![]() |
Jak legalnie zarobic duzo kasy?
Wlasnie sie nad tym zastanawiam, macie jakis pomysl?
|
Re: Jak legalnie zarobic duzo kasy?
Cytat:
|
Mapsajm pozbawiony pakietu internetowego w naszej kochanej TPsie pyta:
Jak bardzo legalnie? |
Poszukac dobrej bardzo duzo platnej pracy ? :P
|
Witam!
powiem szczerze, ze tez sie nad tym kiedys zastanawiamlem, nawet szukalem luk w prawie... moj znajomy prawnik (specjalista od prawa gospodarczego) podpowiedzial mi kilka rzeczy. Moi kuzyni juz od dawnakreca takie interesy na pograniczu legalnosci i calkiem dobrze im sie wiedzie... jak bede mial 10 tys. to tez rozwine pewny interesik. Przykro ale prawo dzungli obowiazuje i nie bede sobie robil konkurencji - zdradzajac Wam dobry pomysl. Moge jedynie podpowiedziec, ze jest kilka rzeczy, ktore mozna robic w Polsce - legalnie i ze sporym zyskiem :) |
O juz wiem :) Wystarczy zostac jednym z politykow.. oni tyle forsy trzepia wrecz za glupote... latwa i przyjemna praca.. i niekiedy bonusy wpadaja do kieszeni - (tylko uwazac by prasa tego nie wyweszyla)..
.. he. he.. witaj Polsko! ^_^ :cisza: Heh.. :P |
Cytat:
Nasza propozycja 66% zysku dla nas ewentualnie kredyt oprocentowany w skali miesiąca 200%. |
Witam!
sorry ale nie ma takiej opcji... ja licze tylko na siebie i nie wchodze w zadne uklady (jesli polegam na innych to wczesniej czy pozniej ktos nawala, a ja mam przesrane) |
Cytat:
Problem może się pojawić jakby Twój pomysł nie wypalił, wtedy możemy być nawet upierliwi. |
Witam!
dlatego miedzy innymi nie opieram sie na pomocy innych... pomysl nie jest 100% ale jest bardzo prawdopodobne, ze wypali znakomicie, 10 tys. to nie tak duzo... popracuje troche na czarno i uzbieram ta sumke. dzieki za propozycje, ale poczekam i zrobie to sam :) |
Jakby co to możesz na nas liczyć, my będziemy liczyli później.
|
Cytat:
hehe, tak polityk to ma robote, hapie kase za spanie!!! :) ale nie chcialbym zostac politykiem, dla mnie jest to najbardziej chanbiace zajecie w naszej ukochanej ojczyznie a jesli chodzi o inne zajecia to sie sam zastanawiam co by tu zrobic by duza zarobic i sie nie narobic :) |
Cytat:
hehehe, i zafundowac wycieczke krajoznawcza do pobliskiego lasu??? :P |
Cytat:
|
:)
Myślę, że każdy się wcześniej czy później zastanowi nad tym pytaniem:) Sam zbieram na rozruch jakiegoś interesu, bo będę musiał skądś brać $$$ żeby opłacić studia. Oryginalne pomysły mile widziane ps. remix Ja na forum bym wszystko napisał:) f |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |