piotrek::. 25.12.2004 00:37

Niezle, niezle Thanatos rzadzi, gratulacje dla niego, a my jak sie bardziej postaramy to niedlugo tez nam sie nie pomieszcza kwadraciki ;p

Matievoo 25.12.2004 00:36

Ja jusz rozdałem nie wiem czy wszystkim ??? ;)

MacGyver 25.12.2004 00:30

heh, Tahan'iemu to już sie kwadraciki nie mieszczą w jednym wierszu ;p

Piterniel 25.12.2004 00:20

http://img77.exs.cx/img77/582/tahan7sx.png

Ktoś tu pobił chyba rekord ;)

.::piotrek::. 24.12.2004 23:47

Dzieki ze powiedziales, juz daje, a Grzeniu tez otrzymal juz swoj gwiazdkowy prezencik, o ktory prosil ;p

B@rtek 24.12.2004 23:45

Odemnie niektórzy dostawali nawet po dwa razy :D

pablocoo 24.12.2004 23:42

Cytat:

Ja juz nie iwem komu dawac reputki, wszystkim rozdalem juzchyba, a jesli o kims zapomnialem to bardz przepraszam i prosze o powiadomienie ;p

Mi nie dales :jezyk:
chyba... :)

grzeniu 24.12.2004 23:39

Caly czas robie co moge, staram sie o nikim nie zapomniec. 8 )

.::piotrek::. 24.12.2004 23:35

Ja juz nie iwem komu dawac reputki, wszystkim rozdalem juzchyba, a jesli o kims zapomnialem to bardz przepraszam i prosze o powiadomienie ;p

epol 24.12.2004 22:30

Aha, 50 osob to juz duzo mniej, ale tez chyba tyle razy nie bedzie mi sie chcialo klikac ;)

Pagerus 24.12.2004 22:20

Cytat:

Napisany przez epol
100000 osob :O :| Teraz wiem dlaczego moge dac tyle reputek, ale zarazem nie moge dac ich nikomu :(

Z tego co wiem to ten limit potem obniżono do 50 osób...

Turboni 24.12.2004 22:14

@epol zostalo zmienione do 50 osob zobacz nizej :)

epol 24.12.2004 22:07

Cytat:

Napisany przez Bartez
UWAGA UWAGA!!!

Ogłaszam Wigilijną promocję! Ilość reputek, które można rozdać dzisiaj wynosi 100. Promocja trwa do 0:00 (chyba, że nie będzie nikogo, kto to wyłączy ;) )

Wesołych Świąt!

Edit:
Żeby nie było za łatwo i ktoś nie dawał ciągle tej samej osobie, to ten 2 limit został nieco zwiększony, do ... 100000 osób ;) (poprzednio przypominam było 20)

100000 osob :O :| Teraz wiem dlaczego moge dac tyle reputek, ale zarazem nie moge dac ich nikomu :(

Maciej 24.12.2004 22:04

że jest taki wigilijny nastrój ...prezenty rozdane.

t_e_l 24.12.2004 21:20

Cytat:

Hehe ja moj limicik mam wciaz niewykorzystany tylko ciagle mi pisze ze powinienem dac troszke reputek innym zanim znow dam prezencik ;p

U mnie to samo :)

.::piotrek::. 24.12.2004 21:08

Hehe ja moj limicik mam wciaz niewykorzystany tylko ciagle mi pisze ze powinienem dac troszke reputek innym zanim znow dam prezencik ;p

czero 24.12.2004 19:52

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
...
--edit--
TO SA DOPIERO SWIETA :cool:

Widze ze mnie na screenie nie ma, ale juz nadrobilem zaleglosc ;).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04.