![]() |
Przeprosiny !!!
Wczoraj popelniłem nietakt i zapytałem o cracki.
Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych. Oczywiście wynikało to z mojej nieznajomości regulaminu. PRZEPRASZAM. |
Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
|
Nie pękaj.
Jeszcze będzie lepiej8-) |
Cytat:
Nie pękaj, za trzy, no góra cztery miesiące Admini i Moderatorzy przestaną Cię obserwować i będzie lepiej ;) ^_^ :cool: A i tak zanim usuną Ci konto, to wcześniej powiadomią ;) ;) ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra.Który z was(Sid czy ThanatoS)wymusił(pod bananową groźbą)taką laurkę.Bo wątpię że doli napisał to z własnej inicjatywy.8)
|
Cytat:
:uscisk: |
nie ja...
zapewniam ze nie ja nie pamietam tego posta wogole... ale zaraz sprawdze... na oczy nie widziaelm takiego posta... zreszta podjalem decyzje ze nie zamykam takich postow, ani ich nie wywalam - pouczam (tak jak tygryska) i czekam co bedzie dalej |
Cytat:
MY wiemy swoje:cool: teraz to już nie WY jesteście beholderami:chytry: |
"Nowi" moderatorzy są bardziej pobłażliwi, powiedziałbym "dydaktyczni". 8)
|
Cytat:
niepotrzebnie przepraszasz. Forum jest po to aby pytac, bez wzgledu na to czy sie to komus podoba, czy nie |
Re: Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
Do pewnego momentu i ja tak sadzilem! Ale ostatno wcale nie jestem tego pewien! I to nie jest zart. |
Re: Re: Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
Ale skoro są nowi Dyktatorzy ;), jest szansa na zmiany i wyjście z sytuacji kryzysowej :) No bo jeśli nic sie nie zmieni, albo się jeszcze pogorszy, to na cholerę nam nowi Moderatorzy ? ? ? :blee: Co tu duzo pisać... pożyjemy, zobaczymy.... 8-) |
1. jak mnie pamięć nie myli to wg regulaminu pytanie o treści niezgodne z myśla przewodnia partii.... tfuu co to mi się na usta ciśnie / jakieś zaszłosci z poprzedniej epoki demokratycznej ludowo :)/ serwisu nie jest niezgodne z regulaminem, natomiast takim czynem jest odpowiadanie znanymi ciągami symboli ASCI na boardzie i umieszczanie poprawek róznorakiego typu nieautoryzowanych przez włąścicieli praw intelektualnych do danego sofciku takoż jest niezgodne z regulaminem
wiec reasumujac przeprosiny na wyrost bo mimo iż to czyn naganny i na niktórych grupach dyskusyjnych automatycznie nominujący do PLONKa a przynajmniej do PW / jak ktoś litościwy i plonkownicy na drobnicę :) nie używa /to jednak nie jest on niezgodny z prawem bo dopiero użycie w/w narzędzia lub ciągu cyferek do uzyskania w sposób nielegalny pełnej wersji aplikacji za którą kaski nie zapłaciliśmy jest czynem zabronionym 2. co wszyscy tak biadolą że kiedyś to były złote czasy / ***** , serial a tak trudno samemu poszukać?/ , po modzie na niepalenie przyszła na nasz net już kawałek czasu moda na hipokryzję jacy to alles są legalni i TYLKO legany soft użytkują i tak już zostało co BTW jest całkiem dobre bo przynajmniej user lewego softu wie że nie jest to ok w stosunku do producenta i wojego sumienia :) / i to jest jedyny plus tej mody 8)/ choć faktycznie muszę przyznać biadolącym ;) w jednym rację , wszyscy twórcy serwisów i innych netowych rzyjątek z powodu poj... przepisów i zbyt dużej dowolności ich interpretacji przez organa wiadome :) popadają w paranoję obawiając się nawet cichego szmeru za ścaną / ale to już wina przepisów które jak to zwykle w naszym kraju sa spierdzielone na maxa i niekompetencji służb odpowiedzialnych za utrzymanie porządku, ale to już temat na inną opowiastke/ i aqrat w tym wypadki nie ma się co dziwić ich reakcjom choć z drugiej strony mozna walnąć text ala onet or wp że redakcja nie odpowiada za treści umnieszczane na boardzie itp...... i teoretycznie powinno byc ok a dynamicznie zmiennny organizm jakim jest board odwiedzany codziennie przez setki userów sam się zorganizuje i po okresie wzglednego chaosu uklad się ustabilizuje sam bez pomocy impulsów z zewnątrz :) a to na jakim poziomie to już zalezy od samych userów i ich własnego poziomu kultury wypowiedzi pozdrófka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |