Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak legalnie zarobic duzo kasy? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-legalnie-zarobic-duzo-kasy-17308/)

/||\aster 22.02.2003 00:42

Jak legalnie zarobic duzo kasy?

Wlasnie sie nad tym zastanawiam, macie jakis pomysl?

TOMMYx 22.02.2003 00:45

Re: Jak legalnie zarobic duzo kasy?

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Wlasnie sie nad tym zastanawiam, macie jakis pomysl?
No Panowie i piekne Panie, ja równiez chętnie poznałbym Wasze pomysły i propozycje, bo od marca będę znowu bezrobotny :buu:

bas 22.02.2003 01:33

Mapsajm pozbawiony pakietu internetowego w naszej kochanej TPsie pyta:
Jak bardzo legalnie?

Martin_TP 22.02.2003 01:35

Poszukac dobrej bardzo duzo platnej pracy ? :P

Remix 22.02.2003 01:35

Witam!

powiem szczerze, ze tez sie nad tym kiedys zastanawiamlem, nawet szukalem luk w prawie... moj znajomy prawnik (specjalista od prawa gospodarczego) podpowiedzial mi kilka rzeczy. Moi kuzyni juz od dawnakreca takie interesy na pograniczu legalnosci i calkiem dobrze im sie wiedzie... jak bede mial 10 tys. to tez rozwine pewny interesik. Przykro ale prawo dzungli obowiazuje i nie bede sobie robil konkurencji - zdradzajac Wam dobry pomysl. Moge jedynie podpowiedziec, ze jest kilka rzeczy, ktore mozna robic w Polsce - legalnie i ze sporym zyskiem :)

Martin_TP 22.02.2003 01:37

O juz wiem :) Wystarczy zostac jednym z politykow.. oni tyle forsy trzepia wrecz za glupote... latwa i przyjemna praca.. i niekiedy bonusy wpadaja do kieszeni - (tylko uwazac by prasa tego nie wyweszyla)..

.. he. he.. witaj Polsko! ^_^ :cisza: Heh.. :P

bas 22.02.2003 01:40

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

powiem szczerze, ze tez sie nad tym kiedys zastanawiamlem, nawet szukalem luk w prawie... moj znajomy prawnik (specjalista od prawa gospodarczego) podpowiedzial mi kilka rzeczy. Moi kuzyni juz od dawnakreca takie interesy na pograniczu legalnosci i calkiem dobrze im sie wiedzie... jak bede mial 10 tys. to tez rozwine pewny interesik. Przykro ale prawo dzungli obowiazuje i nie bede sobie robil konkurencji - zdradzajac Wam dobry pomysl. Moge jedynie podpowiedziec, ze jest kilka rzeczy, ktore mozna robic w Polsce - legalnie i ze sporym zyskiem :)

A jaka miała by być stopa zwrotu tej inwestycji i jakie dajesz gwarancje? Możemy z Mapsajmem wyłożyć te pieniądze.

Nasza propozycja 66% zysku dla nas ewentualnie kredyt oprocentowany w skali miesiąca 200%.

Remix 22.02.2003 01:44

Witam!

sorry ale nie ma takiej opcji... ja licze tylko na siebie i nie wchodze w zadne uklady (jesli polegam na innych to wczesniej czy pozniej ktos nawala, a ja mam przesrane)

bas 22.02.2003 01:47

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

sorry ale nie ma takiej opcji... ja licze tylko na siebie i nie wchodze w zadne uklady (jesli polegam na innych to wczesniej czy pozniej ktos nawala, a ja mam przesrane)

My tylko proponujemy kapitał i ewentualny udział w zyskach, przelewany regualrnie na nasze konta, nic innego, nie będziemy się wtrącali.

Problem może się pojawić jakby Twój pomysł nie wypalił, wtedy możemy być nawet upierliwi.

Remix 22.02.2003 01:51

Witam!

dlatego miedzy innymi nie opieram sie na pomocy innych... pomysl nie jest 100% ale jest bardzo prawdopodobne, ze wypali znakomicie, 10 tys. to nie tak duzo... popracuje troche na czarno i uzbieram ta sumke. dzieki za propozycje, ale poczekam i zrobie to sam :)

bas 22.02.2003 01:58

Jakby co to możesz na nas liczyć, my będziemy liczyli później.

shyja 22.02.2003 02:17

Cytat:

Martin_TP napisa***322;(a)
O juz wiem :) Wystarczy zostac jednym z politykow.. oni tyle forsy trzepia wrecz za glupote... latwa i przyjemna praca.. i niekiedy bonusy wpadaja do kieszeni - (tylko uwazac by prasa tego nie wyweszyla)..

.. he. he.. witaj Polsko! ^_^ :cisza: Heh.. :P

hehe, tak polityk to ma robote, hapie kase za spanie!!! :)
ale nie chcialbym zostac politykiem, dla mnie jest to najbardziej chanbiace zajecie w naszej ukochanej ojczyznie

a jesli chodzi o inne zajecia to sie sam zastanawiam co by tu zrobic by duza zarobic i sie nie narobic :)

shyja 22.02.2003 02:18

Cytat:

bas napisa***322;(a)
My tylko proponujemy kapitał i ewentualny udział w zyskach, przelewany regualrnie na nasze konta, nic innego, nie będziemy się wtrącali.

Problem może się pojawić jakby Twój pomysł nie wypalił, wtedy możemy być nawet upierliwi.

hehehe, i zafundowac wycieczke krajoznawcza do pobliskiego lasu??? :P

bas 22.02.2003 02:20

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
hehehe, i zafundowac wycieczke krajoznawcza do pobliskiego lasu??? :P
My tego NIE powiedzieliśmy, gdybyśmy powiedzieli(a NIE powiedziliśmy) była by to groźba karalna.

forest 22.02.2003 19:06

:)
Myślę, że każdy się wcześniej czy później zastanowi nad tym pytaniem:)
Sam zbieram na rozruch jakiegoś interesu, bo będę musiał skądś brać $$$ żeby opłacić studia.
Oryginalne pomysły mile widziane
ps.
remix
Ja na forum bym wszystko napisał:)
f

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48.