![]() |
Gry on-line
Witam! Niestety topic o multiplayerze został zamknięty (gruby!!) wiec postanowiłem założyć nowy i mam nadzieję ze tutaj bęzdie tylko o grach a nie OT wieć Bartez Mac Berion Andrzejj ........ nie zamykajcie!
polecam gry: ET Serwery: 1. neo 193.110.122.201 2.zj 82.94.249.94:27960 3.toten 195.4.104.16:27960 CS 1.6 DO do mnie lub tutaj jak będą chętni server o każdej porze bez lagów Starcraft NBA NHL FIFA PES indywidualnie itd............ P.S. Gruby NIEMILE widziany w tym topicu chyba ze będzie pisał z sensem || |
Nie będziemy zamykać dyskusji, jak będą na temat. Jeżeli pojawią się znowu jakieś wycieczki osobiste i czat... to sorry, na to nie możemy pozwolić.
|
Cytat:
|
Ja sie pisze na CS 1.6 ale z tego co widze nie ma duzo chetnych. Czas pokaze. Bede staral sie tu zagladac i jak bedzie team to zagramy :)
|
No to dzisiaj gramy w Wolfa :D ???
Ale troche później...tak o 21.00 :) Kto byłby chętny ? PS.Może serwer postawimy i sami pogramy?? |
Hmm.. ja chętnie zagram mam nadzieje że burak mnie nie wyżucisz :P
|
Cytat:
a do 1.6 to jak więcej ludu będzie :D Gruby wyżucić nie ale jak będziesz pisał bzdety to wyRZucę :D |
Cytat:
ale nie mam oryginalu H-L :> |
Ja postawie :)
P.S. Patrzcie jaki mam avatarek :D Chomiczek Hamtaro :D edit: Wlasnie sie dowiedziałem ze zapomnialem hasla do fire i nie postawie :) Hinks ty postaw :) |
Zagram o 21 z Wami w ET :taktak:
A mialby ktos ochote sprawdzic ze mna, czy moge zagrac w PES4 online? :D Bo mam od niedawna zawn. ip, ale jeszcze nie probowalem grac... |
Cytat:
pablocoo hinks bartek assanix (jak będzie grzeczny) burak w PESa to ja zagram, w CS 1.6 na moim serverze nie trzeba oryginalnego seriala :D edit @assasnix a kto Ci powiedział ze nie pamietasz hasła?? a avatarek troche pedalski :D |
w cs'a 1.6 moge grac, tylko ciezko zebrac wiecej osob
|
Server name: CDRinfo serwer
Server IP Address: 212.67.120.238:26010 Server will start at: 20/07/2005 21:00:00 Hasło: CDRinfo.pl Serdecznie wszystkich zapraszam :piwo: PS: AssasniX sprawdz PW :) |
Cytat:
|
Cytat:
no jak nie trzeba seriala, to ja moge zagrac jakby co :D |
o proszę witamy w dziale gry i do CS 1.6 już mamy 4 to zagramy kiedys podajcie godzine
a do ET?? juz gramy :D |
Działa wam serwer ???
Ja nie moge wejść :( Nie wiem dlaczego... |
Cytat:
|
Z niewiadomych mi przyczyn serwer do Wolfa nie działa :(
Wszystkich serdecznie przepraszam :) PS. Spróbujemy jutro postawić i pograć :piwo: |
Moze jednak dzisiaj pogramy sprobujemy?
Server IP Address: 212.67.120.237:26010 Server will start at: 20/07/2005 20:45:00 (21:45 PL) |
i co działał wam server?? szkoda zę przedtem nie działał :( no cóż jutro spróbujemy znowu co nie?
a do CS 1.6 chetni Murt Zuk4u Damianos L Burak ktos jeszcze?? no 2 na 2 tez da sie grać o której wam pasuje panowie a i na jakiej mapie?? dust??assault??casa?? |
Cytat:
hmm a moze Militia? jest jeszcze wogle taka mapa w CS1.6? Nie wiem bo ja bardzo dawno nie gralem,a kiedys duzo na niej gralem w kafejce, teraz jestem cienki.... a no i najpierw musze sciagnac CS :) Ewentualnie mozna by bylo dzis w nocy albo jutro w nocy zagrac |
Cytat:
|
Mozna nawet teraz zagrac :)
Chyba najlepiej grac na znanych mapach de_dust, de_dust2, de_aztec albo cs_office |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Trzymajmy sie topica ;) |
Cytat:
edit a jednak nie doczytałem twojej odpowiedzi i jesteś niegrzeczny trzymam sie topica przecież CS to ten topic || || || |
mi tam pasuje w dzien i wieczorem, po nocach raczej nie gram bo mi sie juz wtedy nie chce :)
|
Cytat:
|
@Burak
Moge prosić linka :D Może być na PW lub na GG :) |
Cytat:
|
dostaniecie wszyscy tylko proszę na PW pisac bo tu sie syf robi :] a nie chce by Bartez zamknął :D
|
Cytat:
no ja dzis raczej nie dam rady poniewaz sciaga mi sie dopiero CS bede musial wyjsc z domu jakby co to moze poznym wieczorem... btw: steaminstall+cs to to?? cos mam oprocz tego jeszcze sciagac? |
Mi ładnie idzie :D
Za około godzine skończy :) PS.1. @burak dzięki za link :piwo: PS.2. Wszystko potrzebne go gry jest w tym torrencie?? PS.3. To zagralibyśmy dzisiaj w tego CS'a?? :D |
steam niepotrzebny :)
dziś mozemy zagrać a jak juz mowa o CSie to z miłą chęcią przyjmę ludzi do klanu :D ale to potem ...... |
To może o 20.30 zagramy??
A jaki serwerek?? Można grać na postawionym przez FB?? (Call Of Duty potrzebuje oryginała żeby tam grać :( ) PS. @Burak, a co to za klan? :fiu: |
dobra chętnych do CS zapraszam z Hinksem już wytestowaliśmy serverek :D
IP:83.30.11.241:27015 a i przyjmuję ludzi do klanu CS zapraszam servek będzie aż do 6 rano jak jakies kłopoty to na GG :D |
No co jest??
Serwer padł czy co?? Burak zrób cos bo fajnie sie gra :D PS. No i zapraszamy do gry panowie :) |
zmiana ip 83.30.45.3:27015
dajemy na favorites i add wpisujemy i gramy :D |
no i pograliśmy sobie
Assasnix Hinks Burak + jakiś Polak + jakiś Francuz :D fajnie było zapraszam ponownie tylko kiedy i gramy :D a w ET jeszcze ktos gra?? |
Cytat:
ale mam 43 % dopiero CS-a bo wooolno idzie no nic, moze jutro ;) |
witam! Damianos L napewno jutro :D a teraz mam pytanie do znających się no więc założyliśmy klan CSa i no e i no mamy nonsteam :D więc cz damy rade grać tutaj po zarejestrowaniu http://www.proleague.org/ :)???
|
Grało sę super :spoko:
Myślałem, że trudniej w to się gra ;) PS. Nie chce się chwalić ale jestem w tym klanie :fiu: (:D) |
Cytat:
a to i jak sie nie chcę chwalić ale jestem w MA :fiu: :fiu: |
W jakiego CS-a gracie 1.5/1.6/CZ/Source ?? :)
|
Cytat:
|
.. Dzisiaj o której gramy w csa ?
Dzisiaj zapraszam na: 10.0.0.8:27015 burakowi dam rcona do administracji !! P.S. bo ja nie umiem :( |
gdzie założyłeś ?? w tym programiku co był z csem?? a masz dobry komp i łącze?? bo na tym więcej niż 6 nie pogra chyba ale możemy spróbować a no i jak masz neo to i tak ip będzie inne jak założysz ponownie :D
P.S @Hinks wczorajsza lekcja kultury poszła na marne :D |
my z hinksem mamy 1 mbs neo na polowe czyli 512 .. zalozylem na 10 osob :)
P.S. Teraz na 7 zeby nie lagowalo .. powtarzam ip burak wejdz 10.0.0.8:27015 |
niestety twojego servera nie ma :D więc ja nie umiesz to się nie w******aj :D i zapamiętaj to co wczoraj na GG :D
gramy dziś w ET?? o 21?? dawno razem nie graliśmy a moze w CS 1.6?? są chętni?? |
Ja chętny w cs 1.6 !
|
proszę zmień ten avatar i obrazek w podpisie....
zero zainteresowania no to mnie znajdziecie na totenie ... |
No to tak:
@Burak Z nim każda lekcja kultury pojdzie na marne ;) Aaa i witaj w klanie |MA| :piwo: @AsassniX Nie zakładaj żadnych serwerów bo mamy (z tego co mi wiadomo) 512 kB podzielone na dwóch, a nie 1Mbit :) (A później dziwie się dlaczego mi się laguje :|) PS.Dołanczam się do prośby @Buraka, zmień avartek ;) |
no tak :D 512 na pół?? max server na
3-4 u mnie max 6-7 załatwię inny ale i tak w klanie max osób 6 więc? chyba zę z forum chętnych będzie więcej a co do avatarku zmień go prosze błagam!! no i powtarzam pytanie czy na nonsteamie pogramy w proleague?? |
Trzymajmy sie topicu ;) a nie mojego avatara !
P.S. Burak postawisz jeszcze server i pogramy ? oczywiscie do C.S. 1.6 |
mogę postawić a są chętni?? mam nową myszkę i klawiature, wiec tak dobrze mi nie pójdzie :/ ale pogramy jak będą chetni więc??
|
Na mnie możecie liczyć :D
Ale musi być przynajmniej 4-6 osób bo tak to się źle gra... |
więc są chętni??
|
Ja też byłbym chętny na CS 1.6, ale nie wiem co musze mieć...? bo mam gdzieś samego cs 1.6 bez steama... :)
|
ja jestem chetny :)
mam juz CS-a ale cos problemy z netem wiec nie wiem jak to bedize mi chodzic... ale sprobuje z checia :) |
Teraz to już troche późno :)
Ale możemy spróbować jutro zagrać :D |
@gallus sprawdź PW
no juz późno :D zagramy jutro wiedze że dużo ludzi nakłoniłem do CS 1.6 :D @Hinks co z treningami w MA?? Bartek miał mi powiedzieć a nie odezwał sie dziś :D |
@Burak
Najlepiej by było jakbyśmy się wszyscy zebrali na GG i pogadali :) Ja moge ustalić treningi i powiadmoić wszystkich ale powiedzcie kiedy wam najbardziej pasuje?? Ale nie rozmawiajmy tutaj o klanie bo znowu nam zamkną temat ;) (Jak cos to GG) A co do CS'a to dzisiaj grałem na jakimś serwerze to dostalem łomot :( Więc zbierzmy się i zagrajmy bo potrenować musze ;) |
OK to moze dzisiaj zagramy. Jestem chetny.
|
dziś mi nie pasuje niestety ............. na imprezkę idę chyba że bede w stanie to po czyli gdzie po północ lub później zależy jaka imprezka będzie
my tu o klanie nie rozmawiamy ;) ja tylko zadałem pytanie czy pogramy na proleague na nonsteamie ;) moje GG macie jakby cos pograć możemy dzis do 18 jeszcze a Hinks na jakim serverze grałeś?? podaj co sobie wszsycy potrenują :D ja wam mogę podać taki Mikrovisata-Strike 1.6 IP 217.17.85.8:27015 da sie pograć :D piszcie jak gramy w ET lub CS |
Mozemy nawet teraz zagrac bo i tak planowalem :) Jeszcze ktos chetny na CS-a?
|
Hmmm...chyba grałem na tym co ty podałeś (Mikrovisata-Strike 1.6 IP 217.17.85.8:27015) :)
A co do gry to dzisiaj jade do babci na urodziny więc będę mógł grać dopiero wieczorem (koło 20.00). |
a teraz to ja znowu idę robić :/ kurde co za bezsens no niestety taka jest sobota :D
|
ej ziomy podajcie jakies fajne serwerki do CS-a ;)
bo ten co Burak podal jest prawie caly czas pelny najlepiej takie gdzie jest malo graczy, aby nie czekac dlugo w kolejce jak mnie rozwala :) |
spróbuj poszukać daj tam na servers i powinny jakieś być bez hasła :D
|
Cytat:
tak ale nie moge sie z zadnym polaczyc :( jest establishing connection, potem retrying connection i wywala blad a z tym servem co podales to sie polaczyl, sciagnal mape, wlaczyla sie gra, wybralem kim chce byc, chwilke pobylem na spectacing i mnie wywalilo :( przy ponownej probie laczenia pojawilo sie ze server jest full... pozniej juz mi sie nie chcialo sprawdzac nie wiem, moze to cos u mnie, bo mam problem z wysylaniem... ale jak ty lub ktos z forum postawi server to wtedy sie okaze :D:D |
Ja też mam czasami problemy z dostaniem sie na serwer :(
Pisze, zebym wszedł na jakaś stronke i zassał coś. Zrobiłem to(zassałem), uruchomiłem, chciałem wejść na ten sam serwer i wyskoczyło mi to samo :| |
Tak to jest jak sie ma nieoryginala :) Sa rozne problemy...
Jestescie chetni dzis jeszcze zagrac? |
Dzisiaj to już raczej :nie: (Zmęczony jestem)
Ale jutro czemu nie :D |
Jutro gram z chłopaki z forum.xc-zone.pl w ET :D
Start o 20.00 :) IP: 212.67.120.237:26020 Hasło: XC :) |
Witam juz mozemy grać są jeszcze chętni ?? @Bartek czy mógłbym sie dołączyć??
|
Cytat:
Po ilu gramy i na jakich mapach?? Powiadomić ogryzka?? :spoko: |
Cytat:
a w CS kiedy gramy?? jutro niedziela moze o 13?? |
Oczywiście możecie przyjść :)
Tylko wiecie oni za dobrze jeszcze nie grają :nie: @Hinks powiadom ogryzka :D |
Cytat:
-edit- dzis rano wróciełem z kościoła i byłem wku**** ze nie moge zagrac w CS na mikro... więc szukam no a kto szuka ten nie błądzi nie?? a ono leka na cało zło (rozłaczanie wyłaczanie itd) LEK czasem wyłacz by sciagnac muzyke brakujaca lub mape ale ponownie wejdzie sam a teraz szuakm innych serverów wy też poszukajcie no i ogłoszenie kupię oryginalny cd-key do steam choć mi nie będzie potrzebny za niedługo || || || |
Cytat:
Wraca 3 sierpnia. To kto będzie grał w naszym teamie? :) |
No to jak juz mozecie grac to fajnie. Ja mam czas gdzies do 17 wiec zglaszajcie sie i podajcie IP serwera.
|
ja gram przyjde napewno .. chcialbym byc w teamie MA :(
|
Cytat:
a teraz zapraszam na CS 83.30.22.250:27015 jest juz nas dwóch wchodzić :D |
No i wywalilo nas. Server padl...?
Gramy jeszcze? |
Cytat:
wieczorem kolo 21 lub 22 prawdopodobnie bedizemy grac :D |
Cytat:
|
Pamiętajcie, że dzisiaj gramy z forum.xc-zone.pl w ET :D
Jak narazie nasz team to: Bartek,Burak,AssasniX i Ja :spoko: Ktoś jeszcze chętny ??? |
jeszcze teraz mam czas kto che pograć w CS od 16 do 17??
83.30.22.250:27015 |
Cytat:
@Hinks to sie ustali, bo nie wiem ilu ich będzie :nie: Ale oni np. grają od kilku dni :| Więc będzie trzeba zrobic równe team'y :> |
Chetny na dzisiaj w ET :taktak:
Zagrajmy xc-zone vs. CDRinfo :D |
@pablocoo fajnie, że będziesz :)
Zapytam sie ich czy się zgadzają na XC-zone vs. CDRinfo :> Bo jesli nie to mieszamy składy :taktak: |
Mieszane składy ?? :\
Wolałbym CDRinfo vs. xc-zone :D Jak pomieszamy to wogóle zgrania nie bedzie :| Dzisiejszą gre możemy uznać jako trening w klanie |MA| ;) || |
Cytat:
|
Cytat:
noo jakis serverek bedzie no to fajno :) a gramy dzis w CS-a jeszcze wieczorem tak okolo 21 lub 22? |
o 21 30 konczymy w ET i potem na server w CS gramy i bede przyjecia do klanu @Bartek oni też mogą przyjśc na CSa
|
Ja mógłbym zagrać w CS'a :D
Ale jeżeli będę miał lagi to odrazu wychodze bo szkoda nerwów :( |
Cytat:
Damy rade :D i tak ja mam najwieksze lagi z was wszystkich :P ale daje jakos rade... na poczatku sie nie dalo grac ale jak p2p zostalo wylaczone :bicz: to juz bylo coraz lepiej ;) no a po 16 jak gralismy to bylo jeszcze lepiej :D |
dobra gramy w CS 83.30.22.250:27015
|
Dzięki za gre chłopaki :spoko:
Grało się super:D @Burak widze, że postępy robisz ;) Niestety na CS'a nie wejde, ale może brachol wejdzie to pogra z wami :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:45. |