![]() |
Cytat:
|
Ja gram w Dużego Lotka, średnio za dwa złote na tydzień, efekt wiadomy.
|
A co tam, wzkrzeszę temat. Czy ktoś jeszcze w ogóle gra z tego forum? Czy tylko ja się ostałem?
|
I jeszcze takie pytanie. Jest mo***380;liwo***347;***263; przetestowanie gry, jaki***347; trial czy co***347; takiego? Co jak teraz jest w WoW.
|
ze wszystkimi dodatkami mozna miec 8 miejsc na postacie. Maj***261;c GW + 1 dodatek masz 6 slot***243;w, sam 1 dodatek - 4 sloty, sam 2 dodatek - 4 sloty, samo gw - 4 sloty. Sprawy techniczne - kazda kampania GW jest ze sob***261; po***322;***261;czona, ro***380;ni***261; si***281; tylko kontynetem, questami, profesjami itd. Maj***261;c samo GW mozesz do swojego konta dodac klucze dodatkow i jest to zalecane.
Na pocz***261;tek najlepiej kupic GW: Prophecies (tzw. "podstawka" - pierwsze GW). Ka***380;da kampania GW jest ze sob***261; po***322;***261;czona fabularnie. ***379;eby wszystko zrozumie***263; najlepiej zacz***261;***263; od podstawki. Najlepiej kupi***263; na http://www.gram.pl |
Rozawa***380;am zakup GW, ale jeszcze nie wiem co za wersj***281; kupi***281;. Czym sie r***243;***380;ni***261;, chodzi mi o u***380;ywanie, sprawy techniczne. Czy konta mi***281;dzy wersjami mo***380;na ***322;***261;czy***263;? Pono***263; na koncie mog***281; mie***263; cztery postacie? Tak? To jak b***281;d***281; mi***261;***322; GW + dodatek to b***281;d***281; m***243;g***322; mie***263; osiem?
Gdzie teraz najtaniej kupi***263; GW - chodzi o jaki***347; sklep. |
Cytat:
|
W zwi***261;zku z problami start eventu odb***281;dzie si***281; NAJWCZE***346;NIEJ o 14:00 naszego czasu.
Jakby kto***347; chcial pogra***263; w GW po Evencie a nie ma konta to moge podes***322;a***263; kluczyk na bodaj***380;e 14h lub 10dni. |
Od Jutra ruszy Guild Wars Nightfall Pre-Release Event w kt***243;rym b***281;dzie mo***380;na za darmo pogra***263; w najnowszy dodatek: Nightfall! ***379;eby za***322;o***380;yc konto na ten event nalezy podac ten oto klucz:
944NC-B1LJ4-MD6L9-718L6-1HM38 Ci kt***243;rzy maj***261; ju***380; GW nie musz***261; dodawa***263; tego klucza. |
A juz od dzisiaj do poniedzia***322;ku podw***243;jne punkty na Alliance Battles.
|
Cytat:
|
|
Ja bym ja nazwa***322; Stonoga Gryzelda. Z takim imieniem bedziesz budzil strach w***347;r***243;d swoich wrog***243;w. :p
|
Cytat:
|
Mnie aktualnie tez nie ma w domu wiec event prawdopodobnie mam z glowy...
btw. pomozcie wymyslec imie dla mojej wariorki ;) zostalem zownowany przez lagi... |
Ja nie mam slotów na testowanie nowych postaci - zresztą czasu za bardzo nie będę miał w ten weekend - a że to event PvP - więc znowu w sumie nie skorzystam...
Co do err 07 - to potwierdzam - to ostatnimi czasy przekleństwo... mogliby w końcu coś z tym zrobić - byle szybko :taktak: |
IMO AN nieco zlamila z tym dodatkiem, ostatnio masa DC i err 07 (ja nie narzekam ale wnioskuje z postow innych ^,,^) a oni wypuszczaja nastepna czesc... Mam nadzieje ze cos z tym zrobia, a z testowanie Paragona czekam do piatku ]:->
|
Cytat:
|
Rezerwuje sobie nazwe "Paragon Ze Sklepu" lub " | Fiskalny |" :D
|
W dniach 28-31 lipca uzyskamy dostęp do przetestowania dwóch nowych profesji z 3 części GW - zapowiada się ciekawie - najbardziej jednak podoba mi się nazwa jednej z tych profesji - PARAGON :rotfl:
|
Kurde - ostatnio tylko ja tu piszę :P
Nowy update do GW (info dla tych co jeszcze nie wiedzą - ale pewnie już wszyscy wiedzą) zawiera kilka ciekawych (przynajmniej dla mnie) zmian: - Dodano schowek na materiały. Aby dokupić tą opcję, należy udać się do Przedstawicieli Xunlai[Xunlai Representatives] w Shing Jea Monastery lub Kaineng Center. (Postacie PvP będą mogły korzystać ze schowka, gdy tylko któraś z postaci PvE go wykupi). - Dodano możliwość rozdzielania paczek przedmiotów. Trzymając klawisz Shift, przeciągamy danę paczkę na inne woolne miejsce w plecaku/schowku. Jak dla mnie obu tych rzeczy brakowało w GW - teraz jest już "prawie" idealnie (prawie bo pewnie coś by się tam jeszcze znalazło - jak zawsze :D ) |
Naga Pelts już nieaktualne - kupiłem :P
Rozdają już może te maski? Bo chyba dzisiaj mieli to robić... |
Evencik całkiem znośny :) Ostatnio wziąłem się za questy w Canthcie na tej dużej wyspie - cholera - każdy wart jakieś 2-3k expa - poziomy same lecą :D Chociaż fakt - jak na razie to dość ciężko mi się tam gra... dalej pewnie będzie gorzej :P
Tak w ogóle to poszukuję Naga Pelts - jak ktoś ma 2 na zbyciu to byłbym wdzięczny :) |
Przeinstalowałem system i wreszcie GW zaczeło mi działać, a już myślałem że ktoś mi konto zakosił :)
|
Cytat:
|
ostatnio prawie nie pykam, bo raz ***380;e nie mam czasu, dwa ***380;e ***322;adna pogoda (by***322;a :P) a po trzecie nie chce mi si***281; chwilowo.
co do dodatku, to jest bardzo dobry, ale zeps***243;***322; troch***281; klimat gry. to ju***380; nie to, co podstawka, gdzie by***322;a d***322;uga wci***261;gaj***261;ca fabu***322;a, kt***243;r***261; robi***322;o si***281; po kilka razy za ka***380;dym razem odkrywaj***261;c smaczki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, a jak tam ten dodatek?
Bo cos zadnych opinii o nim nie widzialem. |
Cytat:
|
gra gra ale nie na tym forum pisza ;)
|
No i co? Nikt nie gra już w GW? :P
Ja przez dłuższy czas sam nie grałem - ale przez ten weekend nieco popykałem - może i dzisiaj się uda na chwilkę włączyć :) |
Cytat:
ehhh, mam trochę czasu bo żona z dziećmi wyjechała i nie mogę pograć :sciana: |
Cytat:
|
Hmmm nie wiem co się dzieje z moim GW, a mianowicie:
odpalam GW, pobiera sobie uaktualnienia, potem jak zwykle pytanie od zapory ogniowej i jak zwykle daje zgodę i pokazuje mi się plansza logowania z tym że u gory oprócz GW mam poniżej napis Faction ( przedtem nie było?) oczywiście w prawym górnym rogu pokazuje się piorunik i jeszcze coś sobie tam doładowuje, bo widać ile MB pobiera Login do konta pamięta mi automatycznie, więc czas na wpisanie hasła i tutaj zaczynają się kłopoty :sciana: po wpisaniu hasła pokazuje się małe dodatkowe okienko z napisem conecting i..... tak stoi nawet do 10 min ??? Nie wiem co jest grane, a nadmienie że to samo mam od kilku dni i z początku myślałem że po prostu serwer chwilowo nie dziala Czy ktoś mi zakosił moje hasło ? , a może zamiast do GW loguje mnie do Faction ??? (nie wiem czy to jakaś różnica) Czy ma ktoś jakieś sugestie co mam robić z tym fantem :help: |
Lato idzie, gra***263; si***281; nie chce :P
|
Cytat:
|
A czy można już grać po polsku ?
|
Spokojnie - nei ty zapoczatkowales koniec, po prostu aktywnych userow bylo az 8 - ty odeszles 2 ja kicknolem trzeci poszedl za nimi, ja kizio i equ przeszlismy do innej gildi i tak to sie skonczylo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
CiS R.I.P. |
O rajuśku - widzę, że odkąd mamy własne gildiane forum to ten temat praktycznie umiera...
|
Cytat:
|
A ja tam się cieszę, że wogóle spolszczą :spoko:
|
A jest 100% pewne ze bedzie polski district?
|
malo prawdopodobne, na 90% nazwy skili zostana te same tylko opizy sie zmienia
|
Mnie tylko ciekawi jak oni spolszcza nazwy skilli...
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do spolszczonych gier - to w GW język polski będzie tylko opcją - przecież wcale nie trzeba będzie z niej korzystać :) I nie wszystkie spolszczone gry są złe - Baldur czy Icewind uważam za wykonane całkiem przyzwoicie... |
Chyba b***281;dziecie szpila***263; po polsku :D
http://www.gram.pl/news.asp?id=1538 Nienawidz***281; spolszczonych gier |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No ja muszę w końcu nieco pograć - bo kurde - ostatnio to prawie nic :) No ale syn kuzynki właśnie sobie kupił i trzeba będzie go wprowadzić w szczegóły :D
Kto wie? Może do Gildii zwerbuję? :czytaj: |
Ech, nie ma to jak partyjka w GW....
|
Cytat:
|
Cytat:
i nawet zdazylismy sobie wczoraj pogadac ;) |
Cytat:
|
i co amsz juz? :P
|
Ja już najprawdopodobniej dziś po południu będę miał necik - tak więc może uda mi się w weekend nieco pograć :)
|
żałuję jednego - nie usunałem postaci pve z eventu przed jego zakończeniem i teraz do wyjścia gwf mam zablokowany slot... :|
z tego co gdzieś tam wyczytałem, to moja postać zostanie zdegradowana do 1 lvl, a wszystkie odkryte miasta znikną... :blee: no ale podoba mi się jedno... zależnie od frakcji będziemy mieli dostęp do tych terenów, które będą pod okupacją naszej strony :P |
Cytat:
|
Cytat:
nie było też sensu zbytnio w to grać, bo po wyjściu gwf prawdopodobnie trzeba będzie robić wszystko od nowa, więc szkoda było czasu, kiedy w tym samym czasie można było sobie pofarmić w uw czy sf... za to świetnie zapowiada się alliance battle. polega to na tym, że są 2 drużyny, które starają się przejąć punkty respawnu przeciwnika. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No więc tak - jest nadzieja na necik jeszcze w tym tygodniu :D
A tak w ogóle to jak wypadł weekendowy event w GW? No chyba, że mi się daty pomieszały :P |
Na Krzyz Bluznierce!
|
Cytat:
|
:D
po dlugiej meczarni udalo mi sie sprzedac GW za 75zl :) |
Cytat:
hahah |
@Pagerus - jesli chodzi o Neo, to daj mi na prv nr telefonu.
Zobacze co sie da zrobic ;) |
Cytat:
|
bo to muaythai to taki pic na wode :)
-- tak, ten post ma celowo zmotywowac Tribunala do wkurzenia sie na Smartka i ruszenia do Pagerusa.. e.. cos nie tak po tych rekolekcjach ;) |
Chyba nie dotarliście - bo netu dalej nie mam :sciana:
|
Cape Chueki zawiazane Mongokom na glowie prachat tez mam idziemy.
|
Cytat:
Ok. Specjalisto od Muay Thai (czy jak sie to tam nazywa). Ja biore moje glany i idziemy ich skopac, jak zajdzie potrzeba to sami mu neta wlaczymy. |
Cytat:
|
To moze sie do nich przejedziemy i "wytlumaczymy" ze kolega netu bardzo potrzebuje?
|
Cytat:
A tak w ogóle - netu dalej nie mam w domu - TPsiaki w c****a lecą... ech... kiszka... :sciana: |
Cytat:
|
Na forum gildi dostepny jest nasz hymn.
|
Cytat:
Chociaż - fakt - dobrze mówi :taktak: |
Dobrze powiedziane
|
w GW PvP/GvG jest bardzo trudne z powodu tego że żeby być dobrym trzeba odblokowac sobie wszystkie skillle/upgradey/runy. i przedewszystkim tu mozna zdzialac tyle samo walczac bronia kupiona za powiedzmy 1k a bronia za 100k.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pocwiczysz troche i sie wyrobisz
|
Cytat:
Co do PvP to hmmm... nie wiem czy dam sobie tam radę :P |
Spotkanie sie odbylo. Po ostrej rekrutacji zaczynamy wlaczyc PvP w Heroes Ascent jak nabierzemy wprawy zabieramy sie do GvG.
Ogloszony zostal tez konkurs na nowy cape wiecej na forum gildii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z chęcią bym z wami pograł, ale teraz mam drugiego synka (1-mc) i jak mam czas to dopiero w nocy po 23.00 a wtedy zazwyczaj nikogo już na GW nie ma :(
|
yyy narazie grozba zarzegnana :P
|
Ja dopóki nie mam netu to nie mogę aktywnie uczestniczyć - ale dodatek zamówiony - tak więc nie zamierzam opuszczać Gildii - no chyba, że sami ją rozwiążecie...
|
Wiecie co.... powoli miarka sie przebiera - takie szukanie powodu do odejscia wywoluje u mnie wymioty. Jak ci gildia nie odpowiada to albo wymysl sposob na zmiany albo idz do innej a nie odgrazaj sie. Ta gildia od poczatku miala byc ffa i wszyscy sie na to zgodzili a jak nie chcecie... moze czas gildie rozwiazac. Juz wole chodzic na misje z henczami niz sluchac jekow ze na gvg nie chodzimy itp... wy chcecie na gvg? wy sie na pvp nie potraficie zebrac. 1 przegrana i "ja juz nie gram".... ludzie kur.... zachowujecie sie jak dzieci.
|
postaram się być.
od razu mówię, że jeśli część świadomie to oleje, to ja daje leave. trzeba w końcu coś z tym zrobić, bo mamy praktycznie zerowe doświadczenia w grze jako zespoł. |
Spotkanie bedzie dzisiaj tak jak bylo ustalone.
|
Cytat:
bo nie macie daru przekonywania i... mnie w skladzie ;-) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |