![]() |
Windows Vi¶ta Wio ;-)
Microsoft oficjalnie zmienił nazwę przyszłego systemu operacyjnego z Longhorn na Vista.
Link do newsa Mi jako¶ bardziej pasowała nazwa Longhorn. Ciekawe tylko dlaczego zmienili nazwe...? Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Niech tylko jedna trafi do mnie zobaczymy jak sie beda chowac i rozmnazac || |
Hm :) Ja chce tak± czapeczke Windows Vista :D
|
nazwa to nazwa nie wazne jaka jest, bo ma dzialac :D
|
To było do przewidzenia ze zmieni± nazwe. XP na pocz±tku miał sie nazywać Whistler co po polsku znaczy ¦wistak :D
|
Od teraz będziemy mówić: "Masz Windę Wi¶taWio?" :D
@_bakupl_ Baku, błagam... zmień tego ava i podpis :) na to się patrzeć nie da :D Poważnie... ... błagam :) |
Cytat:
Co do tematu to Longorn bardziej pasował :D Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a chlopak sie tylko broni. :) Co do nazwy, mysle ze wokol Longhorna zrobilo sie sporo szumu i zaczelo to zyc wlasnym zyciem, a MS sie tym odcina od sprawy |
eeem tam nazwa jak nazwa, wazne to co bedzie pod maska :D
|
Ale wsumie ten sidebar zlikwidowali juz w 5078?! (tej ostatniej)...ciekawe dlaczego ?
|
Longhorna bym nie kupil, ale Viste bardzo chetnie.... taaaaak. hehe
Longhorn powaznie mesko brzmial, ale Vista to jakas stara dupa, przepraszam za wyslowienie. Oczywiscie ze nazwa to nazwa, wazne ze odeszli juz od roku produkcji jak Win 2000 czy Win 98. Pozniej patrzysz w 2005 ze dalej jedziesz na Win2000 a to juz 5 lat minelo. WinXP tez juz stary ale nie ma roku w nazwie wiec nie strasza tym klienta. Ciekaw jestem co takiego nowego bedzie w tym nowym Windowsie, wydawaloby sie ze WinXP spelnia wszystkie moje komputerowe wymagania, a tu jednak jest cos lepszego... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58. |