![]() |
Krytyczna luka w IE
część dalsza telenoweli rodem z redmond... :P
link podoba mi się podsumowanie: Błąd został uznany jako krytyczny. Zalecamy skorzystanie z innych alternatywnych przeglądarek internetowych np: Opery lub Mozilli. edit: link poprawiony |
ein link wirkt nicht ...
|
Cytat:
ten link zdaje się być niepełny...;) |
Popraw link :P
|
Woitas pisze prawdopodobnie o tym artykule: >>>LINK<<<
Ja jakiś czas temu przesiadłem się na Opere. Goroąco polecam :taktak: pozdr.;) |
Ja nie wiem ale jak oni piszą te programy ze tyle dziur mają??
|
wszystko ma dziury ... tylko mniej albo wiecej ;)
a znalezienie ich to oczywiscie kwestia - popularnosci programu |
Witam!
Dobrze, ze uzywam Mozilli i Opery :) |
fakt.
każdy program ma dziury. tego nie da się unknąć. jednak m$ zachowuje się jak urażona panienka, której wytknięto potknięcie. a poza tym, w takim kolosie i z taką pozycją, jak microsoft, trudno jest zapanować nad produkcją i zadbać należycie o jakość produktu. |
Prawda wszystko ma dziury ale jedno ma więęęęcejjj dziur a drugie mniej dziur. IE jest dziurawy bardziej od sita... a np. Opera też jest dziurawa ale zaraz jak ktoś wykryje jakiś błąd wychodzi nowa wersja. a że wersji jest do 7.51 z tego tylko kilka (znam tylko 7.51) wyszło z powodu krytycznych poprawek.
|
no to heyah: link.
|
Cytat:
Cytat:
|
Z deka opóxniony ten linka ale zawsze coś :D
|
Kizio - witamy ponownie na forum :)
Podobno jak niektórzy pisali w innym temacie ma się pojawić polska nowa, szybsza wersja opery. Wielu z Was zauważa, że pod Operą wolniej działa forum. Czy to prawda? Przeglądałem forum na Mozilli to nie działa wolno, ale strasznie wygląda, wszystko jest jakieś rozjechane i brzydkie. |
pod mozillowatymi i O7.51 oraz pod wszystkimi wcześniejszymi operami (oczywiście bez przesady z kopaniem w prehistorii) forum działa tak jak powinno, nie mam odnośnika do ie ( ma dożywotniego bana na moim kompie) lecz ja pamiętam z tyrki wygląd z pod ie to i tu pod operą jest taki sam (na pierwszy rzut oka)
pozdrófka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |