![]() |
DrWeb jest naj i kropka bez wzgledu na to co ci ktos powie bo NAV nie rozpoznaje plkow skompresowanych np UPX'em wiec jak skompresujesz trojana:) to NAV go przepusci a DrWeb nie!
KAV tez wspolpracuje z skompresowanymi plikami ale chyba nie rozpoznaje tylko informuje ze skompresowany a DrWeb poprostu w kazdym przypadku widzi wirusa-testowane na romeo.exe gdzie DrWeb tylko spakowanego neolitem nie wykryl. i definicje sa male a nie tak jak w NAV! |
A co powiecie na Pande titanium? Mam ją. Jest spoko. Codziennie aktualizacja, nic nie spowalnia/
|
Cytat:
|
Cytat:
prosze, prosze, prosze :3msie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i ja bym tez prosil :jupi:
|
ale wy wszyscy jestescie slodcy :D :D
tez chce byc slodki :cisza: |
Cytat:
|
Dziękuje za paczuszkę :)
Pozdro MinX |
Ja tez prosze o rodzynka do KAV na maila, bo mam komplet starszych rodzynków i żaden nie działa.
Pozdro MinX |
1. TOMMYx ja używam Kaspersky'ego na Windows XP Pro i sprawuje się świetnie
2. ?????? 3.Leci na maila |
A ja mam kilka pytań, a mianowicie...
1. Czy ktoś używa Kaspersky'ego na WinXP Pro ? Jeśli tak, to jak się ten antywir sprawuje pod XP ? 2. Jakie inne antywiry polecacie, które "nie zakłócaja":) , dla OS M$ WXP ? 3. Prosiłbym o jakieś linki do Kaspersky'ego (najlepiej posłodzonego) na mój e-mail albo link do softu i osobno słodzik na maila. :) Z góry THX. PS"" Dodam tylko, że od zawsze używałem i nadal używam NAV "" |
Cytat:
W każdym razie wynika z tego że to nie wina programu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |