Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wstęp powyżej 21 lat (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wstep-powyzej-21-lat-19811/)

przemas 12.04.2003 22:08

wstęp powyżej 21 lat

zacznę od prośby. proszę o nie branie udziału w dyskuji osób poniżej 21 lat. w moim przekonaniu nie powinny one mieć nic do powiedzenia w tej kwestii. może nie mam racji, ale prosze to uszanować.

zatem, zastanawia mnie kwestia alkoholi. w szczególności wódek. chodzi mi o między innymi: absolut, finlandia, smirnoff and so on...

nie chce nic sugerowac i broń Boże zawężac dyskusji to tych przeze mnie wymienionych. jeśli mieliście styczność z takimi alkoholami to zapraszam do podzielenia sie ze mna odczuciami. jak je postrzegacie i pamietacie [lub nie :zeby: ] i po ktore najchetniej siegacie.

ankiety robił nie będę bo nie. nie chce sie wtapiac w mode ktora zagoscila na tym forum. uwazam ja na razie za nieporzebna, jak sie temat przyjmie to moze nad tym pomyslimy

-=KoWaLiK=- 12.04.2003 22:12

Re: wstęp powyżej 21 lat

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
zacznę od prośby. proszę o nie branie udziału w dyskuji osób poniżej 21 lat. w moim przekonani u nie powinny one mieć nic do powiedzenia w tej kwestii. może nie mam racji, ale prosze to uszanować.

zatem, zastanawia mnie kwestia alkoholi. w szczególności wódek. chodzi mi o między innymi: absolut, finlandia, smirnoff and so on...

nie chce nic sugerowac i broń Boże zawężac dyskusji to tych przeze mnie wymienionych. jeśli mieliście styczność z takimi alkoholami to zapraszam do podzielenia sie ze mna odczuciami. jake je postrzegacie i pamietacie [lub nie :zeby: ] i po ktore najchetniej siegacie.

Kowalik 25 lat
Pije jedynie i wylacznie piwo - WARKA STRONG rUUUUlezzzz...
Po wodce pawiuje :buu:

sayan 12.04.2003 22:12

ja sie nie udzielam,

wedle życzenia :) ale swoje zdanie mam takie "......" - ponieważ jest tańsza. Z "......" niemiałem nigdy do czynienia. A "......" to "......" poprostu renoma !

Laser 12.04.2003 22:15

Witam

Laser - lat 17 - Abstynent / babski i alcoholowy - wyjatek 120%;) /

Znikam ...

grzeniu 12.04.2003 22:18

Chmm....finlandie mialem ale chyba zurawinowa czy jakos tam (taka rozowa) i mnie sie kojarzyla z rozpuszczonymi landrynkami. Zupelnie mi toto nie podchodzilo, ale ciekawa rzecz - laski na to lecialy jak muchy na lep wiec moze miec zastosowanie. A smirnoff czy absolut to i owszem, sa oki ale te biale i nie uzywam w drinkach.

mallow 12.04.2003 22:18

sorki ze sie wciskam ... mam 16 ale polecam finlandie ... mocna , dobra , "sponiewiera" :D , nie haftowalem ... poprostu polecam

cana 12.04.2003 22:21

jameson, metaxa ( z redbullem jest boskie ), nalewka na kaktusie ;) i oczywiście browar / a jaki to zależy od klimatu ale nigdy nie warka bo mi nie pasi już od czasu bączków z lat 80tych/
a tak w sumie to wszystko zalezy od stanu zanietrzeźwienia / choć w kazdym stanie będę miał opory przed "wódką oficerską" robioną na bazie etanolu do odmrazania szyb w samolotach (jak się tym kiedyś sqłem to dwa dni mi się xylenem odbijało alew kaca nie było :)/
tylko musi być lodowato zimne

pozdro

jacoob 12.04.2003 22:21

Jacoob lat 31 .Jak to Ferdek Kiepski mawia wszystko jedno co aby tylko sponiewieralo. A tak serio to chyba finlandia;)

siwy_mw 12.04.2003 22:21

ja tam w zasadzie nie pije ale jak to robie to tylko dwa rodzaje "Sobieski" i "Pan Tadeusz" po nich przynajmniej nie mam kaca haa... a najgorsza to w/g mnie to "Żytnia"
:wow: :ysz: :wow: :ysz: :wow:

Stef 12.04.2003 22:26

stef 19 lat.
od sylwestra jestem abstynentem(moj organizm chyba n9e pzreszedl proby i teraz sie jakos oduczyl alkoholu i jak spogladam na foinke czerwona, to mi zoladek podchodzi do gardla ) i jak to arcjonalnie wytlumaczyc?

andrzejj9 12.04.2003 22:26

no coz, 21 lat mam dokladnie, ale nie pije nic (nie lubie alkoholu) wiec nie podyskutuje

Adalis 12.04.2003 23:03

Witam
Ostatnio popijam "Jan III Sobieski" vodka. Naprawde jest dobra, takie jest moje zdanie. A to co piłem wcześniej to wolę o tym nie wspominać ^_^
Pozdrawiam

ThanatoS 12.04.2003 23:08

Lat 24, pijam okazyjnie. Pilem Finlandie cytrynowa, calkiem, calkiem.
Szczerze to wole jednak Smirnoffa. Ostatnio jak bylem w Moskwie, to tylko ten trunek szedl.

Remix 12.04.2003 23:17

Witam!

Remix
Lat: 20
Nie karany
Zajety
190cm
92kg
Prawo jazdy kat. B
reszta jest milczeniem...

ulubuiny alkohol: TEQUILA OLMECA GOLD + cytryna + sol

cana 12.04.2003 23:31

Cytat:

remix napisa***322;(a)

ulubuiny alkohol: TEQUILA OLMECA GOLD + cytryna + sol

z cynamonem też jest dobre

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28.